Kako se ugojiti?
|
|
|
post # 41 | 23.05.2012 , 5:55 PM
|
Uzimaj Beviplex granule. kada sam bio kod doktora to mi je rekao da uzimam da bih dobijao na tezini vemoma su ukusne mmmmmmm kao neskvik :D mozes kupiti u apoteci..
♫ ♬ ♪ ♪♫ ♫ ♪♪ ♫ ♬ ♪ ♪♫ ♫ ♪♪ ♫ ♬ ♪ ♪♫ ♫ ♪♪ ♫ ♬ ♪ ♪♫ ♫ ♪♪ ♫ ♬ ♪ ♪♫ ♫ ♪♪ ♫ ♬ ♪ ♪♫ ♫ ♪♪♫ ♬ ♪ ♪♫ ♫ ♪♪ ♫ ♬ ♪ ♪♫ ♫ ♪♪ ♫ ♬ ♪ ♪♫ ♫ ♪♪ ♫ ♬ ♪ ♪♫ ♫ ♪♪ ♫ ♬ ♪ ♪♫ ♫ ♪♪ ♫ SAID ♬ ♪ ♪♫ ♫ ♬ ♪ ♪♫ ♫ ♪♪ ♫ ♬ ♪ ♪♫ ♫ ♪♪ ♫ ♬ ♪ ♪♫ ♫ ♪♪ ♫ ♬ ♪ ♪♫ ♫ ♪♪ ♫ ♬ ♪ ♪♫ ♫ ♪♪ ♫ ♬ ♪ ♪♫ ♫ ♪♪ ♫ ♬ ♪ ♪♫ ♫ ♪♪ ♫ ♬ ♪ ♪♫ ♫ ♪♪ ♫ ♬ ♪ ♪♫ ♫ ♪♪♫ ♬ ♪ ♪♫ ♫ ♪♪ ♫ ♬ ♪ ♪♫ ♫ ♪♪ ♫ ♬ ♪ ♪♫ ♫ ♪♪ ♫ ♬ ♪ ♪♫ ♫ ♪♪ ♫ ♬ ♪ ♪♫ ♫ ♪♪ ♫ ♬ ♪ ♪♫ ♫ ♪♪ ♫ ♬ ♪ ♪♫ ♫ ♪♪ ♫ ♬ ♪ ♪♫ ♫ ♪♪ ♫ ♬ ♪ ♪♫ ♫ ♪♪ ♫ ♬ ♪ ♪♫ ♫ ♪♪ ♫ ♬ ♪ ♪♫ ♫ ♪♪ ♫ ♬ ♪ ♪♫ ♫ ♪♪
|
|
| |
|
post # 42 | 06.06.2012 , 6:29 PM
|
2 puta dnevno sklekovi,cucnjevi,trbusnjaci(po 5 serija svaki treci dan radis svega za 5 vise),izbjegavaj trcanje to zateze misice i oni ti se skupljaju.....vodi zdrav zivot(bez cigara i uz sto manje alkohola)...,a kile ce doci same.....samo volja...znam iz licnog iskustva!
"Ja sam svoju glavu dao za svoju riječ!"
|
|
| |
|
post # 43 | 06.06.2012 , 6:38 PM
|
-Masa - Teretana, 3 obroka dnevno, uzine izmedju obroka, voce, belo meso, povrce, domaca kuhinja, fast food ako hoces salo, voca jedi isto, i valjda imas da dobijes koju kilu, mada ako jedes za obrok npr dorucak 100 g povecas na 200 g i imaces rezultate.
http://u.to/D91fAg
|
|
| |
373 poruka na forumu
| |
11
| |
216
|
|
post # 44 | 06.06.2012 , 6:54 PM
|
Sedi kuci nemoj da ustajes iz krevata 7 dana,jedi palacinke i pice...
Jesen stiže, dunjo moja, ja i dalje štrebam..
|
|
| |
|
post # 45 | 06.06.2012 , 7:07 PM
|
Nas ne goji hrana tj. ugljeni hidrati i ostalo, nas goje kalorije. Sve cesce ljudi jedu vise i unose veliki broj bespotrebnih kalorija nego sto im je potrebno da bi organizam normalno funkcionisao. Ja imam problem kako da zadrzim liniju, strasno se gojim i moram na trcanje stalno a i plus ne mogu bez slatkisa. Sve zavisi od metabolizma a i od genetike. Jedi sto vise i na silu ako treba i to sve one kaloricne stvari: pljeskavice, cevape, testeninu, hleb, pirinac, krompir itd. I razne vrste slatkisa od cokolade, preko strudli, kiflica, palacinki, torti, kolaca... Nemoj da se bavis sportom tih nekoliko dana, sedi, lezi, odmaraj i da vidis kako se lepi salo za tebe.
|
|
| |
373 poruka na forumu
| |
11
| |
216
|
|
post # 46 | 06.06.2012 , 7:11 PM
|
Quote (Tanja91) Nas ne goji hrana tj. ugljeni hidrati i ostalo, nas goje kalorije. Sve cesce ljudi jedu vise i unose veliki broj bespotrebnih kalorija nego sto im je potrebno da bi organizam normalno funkcionisao. Ja imam problem kako da zadrzim liniju, strasno se gojim i moram na trcanje stalno a i plus ne mogu bez slatkisa. Sve zavisi od metabolizma a i od genetike. Jedi sto vise i na silu ako treba i to sve one kaloricne stvari: pljeskavice, cevape, testeninu, hleb, pirinac, krompir itd. I razne vrste slatkisa od cokolade, preko strudli, kiflica, palacinki, torti, kolaca... Nemoj da se bavis sportom tih nekoliko dana, sedi, lezi, odmaraj i da vidis kako se lepi salo za tebe. Gde ce da mu stane to toliko ja da jedem po 10 puta na dan ne mogu da se ugojim
Jesen stiže, dunjo moja, ja i dalje štrebam..
