Roleri
|
|
882 poruka na forumu
| |
27
| |
382
|
|
post # 21 | 09.08.2012 , 0:14 AM
|
Kupio sam ih malo vozao posle nisam hteo i postale mi male i sad ih moja sestra voza
|
|
| |
188 poruka na forumu
| |
15
| |
170
|
|
post # 22 | 09.08.2012 , 2:40 AM
|
Vozio sam u osnovnoj skoli i bas su cool. Fora je bila kad sam dobio rolere i moj drug je uzeo pa smo zajedno u ulici ucili da vozimo. Rane su bile na svim mestima, noge,ruke, guzica ma sve je bilo modro. Kasnije kad smo izvezbali zauzeli smo grad... Sad vise ne vozim evo vec nekoliko godina. Razlog prestanka je to sto su leta postala nenormalno vruca i noge mi uvek prokuvaju sto mnogo mrzim a i nervirao sam se tako kad izadjem u grad da se vozim i naidjem na drugove onda ne mogu lepo s njima da idem i tako vozio sam jedno 2 godine i tolko. Solidan sam bio. Inace ne mislim da su roleri zenski sport, cak mislim suprotno, odnosno da je muski sport. Mnoge devojke nemaju pojma da voze jos kad ih vidim onako kad ukrste noge pa kao da su invalidi. Naravno cast izuzecima kao sto verujem da si ti Bancy, Inace veoma mi je lepo kad vidim cure da voze rolere (naravno da znaju da voze) pa kad prodju u sorcevima...
|
|
| |
|
|
post # 24 | 06.09.2012 , 0:41 AM
|
Prve rolere sam dobila na poklon od dede 90 i neke, čini mi se 98, čim sam ih ugledala, zaljubila sam se, popela se na njih, vozikala jedan ceo dan po dvorištu, i posle sam pičila kao Fanđo xD Za divno čudo, nikada nisam pala, ali i ako budem pala, ustaću, pa teram dalje. Nema tu čega da se iko plaši, na zemlji si, i ne možeš daleko!
Neuspeh nije opcija!
|
|
| |
Dete debil... xD
|
post # 25 | 28.10.2012 , 6:26 PM
|
evo malo mog ludiranja... hehehe
Poruku je menjao/la Bancy - Nedelja, 28.10.2012, 6:55 PM
JA ██████ 100%
|
|
| |
|
post # 26 | 17.12.2012 , 3:09 AM
|
Volim Rolere
|
|
| |
|
Mallena
|
post # 28 | 26.01.2013 , 10:54 PM
|
...jedva cekam ljeto da se opet druzim sa rolerima svaki dan...
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 29 | 16.03.2013 , 8:15 PM
|
role su cool..ja ih vozim vec nekih 6 godina i onako "nisam los" ... ..razmisljao sam o inline ,powerslide rolama i kontam da li bi trebao kupiti rolere ili samo kupiti nove tockove..?
u blocked me on facebook and now u r going to die
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 30 | 19.03.2013 , 10:06 AM
|
Vozio ih prije 5-6 godina, sad ih nebi ni pogledao.
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
Dete debil... xD
|
post # 32 | 12.05.2013 , 9:31 PM
|
JA ██████ 100%
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 33 | 13.05.2013 , 9:48 AM
|
Quote (Bancy) Ammir, Eye, pa za to ima stitnici... tako da sada mozete opet da ih pogledate... jedino za dupe nisu izmislili... xD a msm da to nije problem... Kakvi bona stitnici , ja za to u zivotu nisam cuo.
