Studentski stan MarijaneBK1
|
|
|
post # 121 | 12.10.2011 , 3:41 AM
|
Marijana, stigla poseta, kazu nisu hteli bez mene da navrate pa ih ja dovela... Ovaj sa leve strane ti je Radasin a sa desne Milasin, samo ne vole kad im devojke mesaju imena jer su slicna pa ti pazi, da se ne bi naljutili posle... A vi sada lepo caskajte dok ja idem nesto do fax-a, samo da znas da obojica ne piju kafu i da ne vole slatkise, tako da ti vidi sta ces da radis sa njima... Radasina mi vrati posle a sa Milasinom radi sta hoces, on je dobar ki lebac, mada u zadnje vreme Milasin se ponasa cudno valjda zbog toga sto ga je ostavila devojka, pao je u depresiju i to pa Radasin sumnja da nije postao gej... mada ja znam da ces ti primetiti neke cudne reakcije, pa ako je stvarno postao gej, nacicemo drugog
Fajlovi:
4675674.jpg
(12.1 Kb)
·
3613974.jpg
(10.8 Kb)
|
|
| |
|
post # 122 | 12.10.2011 , 9:09 AM
|
Poruku je menjao/la Srcemoje - Sreda, 12.10.2011, 9:10 AM
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 123 | 12.10.2011 , 11:46 AM
|
Quote (luka83) Kumo, ja živ ne znam šta da radim s kumom. Napada mi ženu. Ja mu ništa ne mogu. Jači, ljepši i drag mi je. Imaš li kakav savjet? Žena mi se brani kako zna i umije, al bojim se popustiće, još je mlada Kumo, pomagaj!!!! ma moram ja ovog tvog kuma, mnogo mi on svrlja, jos otkad sam krenula u skolu, totalno mi je ispao iz vida... :S
Quote (luka83) Ja ću biti Luis Luis, ti budi Impito, srce će biti Korason, kuma Maria Fernanda i tako redom ostale uloge...
hahhahaha Quote (Marija_Nikola) Evo od mene onda 1001 ruža
hvala obozavam ruze... a sa kolima cemo u shopping...
Tanja91, ako ne rade nista od toga, onda cemo da igramo domine... a za milasina cu odmah da proverim, radaasin ode kaze zuri, mora na posao...
Quote (Srcemoje) Naravno ljubavi da nece jer se u serijama nezna ko skim i ko koga mislim ogovara
cuj u serijama, pa to se ne zna ni ovde...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 125 | 12.10.2011 , 5:01 PM
|
Quote (Srcemoje) Tanjice duso sta pricas to koje taj Milasin Radasin Mislim nemo da se ljutis su to oni iz baba se ceslja ili nedo bog neki od ovoh nasih zbodnih momaka Ne, nisu to oni iz one serije, vec se oni tako zovu, pa sta da rade jadni, lepi su a nemaju prikladna imena koja idu uz njihov izgled. Radasin ti je ovaj plavi, a ovaj drugi Milasin mi jutros poslao poruku rekavsi da mu se mnogo dopala Marijana, kaze mnogo je devojka slatka i veoma je prijatna i kaze da ga je razbila kad su igrali domine i zeleo bi ponovo da dodje al` ne zna kako da joj kaze jer se plasi da nece biti odbijen Quote (MarijanaBK1) radaasin ode kaze zuri, mora na posao... Da, on radi jos, svratice do mene kasnije kaze kupio mi neki poklon, misim ocekuje da padnem na sarm ali ne dam se ja
|
|
| |
|
|
post # 127 | 12.10.2011 , 7:43 PM
|
Quote (Tanja91) a ovaj drugi Milasin mi jutros poslao poruku rekavsi da mu se mnogo dopala Marijana, kaze mnogo je devojka slatka i veoma je prijatna i kaze da ga je razbila kad su igrali domine i zeleo bi ponovo da dodje al` ne zna kako da joj kaze jer se plasi da nece biti odbijen
