Najbolji sastav svih vremena kluba za koji navijate
|
|
|
post # 1 | 05.11.2011 , 1:11 PM
|
Samo za one koji istinski poznaju svoj klub
|
|
| |
|
|
post # 3 | 17.02.2012 , 4:40 AM
|
Jednostavno je moj klub imao prebogatu historiju da bih nekoga preferirao i stavio u prvih 11. Evo, bez rezervi i nastupa i golova što je kolega gore iznad naveo, tim Real Madrida kojeg bi ja odabrao (nezahvalno) je ovaj u formaciji 4-2-3-1.
CASILLAS
SALGADO HIERRO SANCHIS CAMACHO
PIRRI GUTI
DI STEFANO ZIDANE GENTO
RAUL
Nezahvalno stvarno, izostaviti jednog Santillanu, pa Puskasa, pa Makelelea, pa Redonda, pa Michela, pa Hugu Sancheza, pa Roberta Carlosa i da ne nabrajam dalje sva ta velika imena.
Di Stefano, Sanchis, Raul i Santillana su ipak ostavili najveći trag u historiji Real Madrida.
The Reservoir dog
|
|
| |
|
post # 4 | 07.03.2012 , 2:16 PM
|
Quote (Reservoir) CASILLAS
PIRRI GUTI
DI STEFANO ZIDANE GENTO
RAUL zar je Salgado najbolje sto smo ikad imali? jest da je bio godinama tu, ali nikad ga nisam smatrao za top beka
Ako vam ide suviše lako, pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo...
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 5 | 07.03.2012 , 2:54 PM
|
Quote (Reservoir) Jednostavno je moj klub imao prebogatu historiju da bih nekoga preferirao i stavio u prvih 11. Evo, bez rezervi i nastupa i golova što je kolega gore iznad naveo, tim Real Madrida kojeg bi ja odabrao (nezahvalno) je ovaj u formaciji 4-2-3-1.
CASILLAS
PIRRI GUTI
DI STEFANO ZIDANE GENTO
RAUL
Nezahvalno stvarno, izostaviti jednog Santillanu, pa Puskasa, pa Makelelea, pa Redonda, pa Michela, pa Hugu Sancheza, pa Roberta Carlosa i da ne nabrajam dalje sva ta velika imena.
Di Stefano, Sanchis, Raul i Santillana su ipak ostavili najveći trag u historiji Real Madrida.
Yo Soy Madrista Svaka cas + tu ce se jos upisati ronaldo
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
|