Stan za Almira_
|
|
|
post # 21 | 01.10.2011 , 10:35 PM
|
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 22 | 01.10.2011 , 10:39 PM
|
da da udacu se za tebeeeeeee kako bi to bilo lepo da me zaprosi neka
|
|
| |
|
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 25 | 01.10.2011 , 11:00 PM
|
Quote (impi) komsike ne vrdaj mozes i ti xaxxaxa
mlada sam jos...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 26 | 01.10.2011 , 11:02 PM
|
Quote (MarijanaBK1) mlada sam jos... surprised cim znas da upalis svetlo sama i da nosis kljuceve nisi :p ja sam nekad au tim godinama teo da se zenim xaxaxa
dobar party kod Amira
Poruku je menjao/la impi - Subota, 01.10.2011, 11:03 PM
|
|
| |
|
post # 27 | 01.10.2011 , 11:03 PM
|
Quote (impi) evo od ja da ti doguram jedna kolica , za pijac jao vidi mašine, hvala brale nisi se trebao trošiti Quote (Srcemoje) A ako kaze NE onda zenimo Impi ili Almira ili Mortala a neddym ? oženi njega ja neću xD ili ammira Quote (MarijanaBK1) od mene imas blagoslov... i od mene
|
|
| |
|
post # 28 | 01.10.2011 , 11:05 PM
|
Quote (impi) cim znas da upalis svetlo sama i da nosis kljuceve nisi ja sam nekad au tim godinama teo da se zenim xaxaxa
pa sto se (ne)sreco nisi ozenio.... zapravo udavali su mene ovde pre dve godine, al propao mi brak...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 29 | 01.10.2011 , 11:10 PM
|
Quote (MarijanaBK1) pa sto se (ne)sreco nisi ozenio. joj da jesam nebi imao takve secerne komsike u kraju ma nasledeci ja te cuvam nista nem da propadne Added (01 Oct 2011, 11:10 PM) ---------------------------------------------
Quote (Almir_) jao vidi mašine, hvala brale nisi se trebao trošiti ma kako unovcio malo zlatne plocice xaxaxa a puna mi garaza komsinice nemogu da prolaze
|
|
| |
|
post # 30 | 01.10.2011 , 11:14 PM
|
impi, da imaš više prostora, nek' si onda razrijedio xD
|
|
| |
|
post # 31 | 01.10.2011 , 11:16 PM
|
Quote (impi) joj da jesam nebi imao takve secerne komsike u kraju ma nasledeci ja te cuvam nista nem da propadne
hahahaahahaha... ti to mene pokusavas da sarmiras...?
|
|
| |
|
|
post # 33 | 01.10.2011 , 11:30 PM
|
Quote (impi) pa za sad i ovu godinu ali za sledecu osvajanje
hahah otarasi se onih silnih devojaka iz stana pa mi se javi...
|
|
| |
|
post # 34 | 01.10.2011 , 11:31 PM
|
Almir_, brate evo ti glavna za kucne poslove da ne kazu da je nisam poslao da ti pomogne Added (01 Oct 2011, 11:31 PM) ---------------------------------------------
Quote (MarijanaBK1) hahah otarasi se onih silnih devojaka iz stana pa mi se javi... biggrin secere ma sve do jedne ali posle ce da ti spremas i cistis svih 7000 kvadrata plus dvoriste plus garaza bazeni barovi xixixi
|
|
| |
|
post # 35 | 01.10.2011 , 11:37 PM
|
Quote (impi) secere ma sve do jedne ali posle ce da ti spremas i cistis svih 7000 kvadrata plus dvoriste plus garaza bazeni barovi xixixi
cekaj ti bi dozvolio da moje lepe ruke rade? strasno... ma svi ste vi isti... ja cu da unajmim muske kucne pomocnice..
|
|
| |
|
post # 36 | 01.10.2011 , 11:38 PM
|
Quote (MarijanaBK1) hahah otarasi se onih silnih devojaka iz stana pa mi se javi... evo Marijana, otarasio se čak jedne djevojke iz svog stan, može li ti se sad javiti ? xD Quote (impi) brate evo ti glavna za kucne poslove da ne kazu da je nisam poslao da ti pomogne ma pravi si drugar
|
|
| |
|
post # 37 | 01.10.2011 , 11:41 PM
|
MarijanaBK1, Quote (MarijanaBK1) cekaj ti bi dozvolio da moje lepe ruke rade? strasno... ma svi ste vi isti... biggrin ja cu da unajmim muske kucne pomocnice.. taman posla da tvoje nezen rukice nesto taknu sem mene xixixi zato imam toliku ekipu ma da muski da bedinuju ne ide secere neide najurices mi poslovne partnere
Quote (Almir_) ma pravi si drugar sve za dobre komsjije i jos bolje prijatelje
|
|
| |
|
post # 38 | 02.10.2011 , 1:24 AM
|
Quote (impi) taman posla da tvoje nezen rukice nesto taknu sem mene xixixi zato imam toliku ekipu ma da muski da bedinuju ne ide secere neide najurices mi poslovne partnere
dobro, necemo da se svadjamo po komsiluku... ali pazicu sta radis...
almire, ako neka baci oko na impija, odma leti kod tebe...
|
|
| |
|
|
post # 40 | 02.10.2011 , 10:56 AM
|
Quote (MarijanaBK1) almire, ako neka baci oko na impija, odma leti kod tebe... ma nije problem xD hajd bolje da baci oko, nego ciglu
Quote (Srcemoje) Dobro jutro Dobro jutro
Quote (Srcemoje) Idem ja kuci hajde ti kući, očigledno si pogriješila vrata, ovdje ne živi Amir
Poruku je menjao/la Almir_ - Nedelja, 02.10.2011, 10:57 AM
|
|
| |