Sex & The City
|
|
|
post # 1 | 26.08.2011 , 0:45 AM
|
Mislim da ne postoji neko na forumu ko nije pogledao bar jednu epizodu ove serije. Ja odgledala sve epizode i to po nekoliko puta (sad mislite ova je )
Sta vam se svidja odnosno ne svidja u seriji, koja glumica, koja uloga... Je l` mislite da je bolji film od serije?
Poruku je menjao/la TanyaWow91 - Petak, 26.08.2011, 0:54 AM
|
|
| |
|
post # 2 | 26.08.2011 , 0:53 AM
|
malo sam to nesto gledao ali stvarno malo onako kad preletim daljinskim i kolko sam upratio ima ona jedna samo sto se k*ese e ona mi je najbolja glumica ......a ni sam ne znam sto
|
|
| |
|
|
post # 4 | 30.08.2011 , 8:41 PM
|
Quote (boka2211) serija je dobra samo sto su glumice matore pa dobro sad, ali su zato odlicno odradile svoj posao
|
|
| |
|
|
post # 6 | 30.08.2011 , 9:26 PM
|
Obozavam ovu seriju, ne znam vise koliko puta sam je gledala Meni se od glumica najvise svidja Charlotte York Film je super ali serija je bolja
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
767 poruka na forumu
| |
36
| |
222
|
|
post # 7 | 31.08.2011 , 0:04 AM
|
Donela devojka nekih 6 sezona... Pa sam morao sve da pogledam...uh! Posle dve epizode,ja se navukao. Ok serija i ok prvi film,drugi film mi je malo njesra.
|
|
| |
Par reči o sebi
|
post # 8 | 02.09.2011 , 5:00 AM
|
Evo šta ja mislim o njima:
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 9 | 02.09.2011 , 6:08 AM
|
selo i masturbacija,u pripremi scenario i izbor glumaca,bice ludilo:)
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 10 | 02.09.2011 , 9:01 AM
|
Meni je bolja serija od filma. I ja sam gledala po nekoliko puta. Svaka od njih je na svoj nacin dobra, sve su mi ok i zanimljive. Ali Zverka je Zverka!
|
|
| |
Par reči o sebi
|
post # 11 | 03.09.2011 , 8:00 AM
|
Quote (intimenfrizuren) selo i masturbacija,u pripremi scenario i izbor glumaca,bice ludilo:)
A, ne, treba Masturbacija & selo, jer ne piše Grad & Sex, nego Sex & Grad.
|
|
| |