Kako se resiti podocnjaka
|
|
|
334 poruka na forumu
| |
69
| |
766
|
|
post # 2 | 19.05.2012 , 6:53 PM
|
ma bre brale lepo uzmes zenski puder za lice i toliko ja sam imao Fajt Dan Pre male mature i lik kako me zwiznuo pored oka nasminka me dobro pa ja sutra dan uxwatim kewin puder i premazem celo lice i swe prekrijem ali zato sutra dan posle male mature sam mu raswirao Wugla
|
|
| |
|
|
post # 4 | 19.05.2012 , 7:50 PM
|
Sve je to lepo, i voće i čaj i krastavci i masaže, ali bez korektora - ništa, mo'š da se slikaš.
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 5 | 19.05.2012 , 7:56 PM
|
meni nista to ne pomaze, tako da sam se pomirila sa sudbinom da imam podocnjake... :/
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 6 | 19.05.2012 , 8:06 PM
|
MarijanaBK1, kako bre pomirila? To ne prihvatam! Uzmeš korektor uvek malo svetliji od pudera, ali ne mnogo i on će ti posvetliti taj deo oko očiju i prikriti podočnjake. Uzmi ovaj, mislim da je najbolji. Samo potraži odgovarajuću nijansu, ali mislim da je ova najbolja.
Evo ista nijansa ali jeftinija varijanta.
Fajlovi:
7679106.jpeg
(4.8 Kb)
·
9597542.jpg
(27.9 Kb)
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 7 | 10.06.2012 , 5:46 PM
|
jednsotavno,starom svemirskom transmesarskom medicinom primjene antiterapiskih kanala koje je smislio americki sizofrenik dr.mr.opr.uvz.london koji je usavrsio metodu indijanaca na matrenjem knjizevnom jeziku u narodu zvanu kao odlazak kod siromasnog bjelog ocnjaka...ustane se ujutro rano,popije se caj od kamilicine nane,ako je vani haldno mzoe i jakna da s eobuce i krene se u sumu na terapiju kod londona i njegovog bjelog ocnajka,leo pokucas dobar dan,dobar dan mene boli nesto ispod ociju,st aje to,hocu pomoc..vazi,tmaan sam nesto razmilsjao o vama gospodjo pacijentu,molim vas idite u susjednu prostoriju iskinite sve sa sebe,molim doktore,da,da,skinite sve sa sebe,pa dobro...odete u sobu,svucete kombinezon sa sebe i vratite s eu prvu prostoriju gde sjedi doktor i nesto pise,ja sam spremna doktore,ahaa dobro,idite tamo molim vas i lezite pod ocnjaka...ovu terapiju je praktikovao punih niz kratkih godina a pred sam kraj zivota umro je od smrti a niej dobio nobelovu nagradu,eto tako
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 8 | 10.06.2012 , 6:24 PM
|
sto vise Konjak piti
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 9 | 14.06.2012 , 8:55 PM
|
motornom testerom uz prigusene zvuke zaba iz obliznejg kineskog restorana
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 10 | 14.06.2012 , 9:53 PM
|
Ja samo znamkako ih dobiti xD :D
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|
post # 11 | 27.06.2012 , 3:21 PM
|
Quote (CryTek) Ja samo znamkako ih dobiti xD Slazem se xD
Love is composed of a single soul inhabiting two bodies. A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous. I have found the paradox, that if you love until it hurts, there can be no more hurt, only more love.
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
post # 12 | 07.09.2012 , 11:33 PM
|
Moja drugarica ima izrazene podocnjake....brt kad bi je neko pogledao reko bi "Ova je narkomanka" Ovo bi joj pomoglo...cool
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 13 | 22.10.2012 , 8:28 PM
|
naspavati se
Be my love?
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 14 | 22.10.2012 , 10:50 PM
|
Marija_Nikola, ma prekrijem ja njih korektorom i puderom, ali je poenta kad se ne šminkam ( a u poslednje vreme se baš slabo šminkam)...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 15 | 25.10.2012 , 8:22 PM
|
Krema protiv hemoroida kazu da pomaze. Ko je spreman da rizikuje neka pokusa. Kozmeticarka se kune da deluje. Ja jos nisam probala.
|
|
| |
|
post # 16 | 25.10.2012 , 9:32 PM
|
Ja imam par savjeta za žene , pošto mi nanosimo svakodnevno šminku i to uspijemo prikriti dobro ali ako smo u situaciji da moramo da budemo ''prirodno lijepe'' onda to može da predstavlja problem , recimo na plaži ,na bazenu , kad su temperature veće ljeti pa se ne da baš svima šminkati barem ne meni osjećam da se sve topi ... ili kad smo u nekoj kućnoj atmosferi , derneku i slično ...Dobro je znati da svake večeri morate skinuti šminku, najbolje uljem ili organskim proizvodima za skidanje šminke. Iznenadit ćete se koliko ste svježiji izgled postigli ako se ne probudite s maskarom na licu. Prije spavanja nanesite masku za lice. Maska će tijekom noći njegovati vaše lice, ali i otopiti ostatke šminke i prljavštine koju ćete skinuti jutarnjim umivanjem. Tokom dana, naravno, možete staviti već dobro poznate vrećice čaja koje će vam smiriti kožu i spriječiti bilo kakve iritacije. a možete čak uzimati i neke vitamine naravno na prijedlog ljekara .
Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !
|
|
| |
|
post # 17 | 25.10.2012 , 9:47 PM
|
Jedan najbolji ranije u krevet mada i drzanje kamilice al sa zatvorenim ocima
|
|
| |
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 18 | 25.10.2012 , 9:58 PM
|
a ovo treba meni samo sto cu ja potrosit kilo krastavca za 1 upotrebu XD
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |