Sta mislite o alpinizmu?
|
|
|
post # 1 | 13.02.2012 , 11:36 AM
|
ovde napišite šta mislito sportu alpinizam
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
255 poruka na forumu
| |
22
| |
349
|
|
post # 2 | 13.02.2012 , 5:40 PM
|
Vrlo brdovit sport NJime se mozete baviti jedino na Alpima Morate biti spremni kao Tom Cruise u MI2 Poznajem ljude koji su aktivni planinari. Osvajali su vrhove sirom Evrope, Azije. Ne znam da li su se pentrali po Americi, nisam ih sreo vec duze vreme. Po njihoj prici, druzenje je najbitnije i stvaranje jakih prijateljstava. U teskim situacijama imaju samo jedni druge, pa je i za ocekivati da se ostvaruju takvi ljudski odnosi. Vidi se po njima da ih to ispunjava i da uzivaju dok to rade. Nisam nikada probao, ali ko zna...jednog dana mozda i hocu Deluje primamljivo, posebno zbog cinjenice da ima dosta alpinistkinja
|
|
| |
|
post # 3 | 13.02.2012 , 6:53 PM
|
Pa ovako ... probavao sam vise amaterski na manjim planinama naravno sa potrebnom opremom mogu reci da iziskuje dosta vestine snage i strepljena jer jedan pogresan korak i booommm on je jedna vrsta andrenalinskog sporta i mislim da treba da bude vise propracen .... sve u svemu jedan lep nacin da se ubije dosada..
|
|
| |
|
post # 4 | 28.02.2012 , 6:23 PM
|
Fino,ali mene je strah.
|
|
| |
576 poruka na forumu
| |
34
| |
295
|
|
post # 5 | 24.03.2012 , 1:15 AM
|
Fino za one koji imaju viska energije i malo vise snage zgodan sport voleo bih sve probati pa i to
>>> NEMAM LEVU CIPELU <<<
|
|
| |
|
post # 6 | 03.04.2012 , 9:33 PM
|
Ma to je za budale
|
|
| |
|