Ples
|
|
|
post # 21 | 05.03.2012 , 8:35 PM
|
Quote (Bobby88) Cim sredim onog sto ti je ukrao srce, slobodan sam i stojim ti na raspolaganju. Quote (Bobby88) Koji ples zelis da naucis, draga? Dragi ja bih tango prvo ili lambadu, sta ti vise odgovara?
|
|
| |
|
post # 22 | 05.03.2012 , 8:44 PM
|
Quote (Tanja91) Dragi ja bih tango prvo ili lambadu, sta ti vise odgovara?
Lambadu ne znam, a tanga cu se podsetiti i cim sredim tog lopova, hohstaplera, dolazim sa ruzom u zubima i zamolicu te da odigramo jedan tango!
Odgovara li ovaj ritam?
Poruku je menjao/la Bobby88 - Ponedeljak, 05.03.2012, 9:04 PM
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 23 | 05.03.2012 , 8:51 PM
|
Quote (Bobby88) Lambadu ne znam, a tanga cu se podsetiti i cim sredim tog lopova, hohstaplera, dolazim sa ruzom u zubima i zamolicu te odigramo jedan tango! Vec zamisljam tu scenu Quote (Bobby88) Odgovara li ovaj ritam? Uuuuuuh, naravno, cini mi se da bih plesala uz ovaj ritam celu noc
|
|
| |
|
post # 24 | 13.03.2012 , 1:55 PM
|
ProkletaJerina, tvoj avatar me je inspirisao i na ovaj ples...
Dance is my true love!
A igra se dobro i uz malo drugacije i veselije note.
Sve vrste plesova dolaze u obzir kad sam ja u pitanju.
“I kad budem najstariji razumecu djake koji zvacu zvake, i kad budem najstariji…”
|
|
| |
|
post # 25 | 13.03.2012 , 3:39 PM
|
Volim plesove. Sve moguće plesove bi da znam,ali eto samo dva plesa znam.
Tango i Bečki valcer.
|
|
| |
|
post # 26 | 14.03.2012 , 11:54 PM
|
Ma isao sam na ples (u 6 razredu ja msm ) znam 5 plesova ali onda sam shvatio da nisam ja za to
|
|
| |
|
post # 27 | 15.03.2012 , 0:15 AM
|
Obozavam da jedem ovu salsu s kukuruzom ahahhaha Kao i da plesem salsu:
Kao i Zumbu;
I naravno ko i svaka zena za muza znam i ples u krilu
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 28 | 15.03.2012 , 1:22 AM
|
volim plesati mislim obozavam ali ne umem
Sta se setas po mom profilu jedan!
|
|
| |
|
post # 29 | 15.03.2012 , 1:37 AM
|
Kao klinac sam gledao na tv - u nekog ciku kako igra, tj lupa petama o pod.. Zna neko kako se zove ta vrsta plesa ?
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 30 | 15.03.2012 , 1:57 AM
|
Mortal, ovo je savrsenstvo. A zove se step, to sto si pitao. Inace ta plesna grupa se zove Lord of dance! I najbolji su u tome, bar to ja smatram. Vrede svake minute.
Poruku je menjao/la Leksi - Cetvrtak, 15.03.2012, 1:59 AM
|
|
| |
|
post # 31 | 15.03.2012 , 2:18 AM
|
Quote (Leksi) Inace ta plesna grupa se zove Lord of dance! I najbolji su u tome, bar to ja smatram. Vrede svake minute.
Odlicni su! Gostovali su u BG-u 2010.
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 32 | 15.03.2012 , 10:21 AM
|
Quote (Leksi) Obozavam da jedem ovu salsu s kukuruzom Nisam ni sumnjala da obozavas taj pokret (ups jelo), malo gore, malo dole, pa onda lijevo i desno i na kraju sve u krug. Predpostavljam da ne volis kukuruz u kesicama, vec koristis samo domaci, friski, kako bi jelo bilo "PUN POGODAK". Mala sala na Leksi-seksi jeziku... Leksi, nemoj da mi zamjeris slucajno stogod, svega ti tvog.
“I kad budem najstariji razumecu djake koji zvacu zvake, i kad budem najstariji…”
|
|
| |
|
post # 33 | 15.03.2012 , 2:56 PM
|
Mermaid, Nemam razloga. Sve sto si napisla je tacno. Ja bih bila licemjerna kad bih rekla da to nije tacno I ne sekiraj se, necu ti zamjeriti, svakoga mi!
|
|
| |
576 poruka na forumu
| |
34
| |
295
|
|
post # 34 | 24.03.2012 , 1:28 AM
|
Volim gledati to je sport za iskusne
>>> NEMAM LEVU CIPELU <<<
|
|
| |
|
post # 35 | 05.08.2012 , 2:32 AM
|
Znam da plesam polku
|
|
| |
Mallena
|
post # 36 | 07.03.2013 , 9:28 PM
|
Folklor i trbušni ples
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |