Facebook - Jedina dozvoljena tema
|
|
|
|
post # 82 | 14.09.2012 , 5:14 AM
|
Evo male fore kako da vidite pasvorde onih koji su ulazili na fb preko vaseg racunara :)
Poruku je menjao/la DiabloSerbia - Petak, 14.09.2012, 5:15 AM
ZIVOT JE 1 , A CS 1.6 ♥
|
|
| |
|
|
|
post # 85 | 14.09.2012 , 12:49 PM
|
Pa ima i takvih a i mozes kad odes kod druga,drugarice i dok je u VC-u,kuva kafu,jede nbtn mozes da virnes :D
Poruku je menjao/la DiabloSerbia - Petak, 14.09.2012, 12:51 PM
ZIVOT JE 1 , A CS 1.6 ♥
|
|
| |
|
|
|
post # 88 | 14.09.2012 , 1:52 PM
|
hahah ma i mene ne zanima ali vidim svi traze, svi pricaju o nekom hakovanju.ovo je cisto zezanje. barem meni, nije meni do njihovih profila nego da ih cimam
ZIVOT JE 1 , A CS 1.6 ♥
|
|
| |
|
post # 89 | 30.09.2012 , 11:40 PM
|
u desnom cosku bi trebalo da stoji ono ticket-casovnik da vidim ko je sta komentarisao i lajkovao,ali nema te opcije ,kod drugara ima to i klikne se na neku ikonicu i ono izadje ,kako to da ukljucim
|
|
| |
|
post # 90 | 01.10.2012 , 3:22 PM
|
Quote (ningo89) u desnom cosku bi trebalo da stoji ono ticket-casovnik da vidim ko je sta komentarisao i lajkovao,ali nema te opcije ,kod drugara ima to i klikne se na neku ikonicu i ono izadje ,kako to da ukljucim Nije ticket nego ticker*
Tiker se pokazuje samo na ljude sa odredjenim nivoom aktivnost naloga. Ako ne vidis tikera, to je verovatno zato sto ne koristis FB dovoljno mnogo, tako da ne postoji dovoljno sadrzaja da bude tiker korisan za tebe.
Ako zelis biti vise aktivniji na FB sada, ne moras nista menjati. Ako zelis biti aktivan, mozes da: - Dodas ljude kojih poznajes i kao prijatelje (Add Friend) - Otkrijes drustvene aplikacije (Go to App) - Povezes se sa FB strane koje se tebi svidjaju (Like Page)
|
|
| |
|
post # 91 | 01.10.2012 , 3:34 PM
|
u pravu si tebra skoro sam ga napravio imam 30 ak prijatelja samo
|
|
| |
|
post # 92 | 29.10.2012 , 5:37 PM
|
Problem je ovakav: Posle mesec dana, aktivirao sam profil na fejsbuku, izasla mi je poruka: "Please click on link we send to your mobile." Nisam im ostavio svoj broj inace pre toga. Dan kasnije, usao sam ponovo, mogao sam da odem na pocetnu stranicu, ali nemam mogucnost chata i nevidljiv sam za ostale korisnike.
Trebaju mi iskustva onih koji su pre vracali profile posle deaktivacije, i uopste onih koji se razumeju u ovo.
Ako je nesto nejasno pitajte, odgovoricu. Hvala svima unapred, molim vas odgovorite.
www.facebook.com/ProhibitedDJ
|
|
| |
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 93 | 22.11.2012 , 5:44 PM
|
e ovako,zanima me kako da na fecabook stranici stavim dugme twitter.Mislim da znate o cemu pricam
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |
|
post # 94 | 22.11.2012 , 6:57 PM
|
Quote (boki1997) zanima me kako da na fecabook stranici stavim dugme twitter Mislim da su ukinuli tu opciju "malo pre ili sa uvodjenjem" timeline-om :/
|
|
| |
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 95 | 22.11.2012 , 7:34 PM
|
Quote (GHosT_R1DeR) Mislim da su ukinuli tu opciju "malo pre ili sa uvodjenjem" timeline-om :/
ali ima da ti stoji slika one plave pticice pored albuma sa slikama
|
|
| |
|
post # 96 | 22.11.2012 , 7:46 PM
|
Quote (boki1997) ali ima da ti stoji slika one plave pticice pored albuma sa slikama Aham... razumem... probacu nesta kasnije, pa odgovoricu ti
|
|
| |
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 97 | 22.11.2012 , 8:02 PM
|
Quote (GHosT_R1DeR) Aham... razumem... probacu nesta kasnije, pa odgovoricu ti
okee,naso sam neku inf. da se to radi preko facebook developer-a
|
|
| |
|
post # 98 | 23.11.2012 , 12:03 PM
|
Quote Jedno pitanje, zasto FB nece da mi prihvati alternativno ime?
Mozda ti je alternativno ime mnogo dugacko,ili ima nekih simbola koje ne podrzava .... ako nije problem mozes li mi reci ili napisati u poruci koje alternativno ime zelis da stavis ?
R.U.K.O.M.E.T. ♥
|
|
| |
|
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 100 | 04.01.2013 , 11:52 PM
|
(StrikePlaya) E, ovako: Poceo sam da igram Texas hold 'em Poker a imam malo virtuelnog kesa, pa me zanima ako neko igra a ima dosta, moze li da mi posalje malo? Jao kakvo pitanje Pa zaradi buraz
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |