Pomoc za Windows Xp Sp3
|
|
|
post # 1 | 02.04.2012 , 11:41 AM
|
E ovako problem je sljedeci kada upalim racunar ukucam login/pass ! WELCOME screen sve to zavrsi veoma brzo e poslije toga mi ocita programe koji se pokrecu odma sa startanjem Windowsa kao npr.Airlive wirles Sound max , i slc. Prije neki 7 dana sve to odradi veoma brzo e u tih 7 dana vishe puta je nestajalo struje i primjecivao sma sporiji rad racunara ali jutros je totalno bio zablokirao na nekih 10min otkocio na par sekundi i opet zasteka...?? Dali mi neko moze preporucit neki dobar program cistac ili neki fazon da ja to uradim *? preko cmd? ili nesto tome slicno ... Bitno je napomenut da mi se pojavi neki programcic Cursed Client ili nesto slicno ali nemogu to da izbrisem da vishe ne izbacuje ... Hvala za pomoc Zamolio bih bez spama ko zna ozb da radi sa racunarima neka mi help a /obaranje sistema ne dolazi u obzir tako postedite me takvih komentara ..Hvala
Volim te Lejla <3
|
|
| |
|
post # 2 | 02.04.2012 , 11:47 AM
|
prvo idi u start meni --> Run ukucaj msconfig zatim u Startup iskljuci sve sto ti ne treba kada se dize OS..
onda skini advanced system care skeniraj ceo komp i pusti da odradi sta ima takodje ga skeniraj sa AV i malwarebytes anti malware..
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
post # 3 | 02.04.2012 , 11:59 AM
|
Hvala drug za ovo nisam bio upucen ja sam na drugi nacin bio iskljucivao,programe koji se pokrecu zajedno sa Windowsom ali nije bash puno pomoglo ovo mi je vec uskratilo dosta muke ! Zahvaljujem ...
Volim te Lejla <3
|
|
| |
|
post # 4 | 02.04.2012 , 1:22 PM
|
Otvori cmd.exe upisi ovo sfc /scannow stisni enter, za 1 do 2 min ce bit gotovo i zatim okaci sliku ovdje
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
post # 5 | 02.04.2012 , 1:38 PM
|
napravio sam kako si rekao sta sad ?
Fajlovi:
2539567.png
(20.4 Kb)
Poruku je menjao/la DamirSuljic - Ponedeljak, 02.04.2012, 6:34 PM
Volim te Lejla <3
|
|
| |
|
post # 6 | 02.04.2012 , 7:56 PM
|
Instaliraj ccleaner i probaj sredit registry bazu i uopsteno pocistit racunar, ne brini nece ti nista pokvarit. A sto se tice ovog cmd-a zaboravi sam ti rec da moras ic na run as administrator i tek onda unjet ono i enter, ako ti na kraju izbaci ovo kao kod mene na slici sve je uredu
Sorry sto si cekao odg pokusavam instalirat linux gento pa evo vec drugi dan podesavam sve i gradim po malo, tesko, no nije vazno...
Fajlovi:
1280075.png
(50.2 Kb)
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
post # 7 | 02.04.2012 , 8:19 PM
|
Procistio sam racunar sa "advanced systemcare" sa licencom naravno Procistio sam i sada mogu priznati radi dosta bolje. A da te pitam , nacuo sam nesto da je moguce na "Windows xp instalirat i Linux da koristim oboje =? ukoliko nesto vishe znas o tome dali bi mogao da pojasnish ? !
Volim te Lejla <3
|
|
| |
|
post # 8 | 04.05.2012 , 10:42 PM
|
Quote (igortehno) A da te pitam , nacuo sam nesto da je moguce na "Windows xp instalirat i Linux da koristim oboje =? ukoliko nesto vishe znas o tome dali bi mogao da pojasnish ? !
Upiši u google ovako
instalacija linuksa na xp i naći ćeš stvarno mnogo objašnjenja
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
|
post # 9 | 04.05.2012 , 11:01 PM
|
Pogledaj Davorov post u delu PC Klinika z brzi rad kompa,moze dosta da pomogne.
Pozz
|
|
| |
|
post # 10 | 16.05.2012 , 12:41 PM
|
Nadam se da si resio problem
Loock
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|