Kako se borite protiv stresa ?
|
|
|
post # 61 | 02.08.2012 , 3:21 PM
|
Pre sam stres resavala tako sto nisam jela, samo sam pila vodu, i dovela sebe do recimo kostura. Onda sam promenila taktiku, jela sam, i vise se nervirala, i pocela da treniram. I bilo je ucinkovito. Ili radim po stanu, cistim, preslzem ormare, i to po boji. Ili citam knjige. To mi je najbolja tehnika. A pre svega toga Sex, jedna partija dobrog seksa (a i to se ubraja u rad) moze da otkloni taj dnevni ili sedmicni stres, dok si rekao keks!
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
post # 62 | 02.08.2012 , 3:32 PM
|
Sex,sex,sex,sex,sex,sex...........Samo S E X!!!!!!!!!! mOZE I NEKA CIGARETA POSLE SEXA
|
|
| |
|
post # 63 | 02.08.2012 , 3:38 PM
|
RoobieVamps, A pice pre, cigareta posle ! To su tri najbolje stvari
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 64 | 05.09.2012 , 5:17 PM
|
Ispokrsim sve sto nadjem
|
|
| |
|
post # 65 | 05.09.2012 , 10:55 PM
|
sexom protiv stresa 100% obecavam lijeci
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 66 | 10.09.2012 , 10:07 PM
|
genetski modifikovanom oklagijom
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 67 | 10.09.2012 , 10:17 PM
|
protiv stresa se borim tako sto stresem par rakija...
Poruku je menjao/la vuk-samotnjak - Ponedeljak, 10.09.2012, 10:18 PM
|
|
| |
|
post # 68 | 10.09.2012 , 10:25 PM
|
Treningom,filmovima i ponekad alkoholom,uglavnom je to vino
|
|
| |
|
|
post # 70 | 29.10.2012 , 10:32 PM
|
Stres je poznat kao bolest modernog doba. Naravno, stres sam po sebi nije bolest, ali nekada može biti i gori, jer kronični stres dokazano prouzrokuje razne fizičke simptome i navlači bolesti u naše tijelo koje se bori sa pritiskom. Simptomi stresa su brojni, od tjeskobe i nemira, do umora, problema s memorijom, spavanjem ili probavom. Fizička aktivnost kao “ventil” za ispucavanje frustracija,bolja organizacija vremena,razonoda,opustajuce kupke,emocionalna podrska kroz druzenje i pricanje o problemima..Stres je nekada i koristan jer nas tjera da reagiramo ažurnije i brže na probleme, ali ako se dešava svakodnevno, može imati velik negativni utjecaj na naše mentalno i fizičko zdravlje. Kontrolišite ga prije nego on kontroliše vas.
Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !
|
|
| |