Problemi (kompjuter)
|
|
|
post # 1 | 18.06.2012 , 9:03 PM
|
Zdr, jel mi moze neko pomoci? Imam problem sa instaliranjem bilo cega na kompjuter.. Pise da je taj fajl "CORRUPTED" i ne mogu da nastavim instalaciju..
A drugo je da kad radim nesto na kompjuteru i kad bude malo vise opterecen, kao da zablokira, pojavi se plavi ekran i pise nesto vezano za HARDWARE .
Ako mi neko moze pomoci, bicu zahvalan.
HVALA!
|
|
| |
882 poruka na forumu
| |
27
| |
382
|
|
| |
408 poruka na forumu
| |
12
| |
196
|
|
post # 3 | 18.06.2012 , 9:32 PM
|
Ovo CORRUPTED mislim da se meni prije pojavljivalo, bila mi je zauzeta sva ram memorija
http://www.youtube.com/watch?v=FGRgEEeuZhM
|
|
| |
|
post # 4 | 18.06.2012 , 9:36 PM
|
Sto posto je Hard disk pokvaren i kompijuter kuka za novim. Plavi ekran uglavnom izlazi zbog greške na kompijuteru što se tiče Hardvera i onda sam sebe proverava da bi našao grešku i ispravio je. To se može desiti ili po podizanju sistema ili u bilo koje vreme dok se radi na njemu. Mada bi ti ja prvo preporučio da dobro pročešljaš kompijuter za virusima jer postoje neki koji imitiraju istu stvar ili brišu fajlove vezane za sistem pa se takve stvari dešavaju sa padanjem sistema i plavim ekranom. To ti je prvi savet... Drugi je ako ne nađeš ništa od virusa,da reinstaliraš windows i ako se sve ponovo dešava onda ćeš biti siguran da je u pitanju Hard disk...pa polako u prodavnicu ili se odluči za neki dobar polovnjak.
Pozdrav...
|
|
| |
172 poruka na forumu
| |
3
| |
38
|
|
post # 5 | 19.06.2012 , 1:58 AM
|
probaj uraditi sistem ponovo... npr. Win7.. pa javi
|
|
| |
|
post # 6 | 19.06.2012 , 3:55 AM
|
blue screen of death .
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 7 | 19.06.2012 , 9:57 AM
|
Oslobodi malo prostora na HDD-u da imaš oko 10 GB slobodno...ko ni to ne pomogne..mijenjaj HDD
Life is Like a Box of Ammo...
|
|
| |
|
post # 8 | 19.06.2012 , 10:04 AM
|
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
261 poruka na forumu
| |
14
| |
548
|
|
post # 9 | 19.06.2012 , 12:27 PM
|
E ovako to ti je sigurno do HDD-a, mozda nemas dovoljno prostora na HDD-u evo kod mene na primer kod mene HDD=1TB Graficka=1.5GB RAM=4GB Brzina = 3+4 GHz imam 590 GB slobodnog prostora na HDD ti ostavi bar 20 GB, a to CORRUPTED nzm sta je!!!
|
|
| |
|
|
post # 11 | 19.06.2012 , 4:50 PM
|
Start - Run - cmd - OK. Kucaj redom i pritišći enter posle svake komande: - cd %windir%\system32
- ren msi.dll msi.old
- ren msiexec.exe msiexec.old
- ren msihnd.dll msihnd.old
- exit
Restartuj računar. Otvori browser koji koristiš i kucaj www.microsoft.com u adress bar-u. Idi mišem na Downloads and Trials i u drop meniju odaberi Download Center. Tu idi na Product Families i u drop meniju odaberi Windows. Klikni na kutiju Show Downloads For i u drop meniju pronađi Microsoft Windows Installer na listi, odaberi ga i pritisni OK. Odaberi onaj sa najviše preuzimanja. Preuzmi na računar i prihvati sve uslove korištenja ukoliko ti to bude tražilo, u protivnom se neće instalirati. Nakon instalacije zatvori sve i restartuj računar.
|
|
| |