Ne mogu da nadjem pesmu
|
|
|
post # 1 | 03.11.2012 , 7:24 PM
|
Traim jednu pesmu, ne znam kako se zove niti ko je izvodi. Jedino sto pamtim je kako otprilike izgleda spot i da je rec o nekoj vrsti elektronske muzike. Naime, spot za pesmu je uradjen u stilu manga (onih, japanskih) crtanih filmova (a mozda me i secanje vara) gde nekakve masine doslovno PRAVE devojku (nesto slicno onome sto rade u filmu "Peti element" sa Milom Jovovic). Kad sam bio klinja to se vrtelo na TV-u (2000-te godine ili tako nesto) i secam se da ima dosta puskaranja (pomenuh "Peti element" :)). Moguce da je radjeno za taj neki manga crtani. Nadam se da neko zna o cemu pricam. Ocekujem link ili bilo kakva uputstva...
PACHETINA
|
|
| |
|
post # 2 | 03.11.2012 , 7:34 PM
|
Samo da ti kažem da nemam pojma o čemu pričaš
Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !
|
|
| |
|
post # 3 | 03.11.2012 , 7:42 PM
|
Jedino sto pamtim je spot a i bilo je odavno. Znam da je melodija jako dobra.
PACHETINA
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 4 | 04.11.2012 , 12:29 PM
|
Jesi probo da kucas na Youtube bar neki dio pjesme ili nesto slicno ?
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 5 | 04.11.2012 , 8:30 PM
|
Ma ne secam se teksta u opshte. Mislim cak da je u fazonu "word painting". Sve sto znam je spot...Added (04 Nov 2012, 7:30 PM) --------------------------------------------- Niti naslova pesme to sam napisao u prvom komentaru....
PACHETINA
|
|
| |
|
|
post # 7 | 05.11.2012 , 4:08 PM
|
Nije DUFT PUNK. Proverio sam... Mogu reci jos i da ovu pesmu koju trazim peva zenski vokal. P.S. Ko mi nadje pesmu ili izvodjaca kupujem mu petosoban stan s pet crnca da ga lade palminim listovima, od milion dolara koji dobijem na dodeli Nobelove nagrade za poljoprivredu, tj. verovatno bi mi Dacic dao stan u Belvil tako da ostaje samo da prosvercujem crnci.
PACHETINA
|
|
| |
|
post # 8 | 05.11.2012 , 5:20 PM
|
Quote (Bestijan) Jedino sto pamtim je spot Opisi sve sto pamtis o njemu :/
|
|
| |
|
post # 9 | 13.11.2012 , 10:38 PM
|
-Elektronska muzika -Zenski vokal -verovatno u fazonu word painting-a -spot veoma zanimljiv -nekakve masine (DOSLOVNO) sukcesivno prave neku devojku razbijachicu u fazonu ''Peti element'' (dakle najpre skelet, potom organi i muskulatura, koza) -secam se da je potapaju u nekakav bazen (or something else) -ima dosta pushkaranja u spotu -pravljen je (valjda) u MANGA stiluAdded (13 Nov 2012, 9:38 PM) --------------------------------------------- madafakrz nista a?
PACHETINA
|
|
| |
|
post # 10 | 14.11.2012 , 0:58 AM
|
Bestijan, Mozda ovako nesto?Odgledaj ceo video
|
|
| |