Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 3 of 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Forum moderator: Infinity  
Linux

5
poruka na forumu
2 5

post # 41 | 06.05.2012 , 10:51 PM

Za pocetak ti je najbolje da ga instaliras na drugu particiju i da ne brises Windows, kojeg mozes da koristis za gaming ;)

You can give up... or die trying...

2
poruka na forumu
1 8

post # 42 | 06.05.2012 , 11:12 PM

:)

Poruku je menjao/la Wozymandias - Nedelja, 06.05.2012, 11:13 PM

Relax ;)

765
poruka na forumu
88 1029

post # 43 | 07.05.2012 , 2:00 PM

Quote (Wozymandias)
Za pocetak ti je najbolje da ga instaliras na drugu particiju i da ne brises Windows, kojeg mozes da koristis za gaming

imam samo jednu particiju :D nemam vise :D

Freelance Webdesigner // contact: info@belminbedak.me

1291
poruka na forumu
106 1817

post # 44 | 08.05.2012 , 8:35 AM

Posle pvoga, definitivno idem na Linux :)
Samo me zanima, ako bih napravio trecu particiju, oce li komp malo da mi bude sporiji ?
E da a i sta mislite o ovoj novoj verziji 12.04 ? jel bolja od predhodnih :)

Added (08 Maj 2012, 8:35 AM)
---------------------------------------------
i jos, da pitam jesu li potrebni drajveri ?
i kad ocu da install nesto jer moram da da kucam nesto il je ko kod windowsa samo next, next i kraj ?

1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma!
2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme!
3.Pogledajte moje opise igara ovde.

Did I ever tell you the definition of insanity !?

21
poruka na forumu
0 0

post # 45 | 08.05.2012 , 10:52 PM

Pozdrav,Evo sad si razmišljam o instalaciji linuxa ubuntu,Imam samo 1particiju,Pa me zanima kako da napravim jos jednu particiju,Jer bi si ostavio pored linuxa i windows radi Igrica.:D Unaprijed hvala ;)

1291
poruka na forumu
106 1817

post # 46 | 09.05.2012 , 9:52 AM

Daywalker1992, http://www.youtube.com/watch?v....EE49F7A evo ti pa pogledaj TUT :D

765
poruka na forumu
88 1029

post # 47 | 09.05.2012 , 10:43 AM

Quote (Daywalker1992)
Pozdrav,Evo sad si razmišljam o instalaciji linuxa ubuntu,Imam samo 1particiju,Pa me zanima kako da napravim jos jednu particiju,Jer bi si ostavio pored linuxa i windows radi Igrica.:D Unaprijed hvala

nemoras imati 2 particije nego uradi dual boot da ti pored windowsa instalira i linux tj kad ti se pali racunar doce ti da biras koji sistem oces pokrenuti pozz :D

1291
poruka na forumu
106 1817

post # 48 | 09.05.2012 , 10:47 AM

belmo996, a moze li samo da sad ubacim disk od linux-a i da ga instaliram na trecu particiju ? oce li onda da mi se pojavi da biram koi sistem ocu kad mi se pali komp ?

256
poruka na forumu
3 109

post # 49 | 09.05.2012 , 10:48 AM

imam neko "sujeverje" prema linuxu aka ubuntu. nesto mi se ne svidja pa sam se zadrzao na windowsu. sve je to lepo ali linux za mene predstavlja sistem koji nije bas pouzdan sto se tice brzine i jednostavnosti. nemojte me shvatiti pogresno , ali to je moje misljenje.

We Are Changing Future Forever!

21
poruka na forumu
0 0

post # 50 | 09.05.2012 , 11:49 AM

belmo996, znam da sam dosadan,Al mi pojasni kak napravit dual boot.:D

765
poruka na forumu
88 1029

post # 51 | 09.05.2012 , 7:59 PM

Quote (CryTek)
belmo996, a moze li samo da sad ubacim disk od linux-a i da ga instaliram na trecu particiju ? oce li onda da mi se pojavi da biram koi sistem ocu kad mi se pali komp ?

trebalo bi :D
Quote (Alpha)
imam neko "sujeverje" prema linuxu aka ubuntu. nesto mi se ne svidja pa sam se zadrzao na windowsu. sve je to lepo ali linux za mene predstavlja sistem koji nije bas pouzdan sto se tice brzine i jednostavnosti. nemojte me shvatiti pogresno , ali to je moje misljenje.