bem ti muskarca... :DD
Quote (Tanja91) kaze kupio mi neki poklon, misim ocekuje da padnem na sarm ali ne dam se ja
nemoj ni slucajno... dok ti ne kupi jos jednu kucu i auto nista... a onda ga uceni sa onim nista pre braka...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 128 | 12.10.2011 , 7:45 PM
|
Evo ti puska da vikendom malo ides u lov.. haha
|
|
| |
|
post # 129 | 12.10.2011 , 8:07 PM
|
Quote (MarijanaBK1) bem ti muskarca... :DD eto, jel vidis kako ne sme da ti prizna osecanja Quote (MarijanaBK1) nemoj ni slucajno... dok ti ne kupi jos jednu kucu i auto nista... a onda ga uceni sa onim nista pre braka... ahahaha, pa da, tako se to radi, pravicu se luda da ne znam o cemu prica
|
|
| |
|
post # 130 | 13.10.2011 , 5:02 PM
|
gazdarice kazu ovo ce da furas kao buduca
Fajlovi:
8390003.jpg
(39.2 Kb)
|
|
| |
|
post # 131 | 14.10.2011 , 1:20 AM
|
Đe si , kumo! Đe si rode moj?!!!
Ko nas zavadi? Što se ne javljaš?
|
|
| |
|
post # 132 | 14.10.2011 , 1:48 AM
|
Quote (Tanja91) A vi sada lepo caskajte dok ja idem nesto do fax-a, samo da znas da obojica ne piju kafu i da ne vole slatkise, tako da ti vidi sta ces da radis sa njima.. Smem ja da posluzim ??
Fajlovi:
8089982.jpg
(7.5 Kb)
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
|
post # 133 | 14.10.2011 , 2:14 AM
|
Quote (Impi) gazdarice kazu ovo ce da furas kao buduca upamtite ova kola jednog dana cu ih ja voziti...
Quote (luka83) Ko nas zavadi? Što se ne javljaš? kume moj, ne moze nam niko nistaaa, jaci smo od sudbine... imam nekih problema pa samo u prolazu navratim ovde...
Quote (Passusa) Smem ja da posluzim ??
sluzi bice non stop.... danas je mom bratu rodjendan i necemo da stedimo...
Fajlovi:
5765969.jpg
(50.0 Kb)
·
8176724.jpg
(19.7 Kb)
|
|
| |
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 135 | 14.10.2011 , 5:46 AM
|
Za tebe ono sto si rekla da bi htela
A braci SRETAN RODJENDAN i njemu nesto lepo...
Fajlovi:
2405276.jpg
(8.1 Kb)
·
9564899.jpg
(24.1 Kb)
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 136 | 14.10.2011 , 12:41 PM
|
Dan kumice moja pa sve najbolje tvome bratu ta rodjendan zelim jedan veliki cmokic A ti kuma nemoj da se sutra ne pojavis si me cula inace moramo kumu traziti novu kumu
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 137 | 14.10.2011 , 7:06 PM
|
Quote (Srcemoje) A ti kuma nemoj da se sutra ne pojavis si me cula inace moramo kumu traziti novu kumu
de ce svadba bez kume... stize kuma u ovom autu sto badule poklonio...
|
|
| |
|
post # 138 | 15.10.2011 , 12:59 PM
|
MarijanaBK1, Pa komsinice Tanja i Ti pojeli celu pitu Imala sam vremena opet da napravim da ne jedete po komsiluku
Fajlovi:
8914353.jpg
(17.4 Kb)
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
|
post # 139 | 15.10.2011 , 1:08 PM
|
Quote (Mira91) Imala sam vremena opet da napravim da ne jedete po komsiluku
jaoooo komsinice divnaaa si.... tanya ae dolazi dok nisam pojela bez tebe....
|
|
| |
|
post # 140 | 15.10.2011 , 1:17 PM
|
MarijanaBK1, Tanji nije dobro mnogo je jela A, i njoj sam ostavila
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |