Sta mislite o autu Dacia Logan
|
|
265 poruka na forumu
| |
10
| |
131
|
|
post # 1 | 26.08.2011 , 1:22 AM
|
Ja vozim Daciu Logan i mogu vam reci da sam prezadovoljan,cena ,izgled,voznja .za te pare je jako dobar
kazite vase misljenje o ovom automobilu
pozdrav svima
|
|
| |
|
|
post # 3 | 26.08.2011 , 7:34 PM
|
Nzm kako ide i koliko je dobar..ali je ruzan do 101 u nazad...Najruzniji auto za mene i ne bih ga vozio da mi je zivot u pitanju
Kakav spid, kakav eks, bolje gandza onda seks
|
|
| |
|
post # 4 | 27.08.2011 , 9:23 AM
|
pa malo tjuninga i to je to ružna je sa felnama 14-ke nabaciš 16 il 17 i ajmo miško odma nađeš curu sebi
|
|
| |
484 poruka na forumu
| |
17
| |
258
|
|
post # 5 | 27.08.2011 , 11:25 AM
|
Vozio sam jednom logana ali nije nesto ja sam vise za mercedes ko jednom vozi mercedes druga kola neseda, po meni je mercedes najbolji logano po mom misljenju nije nesto Uporedite sami
|
|
| |
|
post # 6 | 27.08.2011 , 11:42 AM
|
Ichigo_Kurosaki, izvini sinko koliko ti imaš godina ? na profilu piše 15 ? lool i ovdje je prica od Dacia Logan a ne o Mercedesu
|
|
| |
|
|
post # 8 | 27.08.2011 , 1:24 PM
|
Quote (Ichigo_Kurosaki) Vozio sam jednom logana ali nije nesto ja sam vise za mercedes ko jednom vozi mercedes druga kola neseda, po meni je mercedes najbolji logano po mom misljenju nije nesto
Ok si mi decko al mislim pricas da menjas zenske ko ja carape, vozio si sve od mercedesa do BMW, imas ne znam kakav motor, najbolji komp koji moze da se kupi i tako dalje ma u svemu naj, pa daj molim te jel stvarno mislis da smo bas toliko ludi...
kao sto covek rece:
Quote (maestro) Ichigo_Kurosaki, izvini sinko koliko ti imaš godina ? na profilu piše 15 ?
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
post # 9 | 27.08.2011 , 6:08 PM
|
Anubis, pitam se dali je vozio Avion ??? ili neku jahtu
|
|
| |
123 poruka na forumu
| |
5
| |
14
|
|
post # 10 | 28.08.2011 , 0:31 AM
|
Kolko para toliko i muzike,za tu cenu auto je dobar,ali svako ima svoj ukus..
|
|
| |
|
|
|
post # 13 | 15.11.2011 , 6:04 PM
|
lijepo auto
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 14 | 15.11.2011 , 9:17 PM
|
Quote (Olli43) ja sam vise za mercedes ko jednom vozi mercedes druga kola neseda, po meni je mercedes najbolji logano po mom misljenju nije nesto
Al si ti naivan... mecke su dobre za voznju, ali im je izgled nula, da mi ga daju za dzabe ne bih ga uzela, osim ako nisu dzipovi u pitanju... sto se tice ovog auta cini mi se ok, vidim da dosta ljudi vozika po gradu,izgled je ok samo mi se ne svidja deo kod zadnjih vrata... cinjenica je da nije skup za odrzavanje... meni se mnogo svidja dacia sandero...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 15 | 15.11.2011 , 10:39 PM
|
Što se tiče te Dacie, ovo sam čuo i vjerujem da je tako, od jedne provjerene osobe i informacije. To je proizvod Renaulta, i ovih Dacia rijetko da se mogu naći po Evropi (mislim tamo na razvijenije zemlje). Ekipa iz Renaulta, nakon što je '99 kupila Daciu, je uvidjela da prodaja njihovih auta ide teže na ovom našem "siromašnom" području, te je odlučila da napravi neki proizvod koji će ići ko halva. Dakle svako će se odlučiti da kupi novo auto nego polovno, jer kod nas je takav mentalitet da odma uzimamo sve što je novo.Oni su za ovu cijenu napravili i ove performanse (motor 1.1 ili 1.2) te ovaj izgled, koji može proći kod nas. Još one silne reklame na početku plasiranja ovog auta .. Više taksisti voze ove Dacie, nego obični građani.
|
|
| |
|
post # 16 | 25.11.2011 , 6:12 PM
|
Nisam ga vozic, ali mani se on nesviđa.... stvar ukusa.
|
|
| |
|
post # 17 | 25.11.2011 , 7:59 PM
|
~Ovdje se raspravlja o autu Dacia Logan, sama slika Mercedesa je nepotrebna za to postoji tema Omiljeni auto i Koja marka automobila je po vama najbolja.
AN
|
|
| |
|
|
post # 19 | 28.11.2011 , 6:07 PM
|
Ne sviđa mi se. Mislim pre svega na izgled a o karakteristikama ne znam ništa.
|
|
| |
|
post # 20 | 05.12.2011 , 6:41 PM
|
Ovi koji su rekli da im se ne svidja da li imaju bolje mozda ? hehe
nzm auto mi djeluje ok i sve jedno auto je dobro,bolje nego pijeske
|
|
| |