linux nije brz i pouzdan o.O...pouzdaniji i brzi od windows-a je duplo a koliko ja znam sve serverske mreze koriste linux.jesam upravu ?
Quote (Daywalker1992)
belmo996, znam da sam dosadan,Al mi pojasni kak napravit dual boot.:D

ja sam nedavno instalirao linux mint 12 i ima jedna opcija pise da instaliras linux zajedno sa windows-om pa sad nezz koju ti verziju imas ali mislim da je slicno a ako nije onda odaberes opciju nesto drugo i moras napravit 3 particije za linux
/file system stavi 8-9 GB
/SWAP mora biti duplo veci od rama(znaci ako imas 1GB rama swap mora biti 2GB)
/home to ti je ono sto je ostalo
et nadam se da sam ti pomogao ne razumijem se ni ja dosta u linux nedavno sam ga install :D

1291
poruka na forumu
106 1817

post # 52 | 09.05.2012 , 8:07 PM

belmo996, i kakva su tvoja iskustva s linuxom ? jel bolji od windowsa ? :D ja evo bas sad ga stavljam na disk pa cu da ga instaliram :D

765
poruka na forumu
88 1029

post # 53 | 09.05.2012 , 9:25 PM

Quote (CryTek)
belmo996, i kakva su tvoja iskustva s linuxom ? jel bolji od windowsa ? ja evo bas sad ga stavljam na disk pa cu da ga instaliram

nmg nista pricati ne koristim dugo linux :D zasad je dobar :D

978
poruka na forumu
107 1318

post # 54 | 12.05.2012 , 10:41 AM

Uh, sramota, moja tema a ja nisam tu :)
Evo tu sam, ali ubuduce ako me trebate ako vam nije problem samo mi linkajte vas problem na pp i ja cu u roku 24 sata da odgovorim, jer svaki dan ulazim na extra cafe da vidim ima li sta novo i ima li poste :) ali vise ne koristim stari mail, tj koristim al ne ulazim tako cesto da bih vidjeo obavjestenja kad neko pise u mojoj temi.

OK da pocnem, ako robujete igrama, a hocete linux, uradite jednostavno dual boot, imajte 2, 3 ili 4 i i vise particija, nije problem, ja licno imam 2 a nekad zbog proba i 3, no nije vazno.

Ako koristite komp za net, gledanje filmova, slusanje muzike, ne trebate windows zbog nekih programa (kao ja za AE I PS) onda vam ne treba nista vise do linuxa minta il ubuntua ili bilo koje druge distre?

PS: Za sve koji se dvoume probajte linux necete se pokajat i uostelom nista vas ne kosta, instalacija je potpuno jednostavna i prilagodjena je win korisnicima (dalje, dalje, kraj :) ), i jos izaberete svoj jezik. Jer postoji tim ljudi u Srbiji, Bosni, CG, Hrvatskoj i svakoj drzavi koji redi vrijedno i poptuno iz ljubavi prema linuxu prevodjenje istih na jezike potrebne u toj drzavi.

Probajte linux, mozete samo nesto naucit, sto i nije tako lose. Mozete malo pocet razmisljat svojom glavom kad koristite racunar. Ubunutu je toliko jednostavan, da je to smijesno i pricat.

Nezahvalno je rec da je win bolji od linuxa ali isto tako i da je linux bolji od win-a, svaki ima svoje mane i prednosti. Svako ima svoje misljenje, a moj savjet je ne slusajte nikog, pa ni mene. Ako zelite i zanima vas kakav je linux nemate sta izgubit, nista vas ne kosta i veoma je jednostavno. Ne svidja vam se, jednostavno ga obrisite i cao.

Tu sam da pomognem koliko mogu i kad mogu, kao sto je vec pisano, probajte sto detaljnije da opisete vas problem da je lakse da isiti rijesim. Hvala svima koji su odgovarali umjeto mene i pomogli da tema zivi :)

Poruku je menjao/la igortehno - Subota, 12.05.2012, 10:42 AM

Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se...
Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka.
Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...

455
poruka na forumu
98 1163

post # 55 | 03.06.2012 , 9:09 PM

E Stvarno......Linux Uuntu..
NEMAM RIJEČI !!!
Jučer Sam Ga Instalirao,i Radi Kao Zmaj !!!!!
Našao Sam Par Igara Za Njega,i To Je SKoro Pa SVe Što Mi Treba !!!
Hvala Vam,Od Srca !!! :)

Life is Like a Box of Ammo...

978
poruka na forumu
107 1318

post # 56 | 03.06.2012 , 10:12 PM

Reaper, Samo uzivaj :)

Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se...
Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka.
Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...

• Page 3 of 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Search: