Mira91 - Prva Miss EC-a i njene nagrade
| |
|
post # 61 | 20.09.2011 , 8:14 PM
|
Quote (Tanja91) DxD, pa ja ne mogu da verujem cek samo da vidi Mira Veruj... Slomili ste me ( konacno ). Posle silnih tortura...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 62 | 21.09.2011 , 12:10 PM
|
Riddler79, Hvala
Quote (Tanja91) pogledaj ovo, da te podsetimo DxD i ja ako si zaboravila Ahahahahaha Gde ovo da zaboravim?
Quote (DxD) I love Inna... ( jeste li sad zadovoljni? ) Jos pitas? Ni ja ne mogu da poverujem
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
|
post # 63 | 21.09.2011 , 1:50 PM
|
Quote (Mira91) Jos pitas? Ni ja ne mogu da poverujem Ahahahha... Veruj...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 64 | 21.09.2011 , 8:45 PM
|
Tek sam došao na red da ti poklonim nešto, ali ti već imaš sve. Zato sam ti donio svoju statuu da te čuva od zlih sila i lošeg sna!
|
|
| |
|
post # 65 | 22.09.2011 , 10:14 PM
|
luka83, Bas ovo mi je bilo potrebno Hvala ti punoooo
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 66 | 23.09.2011 , 4:53 PM
|
jel ti malo
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 67 | 23.09.2011 , 7:48 PM
|
Ja samo šaljem pusicu jer nemam para
|
|
| |
|
|
post # 69 | 24.09.2011 , 10:13 PM
|
E ovako.. Ovo sto cu napisati nece se bas mnogo rimovati.. Al aj... Ne mogu da ti obecam sve, jer sve nema niko Ne mogu da ti dam sve, jer ni ja nemam sve Ne mogu da ti dam srce, ono je vec puno bola Ne mogu da ti dam ruze, jer kad tad, sasuse se listovi i ostaju trnovi Ne mogu da ti obecam svet, jer je svaciji.. Ali mogu ti sacuvati jednu zvezdu Jednu, samo za tebe... Retko ko gleda u zvezde ovih noci... I znam da moje srce mora negde poci I znam da ti, moja zvezdo Nocas obasjavas moj put... Budi mi drug Delimo zajedno svetlosne noci I niko nam nista nece moci!
Retko ko gleda svet zenicom duse.
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 70 | 24.09.2011 , 10:36 PM
|
Miro, nemoj nikad plakati ti si prekrasno bice, Svaka tvoja suza i mene ce taci, Svaki tvoj tuzan pogled i mene zaboli Jer ja sam drugarica koja te mnogo voli.
Ali, ako ti ikad zaplace oko, Ako te neko povredi duboko, Ako ti ikad zadrhti dusa, Ako nema ko da te slusa, Ako ikad vrisnes u snu, Pozovi svoje seke, i bicemo tu!
|
|
| |
|
post # 71 | 25.09.2011 , 3:42 AM
|
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 72 | 25.09.2011 , 11:01 AM
|
Miro ,evo za tebe i tvoje drage sestre lepe ruze...
Ja bio na pijaci jutros pa rekoh da VAM kupim i da VAM ulepsam dan...
Fajlovi:
7558830.jpg
(8.0 Kb)
·
5440545.jpg
(8.7 Kb)
·
8723318.jpg
(8.3 Kb)
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 73 | 25.09.2011 , 11:57 AM
|
|
|
| |
|
post # 74 | 25.09.2011 , 12:39 PM
|
Quote (Mira91) DxD, Tanja91, Sta bih ja bez vas? sad heart Eto... Je li sada bolje?
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 75 | 25.09.2011 , 1:22 PM
|
Quote (DxD) Eto... Je li sada bolje? Mnogo bolje Ti znas sta sam Ti rekla zasto sam i dalje ovde
|
|
| |
|
|
post # 77 | 26.09.2011 , 8:04 AM
|
Mira91, ne vredi pisati tako sifrovano... badule sve provaljuje...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 78 | 26.09.2011 , 9:56 AM
|
Quote (badule) Znam i ja... Zato sto te mi volimo... A i ti nas volis... Tako je, sve vas punoooooo volim
Quote (DxD) ne vredi pisati tako sifrovano... badule sve provaljuje... Primetila sam Ne vredi
|
|
| |
|
post # 79 | 28.09.2011 , 10:27 PM
|
Danas roditelji "odresili kesu" pa reko da poklonim nesto sekama mojim Ja ti kupila farmerke, mislim da ce ti se svideti
Fajlovi:
6221378.jpeg
(8.7 Kb)
|
|
| |
|
post # 80 | 28.09.2011 , 10:32 PM
|
Tanja91, Divne su, bas ovakve volim A jos iscepane, da ne bude kao na vasaru?
|
|
| |
|