|
post # 1 | 27.04.2012 , 2:59 PM
|
=========================================================================== NAPOMENA:
Ovaj program vazi ukoliko koristite browser Mozilla Firefox! ===========================================================================
U ovom postu cu vam pokazati kako da vrlo lako skinete film sa naseg ili bilo kojeg sajta na kojima mogu da se gledaju filmovi online! Vrlo je lako i jednostavno...
Potreban vam je 1 program koji se zove: NetVideoHunter
Ovaj program je ustvari dodatak Firefox-u koji vam omogucava da skidate filmove sa shearing sajtova kao sto je npr nas ExtraCafe.
Ovaj dodatak mozete pronaci na OVOM SAJTU.
Kada instalirate dodatak, tj ovaj programcic, trebalo bi da vam se nadje mala ikonica gore u levom uglu kao na sledecoj slici:
Kada kliknete na tu malu ikonicu, trebalo bi da vam se otvori sledeci prozorcic:
Ukoliko niste gledali nijedan film online, sa leve strane bi trebalo sve da bude prazno... U donjem desnom uglu nalaze se Opcije u kojima mozete da podesite gde zelite da vam se video klipovi ili pak filmovi sacuvaju (U kojoj particiji/folderu na vasem Hard disku)
E sad, ako zelite da se vise ne mucite oko trazenja filmova na raznim sajtovima, a taj film vec imate na nasem ExtraCafe-u, dovoljno je da udjete na film, pustite ga, i pauzirate.
Kliknete na gore ikonicu za nov programcic koji ste instalirali, i pojavice vam se sledece:
Ja sam prvi film koji mi je bio na slici na nasem sajtu uzeo za primer, vi naravno mozete bilo koji....Naravno, kliknete na Download, i vase skidanje filma pocinje...
Nadam se da sam malo pomogao!
Ukoliko imate nekih pitanja, ili podpitanja, slobodno mi se javite u PP, odgovoricu vam u sto kracem vremenskom roku, ukoliko znam da vam pomognem!
Uzivajte na nasem - u!!!
Fajlovi:
2749034.jpg
(217.7 Kb)
·
1977043.jpg
(37.8 Kb)
·
9218538.jpg
(88.7 Kb)
·
3183456.jpg