Dvolicnost
|
|
|
post # 21 | 28.02.2012 , 1:41 AM
|
niko ne voli dvolicnost ali svi smo mi po nekad dvolicni, neki slucajno a neki i namerno, sve zavisi od situacije u kojoj se nadjemo, mozemo biti dvolicni da bi zastitili nekoga ili sebe a mozemo biti dvolicni i iz zabave e to iz zabave je ono sto niko od nas ne voli, niko ne voli ni da laze ali opet pa ne postoji neko ko nije slagao nesto u zivotu makar to bila i najmanja sitnica, niko ne voli da ubija ali ubice ako od toga zavisi njegov zivot ili zivot njegovog deteta, brata itd... dakle mozda niko ne zeli da bude pokvaren ali po nekad mora to biti da bi preziveo... ipak ima i onih koji su pokvareni iz zabave e to su losi ljudi i za takve ja nemam postovanja niti milosti a verujem ni vi...
"Razlika izmedju dobrog i loseg je u samo jednom pogresnom koraku, zato dobro pazite koj ce biti vas sledeci korak" :D
|
|
| |
105 poruka na forumu
| |
4
| |
45
|
|
post # 22 | 28.02.2012 , 10:59 AM
|
Nesto najgore
ZVEZDA MI JE SVE <3 DS89
|
|
| |
|
post # 23 | 28.02.2012 , 12:15 PM
|
Hm...dvolicnost-pricas jedno radis drugo... Skrivanje iza drugih profila, da bi dokazali sebi koliko su licemjerni, dvolicni... Strah, nemoc, bjezanje da se suoce sa samima sobom, zalim slucaj. Moj instinkt ili "sesto culo" me jako dobro sluzi, tako da obicno dam vremena odredjenoj osobi da kroz sitnice iskaze, tj. potvrdi moje sumnje njegove dvolicnosti. Zato zazirem od takvih osoba!
“I kad budem najstariji razumecu djake koji zvacu zvake, i kad budem najstariji…”
|
|
| |
576 poruka na forumu
| |
34
| |
295
|
|
post # 24 | 28.02.2012 , 11:41 PM
|
Naravno da ih ima i naravno da ih niko nevoli
>>> NEMAM LEVU CIPELU <<<
|
|
| |
|
|
|
|
post # 28 | 25.05.2012 , 7:50 PM
|
Quote (Tanja91) Sto mene nerviraju dvolicne osobe... Nije mi jasno kako mogu tako... Pricaju jedno, rade drugo, misle trece To su onda trolicne osobe
Quote (planinar) Svi smo mi dvolicni. Koliko puta sami sebe iznenadimo u nesvakidasnjim situacijama. Evo bas se slazem sa tobom... Ne mozete reci da nije bilo situacija kada ste nesto uradili samo za sebe..i pritome niste mislili ni na koga drugoga..samo ste gledali ravno..i niste se osvrtali oko sebe ...zar to nije dvolicnost...svakome se to desava..niko nije savrsen
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|
post # 29 | 25.05.2012 , 9:32 PM
|
Svi se slazemo da je to ruzno,a tesko priznajemo da smo svi dvolicni.
|
|
| |
|
post # 30 | 25.05.2012 , 10:48 PM
|
Quote (brzojav) Svi se slazemo da je to ruzno,a tesko priznajemo da smo svi dvolicni. u pravu si. pitaj hiljadu ljudi da li su dvolicni.svako ce ti reci ne.
Poruku je menjao/la Vagabond83 - Petak, 25.05.2012, 10:48 PM
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 31 | 28.06.2012 , 1:42 AM
|
Ne kazem da ja nekada nisam bila dvolicna, ali mrzim osobe koje to non stop rade.
Love is composed of a single soul inhabiting two bodies. A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous. I have found the paradox, that if you love until it hurts, there can be no more hurt, only more love.
|
|
| |
|
post # 32 | 04.08.2012 , 0:43 AM
|
Danas ne mozes preziviti u realnog zivota ako neznas da lazes i da budes dvolican.
Priznajem da sam ponekada dvolican sa odredan tip na ljude.
Naravno sa one koi su mi odavno prijatelje i sam siguran u nih, nisam dvolican.
Mnogo ljude se druze sa tobom jer imaju neku cilj i kada ostvare to, ne poznaju te vise...
|
|
| |
253 poruka na forumu
| |
25
| |
197
|
|
post # 33 | 19.09.2012 , 8:49 PM
|
[size=18]Mrzim dvoličnost[/size]
My Life my Rules !
|
|
| |
|
post # 34 | 20.09.2012 , 3:58 AM
|
Quote (brzojav) Svi se slazemo da je to ruzno,a tesko priznajemo da smo svi dvolicni.
Quote (planinar) Svi smo mi dvolicni. Koliko puta sami sebe iznenadimo u nesvakidasnjim situacijama.
Quote (SS-90) niko ne voli dvolicnost ali svi smo mi po nekad dvolicni, neki slucajno a neki i namerno, sve zavisi od situacije u kojoj se nadjemo
najzad neko i da prizna. svi ih ovde pljuju, a niko i sam da prizna. svi smo mi dvolicni, samo ove koje sam citirao i ja smo priznali da jesmo, a ovi ostali nisu. i onda se ljute kad oni stradaju od drugih dvolicnih ljudi.
|
|
| |
|
post # 35 | 13.11.2012 , 8:11 PM
|
Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje... ...dakle razmislite dobro sta mrzite...
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|
|
post # 37 | 20.10.2013 , 5:27 PM
|
Mrzim takve osobe
|
|
| |