Polovni automobili do 3000e?
| |
|
post # 21 | 03.04.2012 , 12:14 PM
|
da covek ima love za nov auto ne bi ovde pitao za savet nego bi otisao da ga kupi pa kada vecina vas moze da kupi novo auto na lizing,zaposlite i mene u te firme da i mene Bog vidi sto se tice auta..ako ima 3000 eura znaci da ce mu odrzavanje biti problem,moja preporuka opel astra 1,7 td,corsa,golf4 1.9,i mozda pezo 206,sva auta su kvarljiva pa i nova..ne zaboravite da je servis na novijem polovnjaku od150-450 eura,od fiata bezi kao od rata,kupis sebi pezo 307 ili 407,kvrcnes malo branik to ti je 200 eurica,mom prijatelju je pretprosle godine na bmw-u starom 4 godine otisao particle filter ili kako ko vec to zove..pa kako je tad bila iznimno skupa cena tog dela,radili su neke improvizacije koja je kostala oko 1000 eura,pa mom rodjaku na audi a6 20 tdi 2007 god,prosle godin menjao turbinu ,a sada kada je preko zime dosao ovde ,kada ga je upalio lepse radi traktor,dizne imau slab pritisak i zamena je lepih 2000 eurica..:) sto se tice limarije,pa uglavnom tko se malo bolje razumije moze da primeti sve improvizacije ili prepravke...kilometraza se isto moze proveriti na dijagnostici ,posto noviji polovnjaci beleze kilometrazu na 2-3 mesta..tako da prijatelju opel i vw neka ti budu prvi izbor
|
|
| |
|
|
post # 23 | 03.04.2012 , 3:36 PM
|
Golf 3 GTI
StanjePolovno KategorijaAutomobili ProizvođačVolkswagen ModelGolf Tip Sportski/kupe Godište 1999 Konjskih snaga 115 Kubikaža 2 Pogon Prednji Gorivo Plin Veličina felgi 15 Transmisija Manuelni Broj vrata 2/3 Boja Plava Metalik Muzika / ozvučenje CD-MP3 Registrovan Servo volan Komande na volanu Šiber Xenon svjetla Alu felge Daljinsko otključavanje
Registrovan do jula, ugradjen BRC plin sa atestom.
Detaljne informacije Golf 3 GTi, motor 2.0 8v, 115 konja, benzin + BRC plin sa atestom (uveden u saobraćajnu), registrovan do jula, nove MS Sava gume, novi diskovi i pločice na sva četiri točka, novi amortizeri, nov zupčasti remen, novi ležajevi i seleni, ulje, filteri, svjećice, xenoni. Alu felge petokrake, servo, šiber, centralna, daljinsko, board computer, muzika cd-mp3 sa 8 zvučnika. Auto bez ulaganja. Može zamjena za jače (VR6, V6, samo plin, ništa dizel).
Cijena 5.900 KM (2.980e)
Nesto ovakvo ti je mozda najbolje nzm
Fajlovi:
3386224.jpg
(43.5 Kb)
·
0819685.jpg
(51.6 Kb)
·
5469467.jpg
(43.8 Kb)
·
5466660.jpg
(37.5 Kb)
|
|
| |
|
post # 24 | 03.04.2012 , 3:44 PM
|
|
|
| |
|
post # 25 | 03.04.2012 , 3:52 PM
|
vuk-samotnjak, nesto mi je jako jeftino..xD
|
|
| |
|
post # 26 | 03.04.2012 , 6:55 PM
|
Quote (Davor) A o ovim strancima van Srbije, Bosne i Hrvatske da ne pricam izasli, zaradili koji dinar sad su svima pamet popili iako su verovatno nekad terali jugica il stojadina jer nisu imali za bolje
Nemoj me shvatit pogresno al nadam se da se ovo ne odnosi na mene, ja sam rodjen ovdje!
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 27 | 03.04.2012 , 8:31 PM
|
Quote (vuk-samotnjak) http://www.autoscout24.hr/Details.aspx?id=210771229 pogledaj ovo .. Quote (spider994s) vuk-samotnjak, nesto mi je jako jeftino..xD
tu im je negde cena...
neko spomenu babe i dede, moj komsija je kupio pezo 206 za 2000€, ne znam tacno sve detalje, ali znam da je skorije proizvodnje i da je malo presao, vozila ga neka baba, i baba umrla, deci nije trebao samo hteli da ga prodaju... e sto ja ne naletim na tako nesto.... a inace auto je u odlicnom stanju, jer mi je komsija automehanicar, ne bi kupio bilo sto... isto tako je kupio mecku pre par god, za neke smesne pare, ja da mi ga je neko poklanjao ne bih uzela taj auto, al on ga je sredio, i sad moze da ga proda za tri put vece pare, a malo je ulozio u njega da ga sredi...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 28 | 03.04.2012 , 8:35 PM
|
Ja nikad ne bi ovu GTI tricu radije bi 1.8 benzin nego 2.0.A vi sto pljujete po golfu 2 imam komsiju koji ima mk2 GTI 1.8 16v G60 160 KS 1990 god. znaci orginal golf samo ima na njemu BBS RS ono ostalo ama bas orginal golf je bolji od polovine golf5 ili audi a4,a3 tako da ohladite vi koji imate mercedese,bembare itd itd jer neki ljudi nemaju pare za nekog BMW 5 ili nekog novijeg Merca. Poz
|
|
| |
|
post # 29 | 04.04.2012 , 9:34 PM
|
Nema se para za novo.... Ipak cu polovnjaka.... Razmisljam se izmedju: opel astra, opel corsa, reno klio ili fiat stilo.. Pa ako neko ima neki od ovih auta, da napise kakvi su? jel se kvare?
|
|
| |
|
882 poruka na forumu
| |
27
| |
382
|
|
| |
|
post # 32 | 22.04.2012 , 9:52 PM
|
Pogledaj ovde, link izbrisan , mozes lepo uneti sve sta te interesuje u pretragu. Sad ne znam sta te interesuje? Limuzina, manji gradski autic, koja kubikaza, koja potrosnja, dizel-benzin?
