Pravljenje sajta
|
|
|
post # 1 | 23.06.2012 , 2:32 PM
|
Moze li neko da mi pomogne oko pravljenja sajta,da mi da neke tuturijale koji dobro objasnjavaju kako se pravi sajt za pocetnike?Inace,poceo sam da pravim sajt na Weebly.com.
|
|
| |
205 poruka na forumu
| |
6
| |
144
|
|
post # 2 | 23.06.2012 , 5:49 PM
|
Moja preporuka ti je da odeš na ucoz.com i da tamo praviš svoj sajt ,jer po meni su oni nekako najbolji a besplatni su ,s tim da kada imaš svoju stranicu njena adresa izgleda ovako : www.primjer.ucoz.com .. Sada ako hoćeš stranicu bez ovoga ''ucoz'' ili ima dosta takvih primjera moraš da zakupiš hosting i da mjesečno plaćaš odredjenu sumu.. Što se tiče ucoz-ovih stranica jako jednostavno je raditi sa njima tj. uredjivati ih ,tako da ako znaš neke osnove ,vjerovatno ćeš sve sam da skontaš i da središ
|
|
| |
|
post # 3 | 23.06.2012 , 5:50 PM
|
Stefan253, ako vec pravis free sajt, onda ti je najbolji webs.com i najlaksi za pravljenje, samo ubacujes sta ti treba........skokni tamo reg se i pogledaj Added (23 Jun 2012, 5:50 PM) --------------------------------------------- Mirzabajk, ucoz nije za pocetnike....
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|
|
post # 5 | 23.06.2012 , 5:54 PM
|
Mirzabajk, ok sve se moze, samo neznas za sta mu treba, nesto profesionalnije il samo zezanje neko, i dal je spreman da uci...
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
363 poruka na forumu
| |
65
| |
485
|
|
post # 6 | 23.06.2012 , 6:05 PM
|
|
|
| |
|
post # 7 | 23.06.2012 , 6:52 PM
|
Ma ja ovo pravim iz zezanja.Probacu da napravim sajt na ucoz.com i na webs.com
|
|
| |
|
post # 8 | 23.06.2012 , 9:29 PM
|
Najbolje ti je da uzmes joomlu ili wordpress i kupis .com domen (nije skup uopste) ako zelis kvalitetan sajt a hosting mozes naci besplatan i to dobar... A ako si opet pocetnik pa ne znas da rukujes sa ovim gore , onda ti preporucujem webs.com , lako za izradu sve super al domen ti mora biti [imedomena].webs.com
Sretno !
teychel
|
|
| |
|
post # 9 | 23.06.2012 , 9:36 PM
|
Quote (teychel) hosting mozes naci besplatan i to dobar...
dobar i free ne idu u istoj recenici jedini imalo ok host a free je ucoz i to ajd nekako ( nece te izbrisati ), na ostalima ti izbrisu sajt cim nesto odradis na njemu...
Hosting moze da uzme za 20e godisnje zavisi od protoka i to dobar sad po potrebi moze da uveca...
Quote (teychel) kupis .com domen (nije skup uopste)
moze se naci i za 1$ na Godaddy kad imaju promocije i izbace kupone ( skoro svake nedelje )...
los kao i wix...
Quote (teychel) Najbolje ti je da uzmes joomlu
to da al previse je komplikovan za pocetnika...
A najbitnije od svega ovoga decko uopste nema ideju sta bi radio, on bi radio nesto al ni sam ne zna sta ( kaze zezo bi se ) pa dok to dobro ne smisli dzabe i predlagati
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
post # 10 | 23.06.2012 , 10:47 PM
|
Ima li neki sajt gde ima besplatan upload videa?
|
|
| |
|