Mozilla Firefox 12.0 - Problem
|
|
|
post # 1 | 25.05.2012 , 1:29 PM
|
Pozz nedavno sam instalirao Firefox 12 (sve super sto se tice brzine,brzi je od chrome) ali kada na trazilici(gore na vrhu) npr. ukucam extracafe ono me odma prebaci na stranicu ne ponudi mi linkove kao kod chrome ne samo EC vec i ostale stranice tako isto .... ako neko zna kako rijesiti prob neka pise
Freelance Webdesigner // contact: info@belminbedak.me
|
|
| |
|
post # 2 | 25.05.2012 , 1:39 PM
|
Razjasni malo bolje?Iz ovoga nisam razumeo. Probaj da kucas na to desno ot "trazilice"
4 SkillArena
|
|
| |
|
post # 3 | 25.05.2012 , 2:17 PM
|
Ovako kad kucam npr. na ovo sto je zaokruzeno (slika) extracafe odma me na stranicu prebaci kao da sam ukucao www.extracafe.rs tako isto sa ostalim stranicama (Youtube,fb itd....) znaci ne izbaci mi ovako
|
|
| |
256 poruka na forumu
| |
3
| |
109
|
|
post # 4 | 25.05.2012 , 3:03 PM
|
mozzilla je crkla. sta je ovou zadnje vreme. samo mozille crkavaju!! salim se. moras da nadjes opciju za samopopunjavanje i da je iskljucis. to je nesto novo kod mozille . tako je i na mozilla thunderbird. moras da iskljucis tu opciju. kad je iskljucis onda ce sve biti uredu.
We Are Changing Future Forever!
|
|
| |
|
post # 5 | 25.05.2012 , 3:47 PM
|
Quote (Alpha) mozzilla je crkla. sta je ovou zadnje vreme. samo mozille crkavaju!! salim se. moras da nadjes opciju za samopopunjavanje i da je iskljucis. to je nesto novo kod mozille . tako je i na mozilla thunderbird. moras da iskljucis tu opciju. kad je iskljucis onda ce sve biti uredu. nema trazio sam to u opcijama i nema
|
|
| |
|
|
post # 7 | 25.05.2012 , 7:58 PM
|
nema ew slika
|
|
| |
|
post # 8 | 25.05.2012 , 8:22 PM
|
Reinstaliraj mozilu.
NEMA PARE!
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 9 | 25.05.2012 , 9:14 PM
|
Moj drug je imo problem sa google crome, on je promjenio sa bosanskog na engleski i sada mu ne otvara stranice Probaj tako
Poruku je menjao/la AMMIR95 - Petak, 25.05.2012, 9:17 PM
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 10 | 27.05.2012 , 0:09 AM
|
Stavi Google kao zadanu trazilicu a ne bing ili ko zna sta ti stoji
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
295 poruka na forumu
| |
19
| |
198
|
|
post # 11 | 27.05.2012 , 10:36 AM
|
imas gore gde kucas link od mozile i pretrazivaca koji si sam izabro samo treba da povuces pravogaonik od tog pretrazivaca na levo skroz do kraja i tako je isto kao na google chrome tako sam ja resio problem.
|
|
| |
|
|
post # 13 | 27.05.2012 , 12:19 PM
|
Moze LOCK izbrisao sam mozillu i vratio se na chrome
|
|
| |
256 poruka na forumu
| |
3
| |
109
|
|
post # 14 | 27.05.2012 , 1:23 PM
|
We Are Changing Future Forever!
|
|
| |
|
post # 15 | 29.05.2012 , 11:27 PM
|
Quote (belmo996) Pozz nedavno sam instalirao Firefox 12 (sve super sto se tice brzine,brzi je od chrome) ali kada na trazilici(gore na vrhu) npr. ukucam extracafe ono me odma prebaci na stranicu ne ponudi mi linkove kao kod chrome ne samo EC vec i ostale stranice tako isto .... ako neko zna kako rijesiti prob neka pise Ne razumem u cemu je problem??? Valjda tako treba da bude. Isti princip je i kod "Chrometa", tj. prebacuje direktno na sajt ako ga odaberemo iz adress bara. Samo u slucaju da koristis google search engine pojavice ti se ono sto ti zelis ili jednostavno stisnes enter nakon istipkanog teksta, pre oznacavanja ponudjenih adresa sajtova u adress baru. Nadam se da te nisam pogresno razumela Onda ce biti da lose objasnjavas
Dobro Vece
|
|
| |
|
post # 16 | 02.06.2012 , 8:03 PM
|
Moj savet, predji na Internet Explorer. Sto se tice nove verzije Internet Exlorer 10 koji ide uz Windows 8, on oduvao Chrome i Firefox sto se brzine tice. Pogledaj uporedjivanje Internet Explorera 9, Chrome 17, Firefox 10 Code http://windows.microsoft.com/sr-Latn-CS/internet-explorer/products/ie-9/compare-browsers
|
|
| |