Koga pratite na Twitter-u?
|
|
|
|
post # 2 | 08.05.2014 , 10:34 AM
|
Asmira Begovića, Mirzu Teletovića, Jennifer Lopez i Zachary Levi
"Being kind, loving and gentle is true meaning of life."
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 3 | 08.05.2014 , 1:04 PM
|
Nemam twitter al eto kad bih ga napravio sigurno bih pratio par poznatih fudbalera Ronaldo, Dzeko ili koji vec imaju, par poznatih glumaca takodjer, Statman i tako ti.....
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 4 | 08.05.2014 , 1:44 PM
|
Ima ih dosta,a medju njima Ronaldo,Matic,Kinzi,Bogdanovic,Ana Ivanovic,Kim kao i mnoge druge sad da ne nabrajam
Coutinho10
|
|
| |
|
post # 5 | 09.05.2014 , 0:06 AM
|
Onda, Robin Van Persie, Tom Welling, Kim Kardashian, Edin Džeko
"Being kind, loving and gentle is true meaning of life."
|
|
| |
390 poruka na forumu
| |
20
| |
673
|
|
post # 6 | 10.05.2014 , 6:32 PM
|
pratim Mariju Kilibardu, oooodliicnaa jos neke, Djokovica, Maneta mancetu, piperskog, borovcanina, i jos neke boksere sa nasih prostora, a najvise me odusevljava Lenox Luis, jer covek komentarise svaki mec, svaki dogadjaj i stalno mi stizu super tvitovi od njega i obavestenja koji sve mecevi treba da se odrze i u koliko. Mene ne prati niko, jer profil sam napravio da ja pratim druge, da cujem stvari koje me zanimaju i zadovoljan sam i android servisom koji je omogucio da mi njihove objave stizu u vidu obavestenja, tako da kada pratim neki boks mec, meni stizu poruke Lenox Luisa u isto vreme, kao da zajedno gledamo
|
|
| |
|
post # 7 | 10.05.2014 , 7:12 PM
|
Ne pratim mnogo Celebrity likove zato sto oni postaju nonstop tako da mi je pocetna uvek puna njihovim nezanimljivih tweetova.. vecinom pratim likove koje znaju sta da objave.
|
|
| |