Bilijar
|
|
|
post # 1 | 07.07.2012 , 9:38 PM
|
Da li igrate bilijar? Koliko cesto? Na kojem stolu najcesce igrate - na obicnom pool ili stolu za snuker ili na stolu bez rupa (karambol)? Da li imate nekog omiljenog igraca bilijara i da li pratite ovaj sport na tv-u odnosno EuroSport-u?
|
|
| |
|
post # 2 | 07.07.2012 , 10:02 PM
|
Quote (Tanja91) Da li igrate bilijar? Koliko cesto? Na kojem stolu najcesce igrate - na obicnom pool ili stolu za snuker ili na stolu bez rupa (karambol)? ne, nije mi zanimljiv sport
Quote (Tanja91) Da li imate nekog omiljenog igraca bilijara i da li pratite ovaj sport na tv-u odnosno EuroSport-u? jok
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|
post # 3 | 07.07.2012 , 10:31 PM
|
Igram Bilijar jako cesto...na Obicnom stolu...Snooker mi nije zanimljiv za igranje ali cesto pogledam prvenstva (Neobavezno) na EuroSport... Nemam nijednog "omiljenog" igraca...ali cesto navijam za malog Tramp-a jer je mlad a ipak jako dobar...i igra protiv najboljih zvezda Bilijara
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
post # 4 | 07.07.2012 , 10:53 PM
|
Quote (Hectore) ali cesto navijam za malog Tramp-a jer je mlad a ipak jako dobar I meni je on jako zanimljiv sto se snuker igraca tice a volim da gledam kako igraju i O`Saliven i Robertson. Uzivam tada.
Ja ne igram bilijar, jesam igrala ali nije to za mene, ne mogu da pogodim rupu nikako. Pogodim iz desetog pokusaja... A da gledam, to obozavam, najvise snuker, to me strasno opusta.
|
|
| |
88 poruka na forumu
| |
20
| |
111
|
|
post # 5 | 07.07.2012 , 10:59 PM
|
Igram
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 6 | 07.07.2012 , 11:01 PM
|
Quote (Tanja91) Da li igrate bilijar? Koliko cesto? Na kojem stolu najcesce igrate - na obicnom pool ili stolu za snuker ili na stolu bez rupa (karambol)? Da igram stalno Igram na obicnom pool stolu
Quote (Tanja91) Da li imate nekog omiljenog igraca bilijara i da li pratite ovaj sport na tv-u odnosno EuroSport-u? Kad god ima pratim
-Rooney o'sullivan -Mark Allen -Judd Trump
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 7 | 07.07.2012 , 11:30 PM
|
Igram standardno 8-icu. Vrlo sam vešta Igra je izvanredna, a kako i ne bi bila kad su štapić i rupica uvek dobitna kombinacija
Dobro Vece
|
|
| |
|
post # 8 | 08.07.2012 , 0:10 AM
|
Igram Karambol vrlo cesto,a slabo klasicni na rupe
|
|
| |
|
|
post # 10 | 05.08.2012 , 2:45 AM
|
Igrao sam nekoliko puta, ali ne uzivam u tome i ne pratim to na tv.
|
|
| |
|
post # 11 | 09.08.2012 , 12:20 PM
|
Ne igram i ne svidja mi se nesto...vise Stoni tenis igram
U trgovinama kostima širom SAD-a stoji upozorenje na Batmanovom kostimu ~ Ne omogućava korisniku da leti!
|
|
| |
|
post # 12 | 13.02.2013 , 7:20 PM
|
Zadnji put sam igrao bilijar jos pre godinu dana. Obicno smo igrali na 12-ici. Predivan sport za one koji znaju bar malo da igraju, za pocetnike je dosadan!
Poruku je menjao/la Cvikerash - Sreda, 13.02.2013, 7:21 PM
|
|
| |
|
post # 13 | 13.02.2013 , 7:43 PM
|
Igram na fb a i ponekad ovako
|
|
| |
|
post # 14 | 08.03.2013 , 11:18 AM
|
Igram na FB a i ovako sa drustvom
♥KADA JE TESKO UVEK SE SETIM ZVEZDA JE NAJBOLJA NA PLANETI♥
|
|
| |
|
|
post # 16 | 26.03.2013 , 10:50 AM
|
jao ..otkada nisam igrao bilijar ..pa posle srednje skole mozda par puta ..a u skoli,mislim pokraj skole ..rasturao sam svaki dan ...obicni stol...kralj punih kugli ....
|
|
| |