Pomogajte.....!!!
|
|
|
post # 1 | 11.05.2012 , 7:43 PM
|
Krenuo sam da instaliram Ubuntu, ali kad ubacim disk i krene da ucitava i onda se pojavi ono UBUNTU i dole tackice kao da ucitava, i tu pocinju da mi se pojavljuju zelene i crne kockice po ekranu, onda su pocele horizontalne linije, kao da mi je oguljen monitor.....POMOGAJTE, nzm sta da radim ?????
www.monster00energy.webs.com
|
|
| |
|
post # 2 | 11.05.2012 , 7:45 PM
|
Probaj sa drugim sistemom,ako je ista stvar,onda ti je otisla grafika.
|
|
| |
|
post # 3 | 11.05.2012 , 7:47 PM
|
WuTrang, ma koja grafika imam pored ovog i win sedam i sve je super, mislim da sam sjebo nesto kad sam pravio butabilan disk, ali ako se jos nekom ovo desavalo daj kazite sta da radim...
www.monster00energy.webs.com
|
|
| |
|
post # 4 | 11.05.2012 , 8:52 PM
|
ma nije to nista to je i meni se desilo kad sam mint 12 install :D
Freelance Webdesigner // contact: info@belminbedak.me
|
|
| |
|
post # 5 | 12.05.2012 , 10:25 AM
|
Daj specifikaciju racunara, AMD/Ati graficke kartice hoce da stvaraju probleme, vidi jel imas zadnje drivere za njih. A prije svega probaj live cd da vidis jel radi. Upali komp na win-u i ubaci boot cd ubunutu-a i izaberi opciju Live-cd dalje ce ti bit jasno ili ga instaliras pomocu wubija unutar windowsa kao obican program, komp se posle restartuje i pita te hoces li win ili ubuntu, izaberi ubuntu (ovo je malo posporo ali vidis jel radi) posle samo udjes i win i jednostavno uninstal ubunut, pa javi! PS: javi mi i na pp kad budes pisao ovdje, nesto me zeza yahoo
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |