Pomoc LocalDiskC/LocalDiskD
|
|
|
post # 1 | 01.04.2012 , 3:04 PM
|
Pre jedno mesec dana sam rusila sistem, i decko koji je to radio stavio je My Documents na local disk C, a uvek je bilo na D. Da li to nekako moze da se premesti?
A kiss is a lovely trick, designed by nature, to stop words when speech becomes superfluous!!!!!!!!!!
|
|
| |
|
post # 2 | 01.04.2012 , 4:00 PM
|
Ili je uradio sistem na D particiju, ili je kopirao precicu (od starog sistema) u pomenutu particiju. Otvori D particiju i pogledaj imas li u njoj folder WINDOWS?
. . .
|
|
| |
|
post # 3 | 01.04.2012 , 4:49 PM
|
nemam windows u D. problem je u tome sto sve sto ide u my documents zauzima mi memoriju u C, jer kad se neke igre instaliraju jedan deo ide u my documents kao sto su neki fajlovi tako mi je bilo pre, i zauzimalo je memoriju u D, a sad mi my documents zauzima memoriju u C, a disk D je bio prazan kad sam donela komp.
A kiss is a lovely trick, designed by nature, to stop words when speech becomes superfluous!!!!!!!!!!
|
|
| |
|
post # 4 | 01.04.2012 , 5:15 PM
|
Bez veze. Prvi put cujem za ovo nakon instalacije novog sistema. Taj ko je radio je zesci biser. Uzmi premesti taj folder ''My Document's'' u C. Desni klik na folder/pa na send to/ odaberi C particiju.
. . .
|
|
| |
|
post # 5 | 05.04.2012 , 6:16 PM
|
Quote (-Dzeri-) Bez veze. Prvi put cujem za ovo nakon instalacije novog sistema. Taj ko je radio je zesci biser. Uzmi premesti taj folder ''My Document's'' u C. Desni klik na folder/pa na send to/ odaberi C particiju. pa koliko sam ja skuzio my documents je vec u C particiji,a ona bi da je premesti...ja mislim da je normalno da je u C particiji,a ti napravi posebno folder na D particiji za neke svoje dokumente (slike, muzika itd.)
|
|
| |
|
|
post # 7 | 05.04.2012 , 8:56 PM
|
ja sam se zbunio ako je bilo u C a sad je u D kako moze da bude u C kad je pre bilo CD???!!!1 WTf
|
|
| |
|
post # 8 | 05.04.2012 , 9:14 PM
|
Dok mi nije rusio sistem sve sto sam stavljala u folder my documents je zauzimalo memoriju local disk-a D, a sada zauzima memoriju u C. ne bi bio to problem, ja sad stavljam fajlove direktno u LocalDisk D, ali kad se instalira neka igrica ili neki program automatski se u my documents instaliraju i neki podaci, i to mi sad zauzima memoriju u C koje je iovako malo, a pre rusenja sistema je zauzimala u D, sto je i normalno. Local Disk C sluzi samo za instalaciju, koliko se ja razumem, a D sluzi za muziku, filmove i ostale fajlove koje hoces da stavis na komp. A ako te fajlove iz my documents premestim na local disk D, igrica ili program nece da rade. Ono sto bi trebala al ne znam kako, je da namestim da mi my documents zauzima memoriju local disk-a D, a ne C, kao sto je bilo dok nisam rusila sistem. Na svim kompjuterima fajlovi koji se stavljaju u my documents zauzimaju memoriju disk-a D.
Poruku je menjao/la LoveGirl - Cetvrtak, 05.04.2012, 9:18 PM
|
|
| |
|
|
|
post # 11 | 06.04.2012 , 0:19 AM
|
Quote (Sifra) Bez veze. Prvi put cujem za ovo nakon instalacije novog sistema. Taj ko je radio je zesci biser. Uzmi premesti taj folder ''My Document's'' u C. D
Ako sam ja dobro razumio,njezin text "Dok mi nije rusio sistem sve sto sam stavljala u folder my documents je zauzimalo memoriju local disk-a D, a sada zauzima memoriju u C. /// u nje i jeste sve na C: trenutno , ali ona zeli da to postavi u D: radi memorije . :)) Nisam to nikad radio,imas gore moje rjesenje,, Ili pokusaj prebacivanjem cijelog Foldera,nebi trebao barem tako mislim pravit windows probleme
Volim te Lejla <3
|
|
| |
|
|
post # 13 | 06.04.2012 , 0:29 AM
|
donladuj i cuvaj na D samo imenjuj taj novi folder nekako
sehr gut
|
|