Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Infinity  
Pomoc LocalDiskC/LocalDiskD

18
poruka na forumu
1 0

post # 1 | 01.04.2012 , 3:04 PM

Pre jedno mesec dana sam rusila sistem, i decko koji je to radio stavio je My Documents na local disk C, a uvek je bilo na D. Da li to nekako moze da se premesti?

A kiss is a lovely trick, designed by nature, to stop words when speech becomes superfluous!!!!!!!!!!

. . .
883
poruka na forumu
407 REP OFF

post # 2 | 01.04.2012 , 4:00 PM

Ili je uradio sistem na D particiju, ili je kopirao precicu (od starog sistema) u pomenutu particiju. Otvori D particiju i pogledaj imas li u njoj folder WINDOWS?

. . .

18
poruka na forumu
1 0

post # 3 | 01.04.2012 , 4:49 PM

nemam windows u D. problem je u tome sto sve sto ide u my documents zauzima mi memoriju u C, jer kad se neke igre instaliraju jedan deo ide u my documents kao sto su neki fajlovi tako mi je bilo pre, i zauzimalo je memoriju u D, a sad mi my documents zauzima memoriju u C, a disk D je bio prazan kad sam donela komp.

A kiss is a lovely trick, designed by nature, to stop words when speech becomes superfluous!!!!!!!!!!

. . .
883
poruka na forumu
407 REP OFF

post # 4 | 01.04.2012 , 5:15 PM

Bez veze. Prvi put cujem za ovo nakon instalacije novog sistema. Taj ko je radio je zesci biser. Uzmi premesti taj folder ''My Document's'' u C. Desni klik na folder/pa na send to/ odaberi C particiju.

. . .

28
poruka na forumu
0 0

post # 5 | 05.04.2012 , 6:16 PM

Quote (-Dzeri-)
Bez veze. Prvi put cujem za ovo nakon instalacije novog sistema. Taj ko je radio je zesci biser. Uzmi premesti taj folder ''My Document's'' u C. Desni klik na folder/pa na send to/ odaberi C particiju.

pa koliko sam ja skuzio my documents je vec u C particiji,a ona bi da je premesti...ja mislim da je normalno da je u C particiji,a ti napravi posebno folder na D particiji za neke svoje dokumente (slike, muzika itd.)

646
poruka na forumu
55 724

post # 6 | 05.04.2012 , 7:44 PM

:)

Added (05 Apr 2012, 7:44 PM)
---------------------------------------------
Ljudi dali ste vi nekada dizali windows u svome zivotu i dali znate de se nalazi My Computer/My Documents ako neznate da vam kazem ....A sto se tice igre mozete je instal na bilo kojoj particiji... A seyo71, vam je lepo napisao

Poruku je menjao/la Sifra - Cetvrtak, 05.04.2012, 7:49 PM

73
poruka na forumu
2 47

post # 7 | 05.04.2012 , 8:56 PM

ja sam se zbunio ako je bilo u C a sad je u D kako moze da bude u C kad je pre bilo CD???!!!1 WTf :D :D :D :D :D :D lol lol

18
poruka na forumu
1 0

post # 8 | 05.04.2012 , 9:14 PM

Dok mi nije rusio sistem sve sto sam stavljala u folder my documents je zauzimalo memoriju local disk-a D, a sada zauzima memoriju u C. ne bi bio to problem, ja sad stavljam fajlove direktno u LocalDisk D, ali kad se instalira neka igrica ili neki program automatski se u my documents instaliraju i neki podaci, i to mi sad zauzima memoriju u C koje je iovako malo, a pre rusenja sistema je zauzimala u D, sto je i normalno. Local Disk C sluzi samo za instalaciju, koliko se ja razumem, a D sluzi za muziku, filmove i ostale fajlove koje hoces da stavis na komp. A ako te fajlove iz my documents premestim na local disk D, igrica ili program nece da rade. Ono sto bi trebala al ne znam kako, je da namestim da mi my documents zauzima memoriju local disk-a D, a ne C, kao sto je bilo dok nisam rusila sistem. Na svim kompjuterima fajlovi koji se stavljaju u my documents zauzimaju memoriju disk-a D.

