Preljubnici
|
|
|
post # 21 | 05.12.2012 , 3:08 PM
|
Losa emisija i jos vise losiji voditelji. U rangu sa Grand Show! Komotno mogu ruku pod ruku!
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 23 | 06.12.2012 , 8:57 PM
|
evo ovako Price nisu izmisljene ali glumci tj ljudi koji glume jesu i dobijaju pare za to sto je i ocigledno znam sta i kako ali da neduzim poznanik mi se prijavio za ovo sranje i emitovali su u subotici toliko od mene
imala je samo jednu manu, branila mi da idem u kafanu. kada umrem ne zovite popa neka mene konobar zakopa!
|
|
| |
84 poruka na forumu
| |
13
| |
227
|
|
post # 24 | 14.12.2012 , 3:35 AM
|
Namestena, voditelji mi se uopste ne svidjaju.. kad hocu da me nesto oraspolozi, gledam ih..
izgubljeno je samo ono, cega smo se odrekli..
|
|
| |
|
|
post # 26 | 14.12.2012 , 10:50 AM
|
♥Ivana♥, to je stvar rezije, zeno moja.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
|
|
post # 30 | 28.12.2012 , 11:35 AM
|
Meni se ta emisija nikako ne svidja, ne vidim nikakav smisao gledanja te emisije, na kraju emisije pise da su svi dogadjaji izmisljeni i da su sve slicnosti slucajne jos im je i gluma na veoma niskom nivou i ljudi to opet gledaju nikako mi ne ide u glavu ali ljudi ocigledno imaju previse slobodnog vremena (ne mislim na penzionere) pa ga trose na takve emisije kao i na one turske serije..
Poruku je menjao/la PEJBEP - Petak, 28.12.2012, 11:36 AM
|
|
| |
289 poruka na forumu
| |
16
| |
266
|
|
post # 31 | 06.02.2013 , 9:19 PM
|
Lose Lose
|
|
| |
|
post # 32 | 24.02.2013 , 3:29 PM
|
Ne gledam vise, ne secam se kad sam zadnji put pogledala celu epizodu. Pre, ono pred spavanje me vuklo da pogledam novu pricu a sad postalo i dosadno i glupo... A i ne znam sto sam uopste pre i gledala emisiju pred spavanje kad mi samo dizali pritisak sa onom svadjom i vikom na kraju. I sam uvod je glup, svaki put na isti nacin Sandra Cerin otvara novu epizodu.
|
|
| |
114 poruka na forumu
| |
11
| |
166
|
|
post # 33 | 24.03.2013 , 10:09 PM
|
Namesteno je , vidi se iz aviona.. Bas im je losa gluma.. A tek plac.. Strasno Kao tu ljudi dolaze a nigde nema njihov br telefona ili email
Messi♥
|
|
| |
|
post # 34 | 25.03.2013 , 7:45 PM
|
Quote (Tanja91) Ne gledam vise, ne secam se kad sam zadnji put pogledala celu epizodu.Pre, ono pred spavanje me vuklo da pogledam novu pricu a sad postalo i dosadno i glupo... A i ne znam sto sam uopste pre i gledala emisiju pred spavanje kad mi samo dizali pritisak sa onom svadjom i vikom na kraju. I sam uvod je glup, svaki put na isti nacin Sandra Cerin otvara novu epizodu. Slazem se, pre je ono u pocetku bilo kao zanimljivo, nova emisija + svi su skoro mislili da je ono sto snimaju stvarno, nekako nije smaralo kao sad, i bilo je normalnije. Sad sta sve ne ubacuju samo da bi podigli gledanost, vise ne gledam pre sam gledao sad ne, jos je i Karamela poceo da smara mnogo...
|
|
| |
|
post # 35 | 25.03.2013 , 8:56 PM
|
Ni ja vise ne pratim.. Prvo su poceli da ponavljaju jedne te iste epizode, a sada se vise ne bave ni preljubama nego cime stignu I "pravnim" postupcima i glupostima..
|
|
| |
Mallena
|
post # 36 | 26.03.2013 , 10:06 AM
|
Uzas!!
Preljubnici, bracni sudija, trenutak istine, kupokolicarka, farma, VB.. UŽASSSS!!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 37 | 26.03.2013 , 2:27 PM
|
Prije stalno gledo , bilo zabavno , sad im je izgleda ponestalo inspiracije.
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 38 | 26.03.2013 , 2:29 PM
|
Vecina je namesteno .. ali od mog druga sestra se prijavila tu :P .... Tako da bog ce ga znati :P
|
|
| |
|