instalirao sam avast! free i uzeo 30 dana trial Internet Security.. i sad mi je isteklo tih 30 dana i ne moze se vratiti na free.. onda sam uzeo free instalaciju i obicno htio instalirati no predomislio sam se pa sam otkazao (htio sam prvo izbrisati).. i kada sam izašao pitalo me da li hocu da restartujem, ja sam uzeo da necu al' onda mi nesto izbacilo da bi moglo doci do kvara avasta ili pad sistema :O .. ni u taskbaru ni u procesu nema avasta, ali ima jos direktorijum.. sad sam nasao neki avast-ov alat za brisanje programa, ali treba pokrenuti u Safe Mod-u (moram restartovati racunar da bih pokrenuo Safe Mod) a ja se bojim da se nece oboriti sistem.. sad stalno uzimam Stand By zato sto nesmijem ugasiti (restartovati) komp.. Da li smijem restartovati, pokrenuti u Safe Mod-u i izbrisati avast, a da mi ne padne sistem :'( ?
A da pronadjes drugi program koji brise sve, ne taj avast'ov vec neki drugi, imas ih puno pa mozda neces morati da pokrenes racunar u Safe Mod'u. Ne vidim zasto bi ti sistem pao zbog antivirusa ako ga restartujes..
I da dodam, rekao si da neces restartovati kompjuter kada si obrisao i zato ti je izaslo da moze doci do kvara ako NE restartujes, da bi u potpunosti uklonio Avast i taj preostali direktorijum trebas restartovati kompjuter, barem mislim da je tako.
(Procitao bolje. xD)
Poruku je menjao/la _Danijel_ - Petak, 05.07.2013, 8:20 PM