Bora Djordjevic. Idol iz detinjstva i do pre neki dan kad sam cuo da ce gostovati u Hrvatskoj. To gostovanje nije problem,ali je problem ono sto je pricao pre,da nece krociti nogom tamo... Pljuvao je Merlina kad je dolazio u Beograd,i sta sad. muka mi je od svih njih.
Svi su oni ljudi...nikad se nisam vezao ni za jednu "Poznatu licnost" da bi me razocarala...ali ako bih naveo nesto onda bi to bio Odlazak Drogbe u Kinu ili gde vec... Nisam navijac Chelsea niti njegov neki fan...ali steta je ta igrac takve klase koji i dalje igra fenomenalno ne igra i dalje u evropi gde je najbolji svetski fudbal...nego ode tamo negde u tunguziju gde je fudbal malo iznad nasih liga
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
Razočarala me je Megan Fox,koja više voli Tanju od mene
E pa sta da ti radim, uvek je ona znala da izabere!
Od nasih, mene je razocarao Ivan Ivanovic. Volela sam da ga gledam dok je vodio onu emisiju tj. kviz "Kes taxi", e posle kad je poceo sa ovom sadasnjom emisijom, zgadio mi se... Ne bih da nabrajam razloge zasto je to tako. A od stranih, Federer, pre sam ga gotivila, e onda kad je poceo Djokovica da pecka i da mu zamera sto je on veliki patriota i da skoro svaki put spomene svoju zemlju prilikom govora koji drzi kad osvoji neki trofej, posmatram ga drugacije. I ne samo za ovo nego zato sto se u nekim slucajevima nije profesionalno i sportski ponasao i sto ne moze da prihvati cinjenicu da mu polako istice vreme i da je Djokovic bolji od njega.
Pa najjvise su me razocarali: 1.Bora Djorjdevic zbog odlaska da peva u Hrvatsku 2.Vuk Draskovic,zbog totalno razlicitih stavova od pre 3.Aleksandar Martinovic,isto kao i Vuk 4.Sergej Trifunovic,zbog majice na kojoj je bio lik Jovana Divjaka