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
|
post # 35 | 13.05.2013 , 9:50 PM
|
Vozio sam rolere 5 godina,bio sam moze se reci profesionalac dok nisam slomio ruku na njima hahaha.Ali dok sam vozio stalno sam vozio brzo da sam ove sa biciklima i autima prestizao (ali naravno autima koji ne idu preko 60 ). Volio sam se na njima sto kazu da se "izduvam" kad sam ljut ili neraspolozan.Naprosto sam ih obozavao
ЖИВЕО РАТКО МЛАДИЋ !
|
|
| |
|
Dete debil... xD
|
post # 37 | 14.05.2014 , 8:51 AM
|
Quote saki007 ( ) Mislim da sam se zaljubio :DDD Ja inace sam pre cesto isao sa drugom vozali se sprdali itd sad u zadnje vreme jako slabo xD heeh e pa kreni ponovo
Quote kanter ( ) Vozio sam rolere 5 godina,bio sam moze se reci profesionalac dok nisam slomio ruku na njima hahaha.Ali dok sam vozio stalno sam vozio brzo da sam ove sa biciklima i autima prestizao (ali naravno autima koji ne idu preko 60 ). Volio sam se na njima sto kazu da se "izduvam" kad sam ljut ili neraspolozan.Naprosto sam ih obozavao mene jednom iz zezanja drug jurio bajsem, prestigla ga xD a vozim vise od 30 na sat iz opustencije bas smo merili tako da bez problema mogu jugica da prestignem... xD hahahhah ali ne nekog nabudzenog msm imam i ja nekih granica mozda kada bih uzela jos vece tockove, msm da bih bila jos i brza.. mada bi mi se pokretnost smanjila tako bolje ja da skakucem vozim i zezam se... a slomio ruku, piiii imas drugu mene to ne bi zaustavilo, pogotovo kad volim nesto kao sto su roleri.. do sad sam pala mozda svega 5 puta otkako vozim a ima... puuuuuuuuu pa mozda 10 god ako ne i vise (inace imam 20) tako da mozda i vise a to sto sam pala bilo je jer sam vozila na kisi ili po pesku ili sam se glupirala da nasmejem drustvo xD
Quote MaRe_Bre ( ) Koliko sam ja imao ''lepih'' kolena ja sam jednom pred maturu roknula, ja i haljina i prekrivene modrice... ce pomisli neko da su me terali da klecim na kukuruzu... hahahaha ma zurila sam na neki rodj i sad ne mozes u toj brzini da napravis mali luk, ja se zaletela i kako sam skrenula, posto sam bukvalno iskocila na put, ni levo ni desno u toj zurbi iskocila na kola i ja se odgurnem rukom, i tako samo kleknem na banak (ivicnjak :D) i razbim oba kolena... i neki momci se okrenuse dal sam dobro, a ovaj izaso iz kola i psuje me... xD a ja mrtva ladna u zurbi ustajem i samo dignem ruku njemu i kazem dobro sam i odem... xD msm da su im oci ispale.. hahha ali to se sve jako brzo desavalo da sam se cerekala usput... xD mada mi je krivo sto sam isprepadala jadnog coveka u kolima... NE POKUSAVAJTE OVO KOD KUCE xD ali i dalje vozim ko manijak samo kad imam gde ne mogu dalje od zemlje.... xD
Poruku je menjao/la Bancy - Sreda, 14.05.2014, 8:58 AM
JA ██████ 100%
|
|
| |
792 poruka na forumu
| |
53
| |
326
|
|
post # 38 | 14.05.2014 , 8:38 PM
|
Bancy, Sramota..Ti se tu razbijes,a ovaj te psuje... Trebala si ostati na mestu xD
|
|
| |
Dete debil... xD
|
post # 39 | 17.05.2014 , 7:08 PM
|
Quote intimenfrizuren ( ) The roleri mnogo vole da BOLE. slusaj bole vole i one tebe xD
Quote MaRe_Bre ( ) Sramota..Ti se tu razbijes,a ovaj te psuje... Trebala si ostati na mestu xD sto da ostanem? pa ti pricam da sam zurila ko konj... xD posto je drugarica isla peske i cekala me tamo a ima nekih 3km ja sam morala da odem kuci sto je brze moguce, zapakujem poklon obucem se i vratim... xD kakvo cekanje? xD si lud? hehehhe
JA ██████ 100%
|
|
| |
792 poruka na forumu
| |
53
| |
326
|
|
post # 40 | 18.05.2014 , 11:05 AM