Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Infinity  
Pravljenje sajta

44
poruka na forumu
0 4

post # 1 | 23.06.2012 , 2:32 PM

Moze li neko da mi pomogne oko pravljenja sajta,da mi da neke tuturijale koji dobro objasnjavaju kako se pravi sajt za pocetnike?Inace,poceo sam da pravim sajt na Weebly.com.

205
poruka na forumu
6 144

post # 2 | 23.06.2012 , 5:49 PM

Moja preporuka ti je da odeš na ucoz.com i da tamo praviš svoj sajt ,jer po meni su oni nekako najbolji a besplatni su ,s tim da kada imaš svoju stranicu njena adresa izgleda ovako : www.primjer.ucoz.com ..
Sada ako hoćeš stranicu bez ovoga ''ucoz'' ili ima dosta takvih primjera moraš da zakupiš hosting i da mjesečno plaćaš odredjenu sumu..
Što se tiče ucoz-ovih stranica jako jednostavno je raditi sa njima tj. uredjivati ih ,tako da ako znaš neke osnove ,vjerovatno ćeš sve sam da skontaš i da središ :)

1291
poruka na forumu
106 1817

post # 3 | 23.06.2012 , 5:50 PM

Stefan253, ako vec pravis free sajt, onda ti je najbolji webs.com i najlaksi za pravljenje, samo ubacujes sta ti treba........skokni tamo reg se i pogledaj :D

Added (23 Jun 2012, 5:50 PM)
---------------------------------------------
Mirzabajk, ucoz nije za pocetnike....

1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma!
2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme!
3.Pogledajte moje opise igara ovde.

Did I ever tell you the definition of insanity !?

205
poruka na forumu
6 144

post # 4 | 23.06.2012 , 5:53 PM

Quote (CryTek)
Mirzabajk, ucoz nije za pocetnike....

Ja sam sa njim počeo :)
Sa osnovnim znanjem o računarima i sve sam sam sebi znao da sredim ,i sve sam naučio i skontao sam...
Uostalom može da gleda tutoriale po youtubu i da se uči ,to mu ja predlažem..

1291
poruka na forumu
106 1817

post # 5 | 23.06.2012 , 5:54 PM

Mirzabajk, ok sve se moze, samo neznas za sta mu treba, nesto profesionalnije il samo zezanje neko, i dal je spreman da uci... cao

1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma!
2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme!
3.Pogledajte moje opise igara ovde.

Did I ever tell you the definition of insanity !?

363
poruka na forumu
65 485

post # 6 | 23.06.2012 , 6:05 PM

http://www.extracafe.rs/forum/132-8654-1 Mozda ovo pomogne, jedan od urednika je napravio, poprilicno je zanimljivo. Nadam se da je za pravljenje sajtova i da ce nesto pomoci.

44
poruka na forumu
0 4

post # 7 | 23.06.2012 , 6:52 PM

Ma ja ovo pravim iz zezanja.Probacu da napravim sajt na ucoz.com i na webs.com :D :D :D :D

2
poruka na forumu
0 6

post # 8 | 23.06.2012 , 9:29 PM

Najbolje ti je da uzmes joomlu ili wordpress i kupis .com domen (nije skup uopste) ako zelis kvalitetan sajt a hosting mozes naci besplatan i to dobar...
A ako si opet pocetnik pa ne znas da rukujes sa ovim gore , onda ti preporucujem webs.com , lako za izradu sve super al domen ti mora biti [imedomena].webs.com

Sretno ! :)

teychel

3239
poruka na forumu
372 2298

post # 9 | 23.06.2012 , 9:36 PM

Quote (teychel)
hosting mozes naci besplatan i to dobar...

dobar i free ne idu u istoj recenici jedini imalo ok host a free je ucoz i to ajd nekako ( nece te izbrisati ), na ostalima ti izbrisu sajt cim nesto odradis na njemu...

Hosting moze da uzme za 20e godisnje zavisi od protoka i to dobar sad po potrebi moze da uveca...

Quote (teychel)
kupis .com domen (nije skup uopste)

moze se naci i za 1$ na Godaddy kad imaju promocije i izbace kupone ( skoro svake nedelje )...

Quote (teychel)
webs.com

los kao i wix...

Quote (teychel)
Najbolje ti je da uzmes joomlu

to da al previse je komplikovan za pocetnika...

A najbitnije od svega ovoga decko uopste nema ideju sta bi radio, on bi radio nesto al ni sam ne zna sta ( kaze zezo bi se ) pa dok to dobro ne smisli dzabe i predlagati :)

Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view

44
poruka na forumu
0 4

post # 10 | 23.06.2012 , 10:47 PM

Ima li neki sajt gde ima besplatan upload videa? :D

205
poruka na forumu
6 144

post # 11 | 24.06.2012 , 2:28 PM

Quote (Stefan253)
Ima li neki sajt gde ima besplatan upload videa?

Kako misliš upload videa ?
Pa to imaš na ucozu i na webs vjerovatno ,samo što ja mislim da to moraš da poštimaš i imaš ograničen prostor ,na ucoz oko 500mb i to sa vremenom raste,prostor se povećava ali pomalo ,nešto sitno,a takodje imaš i opciju kada bi želio da ubaciš neki veći fajl od par giga..

• Page 1 of 1
  • 1
Search: