Pa sta bi to moglo onda da bude kad kod mene steka sunce mu njegovo :S
Rekao sam ti ja već Šteka ti zbog premalo RAM memorije ,kupiš sebi još jedan slot od 512 mb ,to ti je nekih 15 KM ,može se naći po 12 KM ako se potrudiš malo ,ubaciš to i ima da radi fino
mariokux, pasta davno provjerena ,imam neku pastu ,sjećam se kada sam kupovao bile su 3 vrste ..Bila neka od 17 KM,bila ova od 11 i neka od 6 ...ja sam uzeo od 11 i stavljao sam ju ,provjeravao to već ,sve uredu Uglavnom sredio sam problem ...oborio sam sistem i sada radi k'o nov
idi u start sa desne strane pise Run udi u to ukucaj msconfing i idi ok otvorit ce ti neki prozor i nadi gore u vrhu ti pise startup i udi u to idi disable all i onda apply poslije toga ce ti se komp restartovati eh kada si to uradio udes na google u ukucas GBoost i donwload to evo da ti odmah skratim muke http://gboost.en.softonic.com/ evo to eh kada si sad to zavrsio instal i pokreni i idi na onaj krug na sredini pokazat ce ti se sat kao kod auta to ti je brzina kompa tvoga kada pritisnes na sredinu treba da ti se napuno na 100 i kada ti se napuni samo klikni gore u vrhu onaj - da ga smanjis i nemoj izlazit iz toga dok si na kompu probaj to et
HDD - moguće da je do njega ,i ja sam sumnjao jer mi je prije nešto štekao ,čak se i pokvario i nije radio jedno vrijeme i onda se nekim čudom sam napravio o.O Ali opet ..ne znam ..nemam para za drugi :/
Rekao sam ti ja već Šteka ti zbog premalo RAM memorije ,kupiš sebi još jedan slot od 512 mb ,to ti je nekih 15 KM ,može se naći po 12 KM ako se potrudiš malo ,ubaciš to i ima da radi fino