Planinska vila za Srcemoje
|
|
|
post # 381 | 28.10.2011 , 9:23 AM
|
Poruku je menjao/la Srcemoje - Petak, 28.10.2011, 12:40 PM
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 382 | 28.10.2011 , 12:36 PM
|
Quote (Srcemoje) Koju to zoves Srcemoje ko ti je ta Dok ja radim oni se zabaljaju nemogu da verujem sta vidim majkemi ako sam ja to onda se pitam ko je celavi To smo mi Srcemoje, samo, nisi nas prepoznala. Bio je to neki čudan ugao kamere i svjetlost se malo poigrala sa našim licima
|
|
| |
|
post # 383 | 28.10.2011 , 2:58 PM
|
Heeeee ako je tako onda je dobro
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 384 | 29.10.2011 , 12:12 PM
|
Ove orhideje me podsjećaju na tebe
|
|
| |
|
post # 385 | 29.10.2011 , 3:47 PM
|
E Majo, sta radis, evo ja svratila malo, cujem da volis Draganu Mirkovic pa reko da pojacamo do daske ovu pesmu da se cuje u celom komsiluku, nesto za tvoju dusu a i za moju jer i ja volim kad-kad da je cujem (kad se zaljubim ili kad sam tuzna) tako da
|
|
| |
|
post # 386 | 29.10.2011 , 4:01 PM
|
Tooo Tanja! Ma svi volimo Draganu, našu kraljicu! Evo Srce moje i od mene jedna pesma.
|
|
| |
|
post # 387 | 29.10.2011 , 11:39 PM
|
Quote (luka83) Ove orhideje me podsjećaju na tebe Znam i zasto Quote (Tanja91) E Majo, sta radis, evo ja svratila malo, cujem da volis Draganu Mirkovic pa reko da pojacamo do daske ovu pesmu da se cuje u celom komsiluku, nesto za tvoju dusu a i za moju jer i ja volim kad-kad da je cujem (kad se zaljubim ili kad sam tuzna) tako da Toooooo Tanjice duso pogodila si me u srce hvala mila Quote (Marija_Nikola) Tooo Tanja! Ma svi volimo Draganu, našu kraljicu! Evo Srce moje i od mene jedna pesma. Hvala lepotice super od vas samo hm nesto ste mi cudne da niste vi bre sta zabrljale a? ajde po redu da vas cujem i to odma
|
|
| |
|
post # 388 | 30.10.2011 , 8:05 PM
|
Quote (Srcemoje) hm nesto ste mi cudne da niste vi bre sta zabrljale a? ajde po redu da vas cujem i to odma hehe, sto pitas, da ne mislis valjda to zbog ove pesme sto smo ti poklonile, ma to mi onako samo, od srca, nista nismo uradile nego cula sam da je nego zabrljao pa si htela policiju da zoves, jel to tacno Srcemoje daj bolje da begam ja dok jos mogu, da i mene ne uhapse, a cek da cujemo Mariju, mozda ona nesto zabrljala
|
|
| |
|
post # 389 | 30.10.2011 , 8:08 PM
|
:yahoo:
:yahoo: :yahoo: luda kucaaaaa
Added (30 Oct 2011, 8:08 PM) --------------------------------------------- Quote (Tanja91) hehe, sto pitas, da ne mislis valjda to zbog ove pesme sto smo ti poklonile, ma to mi onako samo, od srca, nista nismo uradile nego cula sam da je nego zabrljao pa si htela policiju da zoves, jel to tacno Srcemoje daj bolje da begam ja dok jos mogu, da i mene ne uhapse, a cek da cujemo Mariju, mozda ona nesto zabrljala pa onako pitam cudno mi malo al dobro :poljubac: sedni tu ne mrdaj tebe moze da uhapsi kakav dobar kakva bre polizija oni vode samo Mariju ima neki dobar policajac pa namerno zabrlja majkemi samo da on dojde sedi i slusaj luda kuca
Poruku je menjao/la Srcemoje - Nedelja, 30.10.2011, 8:09 PM
|
|
| |
|
post # 390 | 30.10.2011 , 8:28 PM
|
Draga moja, nismo odavno večerali sami..... Pridruži mi se
|
|
| |
|
post # 391 | 30.10.2011 , 8:34 PM
|
mmmm kako je ovo lepo sve sacekaj molim te u kupatilu sam
|
|
| |
|
post # 392 | 30.10.2011 , 8:36 PM
|
Quote (Srcemoje) sacekaj molim te u kupatilu sam Treba li ti pomoć Malo leđa da protrljam
|
|
| |
|
post # 393 | 30.10.2011 , 8:37 PM
|
Udi ali samo ledja ok
|
|
| |
|
post # 394 | 30.10.2011 , 8:44 PM
|
Quote (Srcemoje) sedni tu ne mrdaj tebe moze da uhapsi kakav dobar ako ce nesto ovako da me hapsi, neka hapsi odmah, necu uopste da se bunim Quote (Srcemoje) kakva bre polizija oni vode samo Mariju ima neki dobar policajac pa ja vidim ona mi nesto sumnjiva u zadnje vreme i to sam videla pre neki dan da je dolazio ovaj kod nje i nisam obracala paznju, mislila sam neku kaznu je zaradila, kad ono aaaaaa, znaci toooo je u pitanju Quote (Srcemoje) sedi i slusaj luda kuca pa ova pesma kao da je pisana za nas ovde
Fajlovi:
3522692.jpg
(36.1 Kb)
·
3834316.jpg
(11.2 Kb)
|
|
| |
|
post # 395 | 30.10.2011 , 8:49 PM
|
Poruku je menjao/la Srcemoje - Nedelja, 30.10.2011, 8:49 PM
|
|
| |
|
post # 396 | 30.10.2011 , 8:57 PM
|
Quote (Srcemoje) Udi ali samo ledja ok Naravno.............Samo leđa
|
|
| |
|
|
post # 398 | 30.10.2011 , 9:14 PM
|
Quote (Srcemoje) Taj Tanjice sacu da ga zovem recu da si me napala odma da si dosao! sta bre ma ne pitaj me nista ona uletila meni u stan ahahaha, zovi, zovi Quote (Marija_Nikola) Evo stigli su pade mi mrak na oci kad videh ove misicave i zgodne policajce, cek da pridjem, da vidim malo bolje Quote (Marija_Nikola) A ako niste znali, Srcemoje i ja smo počele isto da radimo u policiji, samo se zezajte sa nama. Ako ne verujete evo slika. Ona nije htela da vam kaže ali ja moram. a pa zato je onaj dolazio kod tebe, znaci kolega, ja mislila da ti je nesto vise pa sam se onda pitala sta je sa Nikolom kad ono, kolega znaci... e pa onda obe da castite, ajde, ajde, imate posao a i kad mi ostale devojke napravimo neki prekrsaj znamo da necemo biti kaznjene sa vase strane jel tako
|
|
| |
|
post # 399 | 30.10.2011 , 9:18 PM
|
pst bem vas lude ode mi glava za ovo onog ne dirajte znate kojeg onog u uniformi Marija samo zovi i ja cu sad sve da polupam Tanjice a sta kazes ti da mi sve tri malo zalomimo u kafanu
|
|
| |
|