Ne znam sto pricate coveku koji ima 3000eura da kupi nov auto? o.O Gde mozes da nadjes nov auto ispod 9.000 eura? Ja sam se licno raspitivao, obisao sam sve auto kuce u Cacku i fazon sa tim reklamama sto se vrte kola za male pare je u tome sto su to osnovni modeli, 1.2-1.4 benzinski motori, u kojima stvarno nema nista. Dobijes kola u beloj boji, sa crnim branicima, bez klime, sa od prilike 45KW snage motora, itd. Sto bi rekli "klot auto", ima tockove. A za to "cudo" ces da placas, ako uzmes kredit na 5 god., 80e za "plasticnog" Punta oko 95e za Logana, 130e za Step way ili Sandero, itd. To su najjeftiniji modeli mislim a da su iole konforni. Pa vidi da li se isplati to na 5 godina? Koliku platu moras da imas da bi dao mesecno od 8500din min pa na dalje? I jos da razmisljas kakav ce biti kurs eura narednih 5, ili koliko vec godina.
Ja imam VW Pasat 2003 B5.5 1.9tdi 96kw i Citroen Saxo 2003. 1.5dci 42kw. Saxo mi je, iskreno, super autic, mnogo korisniji od pasata. Nije mi se pokvario vec 3 godine od kako sam ga uzeo, do duse zamenio sam mu kajis alternatora, diskove i jedan grejac kad sam ga kupio al' od tad bukvalno, samo menjas gume, ulje i sipas gorivo. Trosi oko 5litara, skinuo sam mu i neki filter(mislim da bese filter, ne znam samo koji, pitacu majstora) kad sam ga kupio pa sipam "ložu" i ide normalno. Bas je ekonomican, veoma sam zadovoljan njim. A moze se sad naci za 2000-2500eura, platis registraciju, osiguranje i to ti je nesto manje od 3000eura.
Poruku je menjao/la PartyMaker - Nedelja, 22.04.2012, 10:04 PM
Get rich or die tryin'!!!
|
|
| |
|
|
|
post # 35 | 23.04.2012 , 0:04 AM
|
Quote (ManCity) Haha Vredi li uzeti novog Fiat Punta Ne vredi. Punto je u svakom slucaju sr... bilo da je italinaski bilo da je nas. Ja sam ga vozila 3 godine, i nikad vise. Elektronika im je katastrofa, fabricka mana je servo volan, koji se lako kvari, pa kad ti blokira, motas gore nego da si u jugu. Ni slucajno. Quote (Dejan) Ja kazem sta bih ja uradila :). Uzela bih je sigurno Devojko, Fiat panda nije ispod 7-8.000 eura nova. Ovde covek pita koji auto moze uzeti za 3.000 eura. Najjeftiniji novi auto je 7.000 e, sto je vise nego duplo u odnosu na 3.000 e. Auto koji mozes uzeti za te pare, mozda da dodas 500-600 eura, a koji je dobar, ne kvari se, ima dobar motor i elektroniku je Skoda Fabia. Ja je vozim vec 2 godine i nikakvih problema sa njom nemam. 2003. godiste, redovan servis i to je to ... I preporucujem ga i sigurno se neces pokajati.
|
|
| |
228 poruka na forumu
| |
9
| |
89
|
|
post # 36 | 23.04.2012 , 0:17 AM
|
Ja rekoh 1 ponavljam o5 posalji mi pm
|
|
| |
|
post # 37 | 23.04.2012 , 2:36 PM
|
Quote (bojana82) Ne vredi. Punto je u svakom slucaju sr... bilo da je italinaski bilo da je nas. Ja sam ga vozila 3 godine, i nikad vise. Elektronika im je katastrofa, fabricka mana je servo volan, koji se lako kvari, pa kad ti blokira, motas gore nego da si u jugu. Ni slucajno. Quote (Dejan) Ja kazem sta bih ja uradila :). Uzela bih je sigurno
Devojko, Fiat panda nije ispod 7-8.000 eura nova. Ovde covek pita koji auto moze uzeti za 3.000 eura. Najjeftiniji novi auto je 7.000 e, sto je vise nego duplo u odnosu na 3.000 e. Auto koji mozes uzeti za te pare, mozda da dodas 500-600 eura, a koji je dobar, ne kvari se, ima dobar motor i elektroniku je Skoda Fabia. Ja je vozim vec 2 godine i nikakvih problema sa njom nemam. 2003. godiste, redovan servis i to je to ... I preporucujem ga i sigurno se neces pokajati.
rep+ bez dileme
|
|
| |
882 poruka na forumu
| |
27
| |
382
|
|
| |
|
|
post # 40 | 23.04.2012 , 4:47 PM
|
Kakav je to poslovni automobil?
Poruku je menjao/la Vagabond83 - Ponedeljak, 23.04.2012, 4:47 PM
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|