Lazni virusi i ostale zezancije da napalite drustvo...
|
|
|
post # 1 | 03.06.2011 , 2:28 AM
|
Evo par ludih tutorijala kako da napravite lazne viruse i dobro prestrasite drustvo
Opet ponavaljam ovo su Lazni virusi namenjeni za zajebanciju i licno sam proverio da ne bude nekih problema
1) Sala:
Za mene najbolja:
Kako da napisete "virus" kojim cete prevariti prijatelje? Ovako: 1. Desni klik na dekstop i izaberite New -> Shortcut
2. Upisete u polje "Type the location of the item" sledece: shutdown -s -t 10 -c "Ovo je virus" (pod navodnicima mozete i nesto drugo da upisete, a ovih 10 predstavlja broj sekundi do gasenja racunara)
3. Kliknete na next i nazovete virus kako hocete, recimo "Prozdrljivac" (kad mu se desi ono sto sledi - sledice se Smile )
4. Finish
5. Mozete nakon toga da promenite i ikonicu, desni klik na ovaj fajl, Properties, Change Icon ( najbolje promenite lakse se poveruje da je pravi )...
6. Sada, kada neko pokrene ovaj fajl, odnosno precicu ugasice svoj racunar nakon 10 sekundi osim ako u Run boxu ne otkuca: shutdown.exe -a
Da bi brze ovo odradili precica do Run boxa je Win+R, to valjda svi znaju a ko ne zna neka i ne radi korake od 1 do 5 nego neka klikne na dugme Start (zeleno dugme u donjem levom uglu ekrana), klikne na crveno dugme odmah tu iznad zelenog Start dugmeta i izabere srednju opciju), efekat ce biti isti a manje cimanja....
2) Sala:
Obicni error message box ( samo nervira al nikakvoga efekta drugog nema ) moze dobro da uplasi ne upucene:
Otvorite notepad i u njega kopirajte sledece:
Code msgbox "virus ubica",16+3,"virus rusi sistem"
zatim sacivajte ovako: ime koje zelite.vbs ( posle imena obavezno .vbs )
i izbacivace mu error prozor iskljucite ga jednostavnim klikom na bilo koju opciju da ili ne...
Virus ubica je naslov u tekstu errora koji iskace a virus rusi sistem naslov na prozoru mozete ih menjati al ostalo ne dirajte...
3) Sala:
Otvorite notepad i unesite sledece:
Code lol-msgbox ("rusenje sistema",0,"virus") lol-msgbox ("imas virus",0,"virus.exe")
zatim sacuvajte: ime.vbs ( opet .vbs obavezno )
ovo je primer za 2 popup-a za vise samo napisete potpuno isti red dole i imace toliko iskakanja vise koliko dodate...
Naziv u prvim navodnicima je naziv poruke sto se pojavi u prozoru a u 2 navodnicima je ime prozora sto iskoci...
Znaci mozete ga poslati drugu, i kome zelite a svako ko nije upoznat ce se dobro istrzati...
Ponavljam ovo je potpuno bezopasno i namenjeno za zajebanciju tako da ako vam se svidi bice jos
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
post # 2 | 03.06.2011 , 7:19 AM
|
Ja sam znala za nesto od ovoga.. Al sve pozaboravih... Cekam jos...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 3 | 03.06.2011 , 11:50 AM
|
ovaj je najbolji virus (evo kako napravit virus s kome ce se otvarat cd-rom i zatvarat i tako beskonačno puta uđete u notepad u upišete ovo
cd %windir% nircmd.exe cdrom open d: nircmd.exe cdrom close d:
sejvate ka fun.bat file i to je to
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 4 | 03.06.2011 , 12:36 PM
|
a znao sam ovo prije e hvala Anubis dobro si me podsjetio....
