Koji puder koristite i iskustva?!
|
|
|
post # 21 | 23.01.2012 , 8:08 PM
|
avonove sam koristila pa sam sad presla na oriflame pudere..i nasla jedan koji mi bas odg tak da ne mijenjam ga dobri su zaista odaberes boju i tip i to je to
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|
post # 22 | 23.01.2012 , 8:11 PM
|
Bourjois 10h sleep effect, mada nisam nesto odusevljena, iskreno.
" Niko ne veruje lepim ženama. Suviše su lepe da bi bile verne. Takav je slučaj i sa pametnim muškarcima. "
|
|
| |
I <3 Paris!
|
post # 23 | 08.02.2012 , 2:24 PM
|
Koristim Affinitone mineral i odlican je, zadovoljna sam stvarno
Prokleto zao mi, sto talenat za ljubav Bog mi ne podari!
|
|
| |
|
|
post # 25 | 14.06.2012 , 1:01 PM
|
ma wash&go je najbolji po meni
"Ja sam svoju glavu dao za svoju riječ!"
|
|
| |
20 poruka na forumu
| |
22
| |
113
|
|
post # 26 | 14.06.2012 , 1:56 PM
|
Maybelline affinitine 42 :)Odlican je
|
|
| |
|
post # 27 | 14.06.2012 , 7:54 PM
|
Mrzim puder i mrzim ga ljeti. Ranije sam ga koristila svaki dan,a sada samo kada izlazim ili idem negdje gdje bih trebala izgledati malo ozbiljnije.
Uglavnom, nemam određen puder koji koristim jer ga slabo koristim i još tražim onaj najbolji i onaj koji će najbolje odgovarati mojoj koži.
|
|
| |
|
|
|
post # 30 | 27.06.2012 , 3:24 PM
|
Ne koristim puder. Lazem...tacnije skoro nikad ne koristim puder. Ljeti ga nmgu ni smisliti , ponekad stavim kameni kada dobijem koju aknicu, inace jok
Love is composed of a single soul inhabiting two bodies. A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous. I have found the paradox, that if you love until it hurts, there can be no more hurt, only more love.
|
|
| |
|
post # 31 | 17.08.2012 , 10:09 PM
|
Affinitone je najbolji
|
|
| |
|
post # 32 | 20.08.2012 , 10:16 PM
|
maybelline koristi i zadovoljna sam.
"Pravog muškarca, s kojim ćete trajati, nećete prepoznati po izgledu, po diplomi, ni po inteligenciji. Onog pravog prepoznaćete po načinu kako vas drži za ruku, kako vas ljubi, i naposletku kako vas grli. Ni prečvrsto da ostanete bez zraka, a ni prelabavo da nestanete bez traga. Pravi vas drži taman onako da znate čiji ste."
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 33 | 21.08.2012 , 2:28 AM
|
koristim. VICHY al rijetko kad ga stavljam
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
295 poruka na forumu
| |
19
| |
198
|
|
post # 35 | 22.08.2012 , 6:39 PM
|
|
|
| |
|
post # 36 | 30.08.2012 , 4:23 PM
|
Već duže vreme koristim tečni puder i dok sam imala problema sa kožom najviše mi je odgovarao Clinique anit blemish. Sada koristim Superbalanced i skroz sam zadovoljna.
|
|
| |
|
post # 37 | 25.10.2012 , 8:26 PM
|
Probala sam ovaj novi. Savrsenstvo!
Fajlovi:
6250269.jpg
(42.4 Kb)
|
|
| |
|
post # 38 | 25.10.2012 , 8:45 PM
|
Quote (Marija_Nikola) Koristim toniranu kremu. Nivea, tinted moisturizing day care (natural). Slazem se, i ja to koristim, ali kombinujem sa Maybelline Affinitone 24h , tako da dodjem do zeljene nijanse. Lice mi je cisto tako da nemam problema sa aknama ili sta god, koristim ga samo zato sto sam bleda inace, pozdrav svima
...as long as the Lords in my life I will have no fear, I will know no pain from the light to the dark...
|
|
| |
|
post # 39 | 25.10.2012 , 9:27 PM
|
Jao , ja sam totalno komplikovana što se tiče kozmetike i šminke , ne zato što imam komplikovanu i osjetljivu kožu nego zaista ne volim ''fuš'' da nanosim na sebe i ne volim da drugi koriste moju šminku ... Ja bih izdvojila par proizvoda koje koristim duži period i pokazali su se odlično :
menta korektor u sticku Lavera,tonirana hidrantantna krema Lavera ,tekući puder no1 porcelain trend sensitiv Lavera ,i perfect finish puder Logona ... inače ova marka Lavera nije toliko poznata i najviše je koriste profesionalni šminkeri tako sam je i dobila na prijedlog jedne šminekerke i od tad ne mjenjam ...
Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !
|
|
| |