Strah od smrti
|
|
|
post # 41 | 17.07.2011 , 7:15 AM
|
ma opusteno u sledecem zivotu cu bit precednik kube plaza pice i devojke
|
|
| |
354 poruka na forumu
| |
28
| |
71
|
|
post # 42 | 17.07.2011 , 4:08 PM
|
slavko090 Ko zna sta nas ceka u sledecem zivotu.
Ako pises cirilicom znaci da si fasista Nisam ni fasista, ni nacista. Samo Srbin, brate, rodoljub, nacionalista.
|
|
| |
|
|
post # 44 | 17.07.2011 , 4:44 PM
|
Quote (Jole94) Ne plasim se smrti, jer je to prirodna stvar.
Vraticu se u zemlju, od koje sam i uzeta - jer sam prah i u prah ću se vratiti.
Svakome je zapisana sudbina dan smrti ne mozemo ga pomeriti, odloziti, spreciti i preskociti. Ako je zapisano da umrem, pasce na mene avion, udavicu se u reci, udarice me struja... prirodna smrt...al kako god, svakom je sudjen jedan dan. jako lepo receno....imam isto misljenje...
|
|
| |
191 poruka na forumu
| |
6
| |
20
|
|
post # 45 | 17.07.2011 , 5:09 PM
|
Ja se neplasim smrti jer svako na kraju zivota mora da umre Dusa nemoze da umre samo menja oblik
|
|
| |
|
|
post # 47 | 25.07.2011 , 11:42 PM
|
NE RAZMISLJAM O TOME .....
|
|
| |
|
post # 48 | 26.07.2011 , 0:01 AM
|
Jednom se zivi.
|
|
| |
|
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 51 | 25.09.2011 , 2:32 PM
|
ja samo kazem kad dodje nek bude brza, da me ne muci... iskreno ne bih zelela da bolujem meseci, da budem na mukama, mislim da je najbolja ona smrt, kad te odjednom i gotovo... mada danas retko ko umre prirodnom smrcu...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 53 | 12.12.2011 , 12:17 PM
|
Ljudi, nema potrebe da se plasite smrti... to je prirodan proces, kao sto je i sam zivot, kada se rodite...Ja verujem da cemo se svi mi ponovo roditi jednog dana, i ziveti neki drugi zivot... Telo mozda istruli ali dusa ostaje,i verujem u zivot posle smrti...tako da,opusteno samo...
:P
|
|
| |
|
post # 54 | 12.12.2011 , 12:26 PM
|
Ne plasim se. To je nesto neodlozno i nesto sto ceka sve nas. Pitanje je trenutka samo. Zato se ja trudim da zivim zivot k'o da cu umreti sutra. Punim plucima, bez predrasuda i ikakvih limita. Ne kajem se ni za sta u zivotu, jer cemu to ako se proslost ne moze menjati. A buducnost...gradimo sami.
" Niko ne veruje lepim ženama. Suviše su lepe da bi bile verne. Takav je slučaj i sa pametnim muškarcima. "
|
|
| |
|
post # 55 | 12.12.2011 , 1:04 PM
|
sladja1, slazem se od smrti se nemoze pobjeci
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
post # 56 | 12.12.2011 , 1:33 PM
|
naravno da se bojim jos sam mlad,zelim jos puno toga da uradim i dozivim
|
|
| |
265 poruka na forumu
| |
10
| |
131
|
|
post # 57 | 12.12.2011 , 8:39 PM
|
al ste nasli temu?????????????????Iskreno ne mada nije mi ugodno o tome da mislim mlad sam i zivot je predamnom o tome necu da lupam glavu .A sto se tice zivota drugog nakon smrti ja u to NEVERUJEM toje samo glupa praznoverica i zatucanje ljudi .Prema tome zivi zivot i uzivaj u istom a kad ti dodje vreme onad ............................................................................................................................................ ................................................................................kraj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrav svima
|
|
| |
|
post # 58 | 12.12.2011 , 8:52 PM
|
Jednom se zivi jednom se umire.
|
|
| |
|
post # 59 | 12.12.2011 , 9:12 PM
|
ja se uzasavam smrti,ne toliko nje same koliko pomisli kako ce to izgledati kad me nebude,i sto ce uopce to biti,koliko ce kome znaciti....uhhh bolje na to ni ne pomisljati
gabrijela hufnagel
|
|
| |
|
post # 60 | 12.12.2011 , 9:13 PM
|
Pa naravno da se svi plase smrti..niko se ne plasi noza ili pistolja kad dodju u takve situacije niko se ne plasi dal ce biti uboden ili pogodjen nego dal ce biti ubijen.ali jedan od razloga sto se svi plase smrti je taj da je smrt jednostavno neizbezna.toliko od mene.:D
Markos
|
|
| |