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
|
post # 6 | 03.06.2011 , 1:52 PM
|
Quote (lennon777) ovaj je najbolji virus (evo kako napravit virus s kome ce se otvarat cd-rom i zatvarat i tako beskonačno puta uđete u notepad u upišete ovo
sejvate ka fun.bat file i to je to To nije virus, to je batch skripta... toliko o tome. To ti nece proci vise nigde, ni kod babe neke od 80 godina. Ako kriptas .bat u .exe da je pritom FUD onda to vec moze biti FUNNY.
|
|
| |
|
post # 7 | 05.06.2011 , 2:21 AM
|
Jao Boze al je ovo do jaja axaxaxaxaxa jao imam toliko drugova koji imaju da dobiju infrakt kad im ovo posaljem....
Hey Anubis probao sam ovo tvoje odlicno je ali ovo prvo nece da radi ? sve sam uneo kako si napisao ali nista se ne desava! ovo ostalo radi!
lennon777 e ovo tvoje uopste ne radi probao sam al nece, ali bas je do jaja fora samo kad bi radilo! :P A jel ima jos neka fora? aj pisite bre ako ima jos ovakvih stvarcica!
Jao izmena poruke, tek sad provaljujem od ovih vasih stvarcica al nzm od koje tacno posto sam sve probao , slika na brosweru mi se smanjila tj suzila axaxax LOL!
|
|
| |
|
post # 8 | 17.08.2011 , 4:57 PM
|
Evo malo naprednije tehnike,za one koji se bave C programiranjem :DD
-------------------------------------------------- #include <stdio.h> #include <windows.h>
int main(void) { int i; for(i=0;i<=9000;i++) { mciSendString("set CDAudio door open" , NULL,0,NULL); mciSendString("set CDAudio door closed",NULL,0,NULL); } } -------------------------------------------------- "POTREBNA "libwinmm.a" BIBLIOTEKA" !!!!
Jos jedan fazon Otvorite NotePad i upisite sledece-
---------------- Dim ProSpeak Set ProSpeak = WScript.CreateObject("SAPI.SpVoice") ProSpeak.Speak "FUCK YOU ! YOUR COMPUTER IS HACKED" //*MORATE PISATI NA ENGLESKOM ---------------
Pa onda idite File->SaveAs> sacuvate kao fun.vbs
UZIVAJTE !!! :DD
Poruku je menjao/la 5A-4F-4C-41 - Sreda, 17.08.2011, 5:06 PM
|
|
| |
|
post # 9 | 19.08.2011 , 9:30 PM
|
A za drugu salu kako da posaljem prijatelju? Added (19 Avg 2011, 9:30 PM) --------------------------------------------- A za drugu salu kako da posaljem prijatelju?
max18
|
|
| |
202 poruka na forumu
| |
11
| |
38
|
|
post # 10 | 30.08.2011 , 11:52 AM
|
Quote (lennon777) ovaj je najbolji virus (evo kako napravit virus s kome ce se otvarat cd-rom i zatvarat i tako beskonačno puta uđete u notepad u upišete ovo
sejvate ka fun.bat file i to je to Quote (MolderFBI) lennon777 e ovo tvoje uopste ne radi probao sam al nece, ali bas je do jaja fora samo kad bi radilo! :P EH NARAVNO DA OVO NECE RADITI U onih sto imaju vise particija hdd-a umjesto "open d" upisete "open e ili f " swe zawisi koje slovo nosi vas cd-rom
Poruku je menjao/la bachke - Utorak, 30.08.2011, 11:53 AM
|
|
| |
|
post # 11 | 21.06.2012 , 2:06 AM
|
evo tacna skripta za CD-rom
Set oWMP = CreateObject("WMPlayer.OCX.7") Set colCDROMs = oWMP.cdromCollection do if colCDROMs.Count >= 1 then For i = 0 to colCDROMs.Count - 1 colCDROMs.Item(i).Eject Next For i = 0 to colCDROMs.Count - 1 colCDROMs.Item(i).Eject Next End If wscript.sleep 5000 loop
|
|
| |
|
post # 12 | 21.06.2012 , 8:42 AM
|
hahahahahha...zaznuo sam prijatelja sa Gašenjem Umalo pa se nije rasplakao..hvala Davore
Life is Like a Box of Ammo...
|
|
| |