Traim jednu pesmu, ne znam kako se zove niti ko je izvodi. Jedino sto pamtim je kako otprilike izgleda spot i da je rec o nekoj vrsti elektronske muzike. Naime, spot za pesmu je uradjen u stilu manga (onih, japanskih) crtanih filmova (a mozda me i secanje vara) gde nekakve masine doslovno PRAVE devojku (nesto slicno onome sto rade u filmu "Peti element" sa Milom Jovovic). Kad sam bio klinja to se vrtelo na TV-u (2000-te godine ili tako nesto) i secam se da ima dosta puskaranja (pomenuh "Peti element" :)). Moguce da je radjeno za taj neki manga crtani. Nadam se da neko zna o cemu pricam. Ocekujem link ili bilo kakva uputstva...
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
Nije DUFT PUNK. Proverio sam... Mogu reci jos i da ovu pesmu koju trazim peva zenski vokal. P.S. Ko mi nadje pesmu ili izvodjaca kupujem mu petosoban stan s pet crnca da ga lade palminim listovima, od milion dolara koji dobijem na dodeli Nobelove nagrade za poljoprivredu, tj. verovatno bi mi Dacic dao stan u Belvil tako da ostaje samo da prosvercujem crnci.
-Elektronska muzika -Zenski vokal -verovatno u fazonu word painting-a -spot veoma zanimljiv -nekakve masine (DOSLOVNO) sukcesivno prave neku devojku razbijachicu u fazonu ''Peti element'' (dakle najpre skelet, potom organi i muskulatura, koza) -secam se da je potapaju u nekakav bazen (or something else) -ima dosta pushkaranja u spotu -pravljen je (valjda) u MANGA stilu
Added (13 Nov 2012, 9:38 PM) --------------------------------------------- madafakrz nista a?