Tvoje lice zvuči poznato
|
|
54 poruka na forumu
| |
11
| |
34
|
|
post # 1 | 13.10.2013 , 9:51 AM
|
Dugoočekivani muzički spektakl "Tvoje lice zvuči poznato", konačno je počeo! Ana Kokić, Goca Tržan, Snežana Babić Sneki, Tamara Dragičević, Sara Jovanović, Boris Milivojević, Nenad Knežević Knez, Đorđe Miljenović - Wikluh Sky, Željko Šašić i Aleksa Jelić zablistali su na raskošnoj sceni novog šou programa. Svi učesnici su dali svoj maksimum u imitacijama, a najveće simpatije žirija i takmičara pobrala je glumica Tamara Dragičević. Ona je pobednica prve emisije, a osvojenih 1000 evra donirala je udruženju „Zvočnica“, „Institutu za majku i dete“ i Udruženju roditelja dece sa malignim bolestima.
Kakvo je vase misljenje o ovom show programu ?
Poruku je menjao/la stefann - Nedelja, 13.10.2013, 9:55 AM
|
|
| |
|
|
post # 3 | 23.10.2013 , 4:40 PM
|
Ova emisija nikako ne može da bude dosadna. Najbolja je do sada na našim prostorima. Gledala sam i gledaću. Aleksa i Goca su me u prvoj epizodi doveli do suza, a Tamara me oduševila. Prošle subote Ana je razvalila a bogme i Sneki sa imitacijom Karleuše.
|
|
| |
|
post # 4 | 23.10.2013 , 7:42 PM
|
Glupost
|
|
| |
|
post # 5 | 24.10.2013 , 4:23 PM
|
Nisam pogledao nijednu emisiju do sada, ali deluje mi zanimljivo pa mozda zapratim
|
|
| |
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 7 | 05.11.2013 , 0:15 AM
|
Meni je Željko bio vrh u subotu. Kapa dole!
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
109 poruka na forumu
| |
12
| |
108
|
|
post # 8 | 05.11.2013 , 8:45 PM
|
Moje lice zvuci nepoznato nije losa emisija
|
|
| |
|
post # 9 | 22.03.2014 , 7:51 PM
|
Ni ja ne znam koliko sam puta pogledala ovu Borisovu imitaciju... Svaki put me nasmeje
Kralj!
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 10 | 22.03.2014 , 8:56 PM
|
Od jeseni rekli da će biti novi serijal... Jedva čekam!
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 11 | 31.08.2014 , 6:28 PM
|
Marijana, uskoro počinje hihihi
Nagađa se da će učesnici druge sezone TLZP-a biti Dženan Lončarević, Tanja Savić, Ana Nikolić, Slađa iz Alegro benda itd. Meni svejedno ko će prihvatiti ponudu da bude deo ovakvog jednog zabavnog programa, samo da budu odlične imitacije
Produkcijo TLZP-a ako čitate ovo, zahtevam imitaciju Azisa! Bravo za ovog Grka
|
|
| |
|