|
|
| |
|
post # 47 | 06.06.2012 , 7:17 PM
|
Quote (Stefan-) Gde ce da mu stane to toliko Pa nisam rekla da jede to sve odjednom. Za dorucak nesto masno tipa pljeskavicu, za rucak krompir, za veceru neku testeninu a za uzinu razne slatkise i grickalice. Al` opet kazem, sve zavisi od metabolizma i genetike.
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 48 | 06.06.2012 , 10:26 PM
|
biti loseg vladanja u logoru i zbog neposlusnosti dobiti nogu iz koncetracionog logora pa tuzan otici kod pekara mileta na tepsiju bureka
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
219 poruka na forumu
| |
57
| |
643
|
|
post # 49 | 06.06.2012 , 10:51 PM
|
ma tjestenina, tjestenina i samo tjestenina... svaki obrok samo tjestenina... pusti sve ostalo... vjeruj meni kad ti kažem
Njega moze samo jedna zena u zivot da vrati :)
|
|
| |
|
post # 50 | 07.06.2012 , 0:47 AM
|
Uzivi se u ulogu svinje par meseci, ali cuvaj se... tamo oko Bozica
Dobro Vece
|
|
| |
|
post # 51 | 30.06.2012 , 5:19 PM
|
Quote (Dzontras) Napisacu ti tacno sve sta i kako ali mi moras reci 1. KAda ustajes 2.Koje su ti aktivnosti tokom dana, skola itd itd 3. Cime se jos bavis pored /posao/skola 4. Sta jedes u toku dana i koliko i kada ides na spavanje... Ajde pa kad mi to odgovoris mocicu da ti sastavim sve
Ajd pomozi meni. Ja vodim istu muku. Imam 18 god. i 60 kg. Visina oko 175 cm.
1. Ustajem oko 8-9 (kad ne idem u školu) Dakle sljedeća 2 mjeseca je tako. 2. Pošto je sad raspust, sve se svodi na ležanje, sedmično 1-2 (1 pretežno) odlazak na bazene, svakodnevno ispijanje kafa u kafićima u gradu i gubljenje vida ispred kompa. 3. Ničim što uključuje fizičku aktivnost. 4. Jedem osnovna 3 obroka. I tad se bukvualno prejedem, da moram leći da odmorim. 5. Na spavanje idem oko ponoći.
Jedem i domaću hranu i ono na brzaka.
Et prijatelju ako imaš kakav savjet da nabacim 10 kg. Bio bi ti jako zahvalan.
Poruku je menjao/la Zizy94 - Subota, 30.06.2012, 5:21 PM
|
|
| |
117 poruka na forumu
| |
1
| |
11
|
|
post # 52 | 12.07.2012 , 9:11 PM
|
Jedes testo i spavas
|
|
| |
|
post # 53 | 03.08.2012 , 10:55 PM
|
Za da se ugojiti najlako treba da pijes mnogo kolicina svezo mleko od ovcu, da jedes mnogo slatkisa, nezdravu hranu i sl. svaki dan tako, dok ne kacis odredenu kilazu... Isto tako mozes se zdebeliti na vestacki nacin, da pijes proteine i sl... ali ne preporucujem...
Poruku je menjao/la GHosT_R1DeR - Petak, 03.08.2012, 10:57 PM
|
|
| |
|
post # 54 | 03.08.2012 , 11:20 PM
|
Čokolade, keksevi.... totalno nepotrebno.
1) Moraš da središ ishranu ! Jedi minimum 4x dnevno. Znači testenina, MNOGO HLEBA, meso, krompir i 100-150 gr. kikirikija ili badema ................ I uzmi neki komplex vitamina ... npr. Oligovit.
2) Nemoj da se opterećuješ time i da se pretrpavaš jer onda sve teže ide ! Postepeno povećavaj količinu hrane koje unosiš.
3) Uzmi neki Gainer.
4) Kreni na plivanje ili u teretanu.
Poruku je menjao/la Flyboy - Petak, 03.08.2012, 11:21 PM
|
|
| |
|
295 poruka na forumu
| |
19
| |
198
|
|
post # 56 | 22.09.2012 , 3:21 PM
|
e ljudi hvala vam na savetima iako nista od tkoga nisam ispostovao ipak sam za 8 meseci nabacio sam 5 kg vezbo sam kuci svaki dan 20 skleka u 5 serija lose sam se hranio sad mi se totalno izgubio apetit slabo jedem neku put uopste nista ne pojedem u toku dana . Sada imam 63 kg visina 185 cm
|
|
| |
408 poruka na forumu
| |
12
| |
196
|
|
post # 57 | 22.09.2012 , 3:45 PM
|
Ja imam 14 godina jedem po 5 ili 6 puta dnevno i imam dobar apetit, al nazalost imam samo 45 kg
http://www.youtube.com/watch?v=FGRgEEeuZhM
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
post # 58 | 27.10.2012 , 1:55 AM
|
Zanimljivo...svi komentari su zanimljivi......ma dzaba ja se ne mogu ugojiti i da hocu
|
|
| |
|
|