Serija "Folk"
|
|
|
post # 1 | 08.01.2012 , 7:16 PM
|
Kao sto vec verovatno znate krenula je nova domaca serija pod nazivom "Folk" .
Za one koji ne znaju, evo ja cu vam ukratko objasniti, na svoj nacin:
$IMAGE 1$
Devojcica pod imenom Zvezdana koja ima 12god. izdrzava svoju porodicu, svojim pevanjem. . .Istovremeno Zvezdana se sprema za takmicenje pevanja u Obrenovcu koje ce joj omoguciti da ljudi cuju za nju, pored toga ona ide u skolu, susrece se svakodnevnim problemima, cak se i zaljubljuje. . . Da li ce Zvezdana na svom putu do "slave" uspeti? saznajte: -svake subute u 21h -repriza nedeljom u 18h Samo na televiziji "Moja prva"
Da li ste poceli da gledate ovu seriju? Kako Vam se dopada?
Poruku je menjao/la MolderFBI - Nedelja, 08.01.2012, 7:48 PM
|
|
| |
|
post # 2 | 08.01.2012 , 7:39 PM
|
Kad' sam procitao da je alhohol stetan,prestao sam da citam.
|
|
| |
263 poruka na forumu
| |
3
| |
59
|
|
post # 3 | 08.01.2012 , 9:09 PM
|
prvi put cujem sad cu da vidim kakva je
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 4 | 08.01.2012 , 9:51 PM
|
nisam je gledala, spemala sam se za izlazak, ali evo bas cu sad da je pogledam... gledala sam isecke neke i sta su glumci koji glume rekli o seriji, i zapala mi je bas jedna recenica od Nikole Koje, kad je rekao: valjda ce narod kroz ovu seriju shvatiti i drugu stranu medelje koju slava nosi...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 5 | 08.01.2012 , 10:11 PM
|
KING_, Odgledao sam je malopre ovde i nije losa serija
|
|
| |
|
post # 6 | 09.01.2012 , 0:55 AM
|
i ja sam malo pre gledala, dobra je, dobra...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 7 | 09.01.2012 , 9:57 PM
|
Moj prvi utisak, je ok, nije losa serija, ali imam primedbu na ove mlade glumce , oni jednostavno lose glume, nekako se vidi da su na strebali tekst, i uopste nisu opusteni. . . msm na glumce koji glume Zvezdanu, Adama, onu punacku devojcicu, sto se kao muwa s Adamom, i na ostalu decu sto glume. . . uzas!
|
|
| |
|
post # 8 | 09.01.2012 , 10:10 PM
|
Quote (MolderFBI) msm na glumce koji glume Zvezdanu, Adama, onu punacku devojcicu, sto se kao muwa s Adamom, i na ostalu decu sto glume. . . uzas!
pa to su jos deca bre, ovo su im uglavnom prve uloge, za 20god i oni ce biti opusteni....
|
|
| |
|
post # 9 | 16.01.2012 , 11:26 PM
|
A kada ce da bude druga epizoda,nisam pratio pa ne znam?
|
|
| |