Naučite Web programiranje ( JavaScript, HTML, CSS, ... )
|
|
|
post # 1 | 13.08.2012 , 9:53 PM
|
Ako želite da naučite Web programiranje, postoji jedan odličan sajt za Vas : Klikni ovde da odeš na sajt
Na sajtu se nalaze kategorije, odnosno imena programerskog jezika. Ponuđeni jezici su : JavaScript, Python, CSS, HTML i JQuery. Postoji još jedna posebna kategorija u kojoj učite najvažnije od CSS-a, HTML-a i JavaScript-e pomoću kojih možete da napravite interaktivne sajtove. Kada izaberete jezik dobićete više kurseva. Takođe ćete imati i izazove, kada ćete morati da upotrebite sve što ste naučili. Npr. u JavaScript jeziku, izazov je da napravite BlackJack igricu pomoću JavaScripte. Što više kurseva završite, više poena dobijate.
[move]Svaka kritika ili pohvala je dobrodošla.[/move]
|
|
| |
|
post # 2 | 14.08.2012 , 12:28 PM
|
Timeshifter, ima 200 ovakvih tema...
U trgovinama kostima širom SAD-a stoji upozorenje na Batmanovom kostimu ~ Ne omogućava korisniku da leti!
|
|
| |
|
post # 3 | 14.08.2012 , 9:37 PM
|
Quote (Bullox) Timeshifter, ima 200 ovakvih tema... Pa onda je ovo 201. tema
|
|
| |
|
post # 4 | 15.08.2012 , 0:36 AM
|
Lepo za one koji bi zeleli da nauce kako da naprave svoj web sajt mogu ovde da pocnu
|
|
| |
|
post # 5 | 16.08.2012 , 9:11 PM
|
Quote (BackTrack5) Lepo za one koji bi zeleli da nauce kako da naprave svoj web sajt mogu ovde da pocnu da ali tu treba vremena i truda
U trgovinama kostima širom SAD-a stoji upozorenje na Batmanovom kostimu ~ Ne omogućava korisniku da leti!
|
|
| |
|
post # 6 | 16.08.2012 , 9:39 PM
|
Quote (Bullox) da ali tu treba vremena i truda
Pa sta si ti mislio ? nauciti za 1 dan
Freelance Webdesigner // contact: info@belminbedak.me
|
|
| |
|
post # 7 | 16.08.2012 , 10:15 PM
|
Ne, samo sam hteo da skrenem paznju sa se to ne moze nauciti za nekoliko danam
|
|
| |
|
post # 8 | 16.08.2012 , 10:44 PM
|
Quote (Bullox) Ne, samo sam hteo da skrenem paznju sa se to ne moze nauciti za nekoliko danam
kao ti imas iskustva sa jQuery-om,html-om i ostalim web jezicima i kao da ostali ne znaju da za to treba vremena ?
Freelance Webdesigner // contact: info@belminbedak.me
|
|
| |
|
post # 9 | 17.08.2012 , 8:02 AM
|
Belmo-, neki misli da to mogu za dan da nauce...a ja imam iskustva sa HTML i CSS...a JavaCsript tek cu da pocnem da ucim
|
|
| |