Prvi glas Srbije
|
|
|
post # 21 | 23.10.2011 , 2:21 PM
|
Quote (Mira91) Ahahaha Ja sam pomislila da devojka zna da peva cim ima menadzera itd. A menadzer je najludji "Pored pevaca i modela moji klijenti su Jennifer Lopez, Rihanna i Jessica Alba i jos mnogi drugi" Ahahhah.. Dakle, ima frizera, tekstopisca, menadzera... Bla, bla.. Ovoj nije dobro...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 22 | 23.10.2011 , 2:37 PM
|
Quote (Mira91) Ovo me je nasmejalo ja sam se upisao od smeha
|
|
| |
|
post # 23 | 23.10.2011 , 4:11 PM
|
A pored Ane Perisic favoriti su mi jos ove dve devojke i sigurno ce jedna od njih 3 pobediti
|
|
| |
|
Par reči o sebi
|
post # 25 | 01.11.2011 , 0:32 AM
|
Quote (boka2211) meni je drago sto reggae ima svog predstavnika u prvom glasu srbije koji je prosao dalje ! i naravno on je moj favorit za pobedu
Lepo je to što voliš reggae, ali, veruj mi, neće on pobediti. Pobediće neko ko peva pop muziku. Kod nas je najpopularniji žanr pop.
|
|
| |
|
post # 26 | 04.11.2011 , 0:40 AM
|
A sto ispala ova devojka na 0:59:14 bas mi krivo, po meni je super otpevala i realno u toj grupi su bili i losiji pevaci, sta bi Leni da je izbaci sa takmicenja
|
|
| |
160 poruka na forumu
| |
12
| |
151
|
|
post # 27 | 04.11.2011 , 1:05 AM
|
Gledam nekad to...a jeste li gledali ono kad je Vlado Georgijev pao sa stolice
OPET SAM SE ZALJUBIO!!! :D <3
|
|
| |
|
post # 28 | 04.11.2011 , 2:59 AM
|
Ima dosta dobrih ,recimo Ana Perisic mi je super ,cura ima super glas i uz to ,jako je simpaticna ,Vlado se primio na nju ,onda ona Darija Lukic , ima extra glas ,leze joj sve strane pesme ,od muskih takmicara ,ima svakkavih likova ("rakija -sampanjac,moze moze" ) Zatim Valentina Bujila jako lepo peva .Ona iz ukraine ne znam sta trazi u "prvom glasu SRBIJE"..Onaj Dusan Kurtic takodje ima super glas... Ima likova od kojih sam umirala od smeha ,sve u svemu super je show ,ziri takodje ,Lena je mnogo slatka...
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
241 poruka na forumu
| |
60
| |
764
|
|
post # 29 | 04.11.2011 , 3:20 AM
|
Vlada nije normalan,a da sledeci put se prijavljujem ocekujte me na Prvoj televiziji
Osmeh je jedina kriva linija,koja ispravlja svee..!!
|
|
| |
|
post # 30 | 07.11.2011 , 1:13 PM
|
Sinoc je bas dobra emisija bila i lepo sto su prosle zajedno i Nevena i Aleksandra, naravno i Ana a pored ove 3, fenomenalne su bile i Tatjana i Darija, "iskidale" su ga sve 5... I vidim ja da ce prvi glas Srbije biti zensko Samo mi krivo sto je takmicenje zavrsio Milorad a prosao Igor a njega bas nesto i ne simpatisem od onog trenutka kad je rekao da izmedju ljubavi i karijere bira karijeru...
Miro, znaci pojacala si do daske kada su Aleksandra i Nevena pevale od Kelly - Because of you
|
|
| |
|
post # 31 | 07.11.2011 , 1:51 PM
|
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
|
post # 32 | 07.11.2011 , 1:53 PM
|
E jel ima negde da se pogleda ova zadnja epizoda ,nisam mogla da je gledam na tv-u .?
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
|
post # 33 | 07.11.2011 , 2:27 PM
|
Passusa, ima, ima
|
|
| |
160 poruka na forumu
| |
22
| |
277
|
|
post # 34 | 08.11.2011 , 6:05 PM
|
Slabo gledam TV.... izlizali se dugmici na daljincu pa ne znam da ga upalim...
Imal iko ruku da mi da ..... al' da stvari posmatra ko ja ....... da ne kaze vreme ce izbrisat bol ..... nek brise svaciji ja hocu svoj ......... Imal igde mesto daleko od sveg ..... gde mogu da ne cujem tudji smeh ..... da ne cujem vreme ce izbrisat bol ...... nek brise svaciji ja hocu svoj !!!!!!!
|
|
| |
|
post # 35 | 13.11.2011 , 4:50 PM
|
Zaista je velika steta sto je ziri sinoc odlucio da Tatjana zavrsi takmicenje, nemam nista protiv Davora ali ono je bre Tatjana, devojka koja ima neverovatan glas i koja je mogla da zavrsi u Top 3... Mnogo sam se razocarala ali mnogo, jos ziri kaze da se trude da budu realni, e ako je ono sinoc bilo realno... A Dusan je prosao, ccc, e to tek ne mogu da se nacudim i to prosao kako kaze Lena u svom obrazlozenju jer je dobar decko pa ovo nije izbor za najboljeg decka Kako su mogli Tatjanu tako olako da "izbrisu", ccc... Mnogo mi krivo...
|
|
| |
|
|
post # 37 | 13.11.2011 , 9:28 PM
|
Quote (voja79) Nadam se da ce novosadjanka pobediti E vidis, ja sam Anu mnogo gotivila do pre nedelju dana, a onda nesto pocela mnogo da se pravi, u pevanju je sve losija i losija, jeste ona slatka, ima lep glas ali u zadnje vreme pocela da me nervira malo... Ko gleda stalno PGS zna o cemu pricam... Quote (voja79) ili ona plavusa koja je bila zadnja Za Nevenu nemam reci, devojka zna da se ponasa, stvarno ona i Darija su mi trenutno naj naj
A evo ako neko nije znao, Tatjana je pevacica u nasem poznatom bendu "Strip" (ili je bila, ne znam da li je jos uvek)
|
|
| |
|
post # 38 | 26.11.2011 , 1:08 AM
|
davor pobedjuje
Kad' sam procitao da je alhohol stetan,prestao sam da citam.
|
|
| |
|
post # 39 | 27.11.2011 , 1:35 PM
|
Bas mi je zao sto je Ana Perisic sinoc ispala
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
|