Kako preplašiti putnike u avionu
|
|
|
post # 1 | 13.05.2012 , 1:41 AM
|
Kako da se zabavite u avionu, autobusu, vozu : 1. Izvadite laptop iz torbe. 2. Polagano i pažljivo ga otvorite. 3. Upalite ga. 4. Čekajte trenutak kada ste sigurni da putnik do vas gleda. 5. Na trenutak zatvorite oči, ponovo ih otvorite i podignite glavu ka nebu - kao da se molite. 6. Duboko udahnite, i otvotite sledeći link http://www.myit-media.de/the_end.html 7. Pogledajte izraz lica putnika do vas ........................................................................... Nebojte se , link nema virusa , i nije nista da vas uplasi ja nestavljam takve linkove.
|
|
| |
|
post # 2 | 13.05.2012 , 1:58 PM
|
4.3. Teme sa naslovima tipa: "Hitno", "Pomoć", "Problem", "Da li...." Naslov teme mora da odgovara njenom sadržaju i da ga barem delimično opisuje.
Ubuduće se pridržaji pravila
|
|
| |
|
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 4 | 13.05.2012 , 2:39 PM
|
pa,povesti na bracno putovanje svoju nevencanu suprugu koja je u pms nuklearnom stanju zaboravila uloske kod kuce pored upaljene pegle,i kao takva stalno ce zapomagati i kukati,ti lagano nonsalantno ustanes,otvoris vrata aviona,obuces jaknu jer je napolju hladno i kazes zacudjenim putnicima :brzo cu ja,idem samo da otkinem krila.moja zena koristi one sa krilcima,okrenes se i izadjes.:)
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
|
349 poruka na forumu
| |
53
| |
753
|
|
post # 7 | 24.08.2012 , 7:21 PM
|
intresantno pardon zanimljivo
NEKA SILA BUDE SA TOBOM
|
|
| |
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 8 | 15.11.2012 , 5:08 PM
|
hahaha mogo bi mu zamislit facu
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |
114 poruka na forumu
| |
10
| |
116
|
|
post # 9 | 17.12.2012 , 0:30 AM
|