Poruku je menjao/la LoveGirl - Cetvrtak, 05.04.2012, 9:18 PM

96
poruka na forumu
4 8

post # 9 | 05.04.2012 , 10:53 PM

E ovako,to sto trazis neznam dali ce ti uspjeti ako sve prekopiras sad na D,ukoliko je Windows nastiman da pravi na C: diku on ce iznova obnavljat.Tj nikad nist ane diraj sto je windowsom postavljeno .Eh sad kazes da su ti najveci problem igrice koje instaliras na D: neke failove on sam prebaci na C: to je istina prebaci ti Shortcut(igre) i pretezno save od igre
C:\Documents and Settings\Owner\My Documents otvori ovo sve ce ti biti jasno al to ti iznosi po igri 5mb maximalno :)
Ukoliko neku igricu ne igras a sam Unistal nije obrisao obrisi ti rucno :) Nadam se da ti je jasnije ! I uradi Defragment C:

Pogledaj na slici :)) to je to

Fajlovi: 6434698.png (78.4 Kb)

Poruku je menjao/la DamirSuljic - Cetvrtak, 05.04.2012, 10:56 PM

Volim te Lejla <3

646
poruka na forumu
55 724

post # 10 | 05.04.2012 , 11:50 PM

Bez veze. Prvi put cujem za ovo nakon instalacije novog sistema. Taj ko je radio je zesci biser. Uzmi premesti taj folder ''My Document's'' u C. Desni klik na folder/pa na send to/ odaberi C particiju. Ovo su tvoje reci toliko samo

-Dzeri-, Bez uvrede ti brate nemas blage veze i nemoj da se sramotis ja opravku racunara radim svaki dan

Poruku je menjao/la Sifra - Cetvrtak, 05.04.2012, 11:53 PM

96
poruka na forumu
4 8

post # 11 | 06.04.2012 , 0:19 AM

Quote (Sifra)
Bez veze. Prvi put cujem za ovo nakon instalacije novog sistema. Taj ko je radio je zesci biser. Uzmi premesti taj folder ''My Document's'' u C. D

Ako sam ja dobro razumio,njezin text "Dok mi nije rusio sistem sve sto sam stavljala u folder my documents je zauzimalo memoriju local disk-a D, a sada zauzima memoriju u C. /// u nje i jeste sve na C: trenutno , ali ona zeli da to postavi u D: radi memorije . :)) Nisam to nikad radio,imas gore moje rjesenje,, Ili pokusaj prebacivanjem cijelog Foldera,nebi trebao barem tako mislim pravit windows probleme :)

Volim te Lejla <3

646
poruka na forumu
55 724

post # 12 | 06.04.2012 , 0:20 AM

Quote (Sifra)
Ili je uradio sistem na D particiju, ili je kopirao precicu (od starog sistema) u pomenutu particiju. Otvori D particiju i pogledaj imas li u njoj folder WINDOWS?

State briga sada devojka ima 2 operativna sistema i na C i na D ... A od svoih podataka nema nista :p

1
poruka na forumu
0 0

post # 13 | 06.04.2012 , 0:29 AM

donladuj i cuvaj na D samo imenjuj taj novi folder nekako

sehr gut

218
poruka na forumu
23 298

post # 14 | 06.04.2012 , 2:05 AM

Pokreni Explorer> desni klik na folder My Documents> Properties> Move> otvorice ti se prozor Select a Destination> pronadji i oznaci ili ti selektuj disk D:\ i potvrdi OK. Po želji možeš kreirati poseban folder na D disku tipa My Documents ili po želji ili ostaviti da ti je root My Documentsa D:\ disk.

Ako se ne može snaći sa ovim tekstualnim objašnjenjem mogu slikovito da opišem.

Au sad pročita ostale postove ili ti odgovore i da prostite i bez uvrede nalupali ste se za medalju. Takva organizacija podataka se koristi ne tako često ali se koristi i ima svoje prednosti. U pojedinim firmama je obavezna takva organizacija. Ako u nešto niste sigurni 100% bolje ne pisati odgovore i pomagati jer ste za sigurno iz ne znanja zbunili devojku do bola a i mene pomalo :D

Poruku je menjao/la aVe - Petak, 06.04.2012, 2:46 AM

• Page 1 of 1
  • 1
Search: