Impi u svom raju
|
|
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 22 | 01.10.2011 , 11:43 PM
|
Quote (Almir_) tako je Marijana, sve ih otjeraj tamo u moj stan
sad cu ih sve posaljem preko puta...
Quote (impi) MarijanaBK1, duso posle ces ti da spremas i da cistis svih 7000 kvadrata ...
a da dovedem ja muske pomocnice? ja da cistim i spremam, nema sanse! bude li te neka samo pogledala ima da ostane bez ociju... ccc moram na vreme da ih dovedem pameti...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 23 | 01.10.2011 , 11:47 PM
|
Quote (MarijanaBK1) a da dovedem ja muske pomocnice? ja da cistim i spremam, nema sanse! bude li te neka samo pogledala ima da ostane bez ociju... ccc moram na vreme da ih dovedem pameti. ma koje gde musko da bedinuje lose za biznis oteraces mi poslovne partnere a i kad je nesto moje to je sam moje tako da ne brinem xaxaxa mada koje da me pogledaju da nesto ocu sa doticnu ekipu nebi po komsiluku takofin secer trazio
Poruku je menjao/la impi - Nedelja, 02.10.2011, 11:39 AM
|
|
| |
|
post # 24 | 02.10.2011 , 1:16 AM
|
ne znam ja... znas ti kakve su moje smene... po celu noc,ujutru kad dodjem nisam za nista... a kako ja da budem sigurna, verujem ja tebi al ne verujem njima...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 25 | 02.10.2011 , 11:38 AM
|
Quote (MarijanaBK1) ne znam ja... znas ti kakve su moje smene... po celu noc,ujutru kad dodjem nisam za nista... a kako ja da budem sigurna, verujem ja tebi al ne verujem njima...
jer to smene iz provoda ili s posla
|
|
| |
|
post # 26 | 02.10.2011 , 11:49 AM
|
Dobro jutro komsija imali sta za dorucak
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 27 | 02.10.2011 , 11:55 AM
|
Srcemoje, morgen morgen !!!
ta naravno vidis kako moja ekipa sljaka . Kod impija nem da nema sam moze da nestane
|
|
| |
|
post # 28 | 02.10.2011 , 12:07 PM
|
Na dann guten Morgen! Auuuuu Nachber kako si ti vredan jutros ajde sedi pricaj sta ima znas li sta novo
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 29 | 02.10.2011 , 12:27 PM
|
Quote (Srcemoje) jde sedi pricaj sta ima znas li sta novo pa Novi Sad , Novi Beograd , Novi Pazar , Nova Varos xaaxa Nachberin oces jedno malo od krusku pred dorucak da presecemo (_)O za bolju cirkulaciju xixixixi
|
|
| |
|
post # 30 | 02.10.2011 , 12:31 PM
|
Nein danke ich trinke nichts Moram ostati sabrana kad sam kod tebe nedo bog znas od alkohola covek moze da poludi znaci nista novo hmmm bemu misa ni kod mene :)))
|
|
| |
|
post # 31 | 02.10.2011 , 12:38 PM
|
ma popi, ja sam tu cuvam tee tako ce da sredimo tremu , a novo kandidujem se za predsednika kucnog saveta xaxaxa
|
|
| |
|
post # 32 | 02.10.2011 , 3:06 PM
|
Quote (impi) jer to smene iz provoda ili s posla
s posla... a ponekad i iz provoda...
|
|
| |
|
post # 33 | 02.10.2011 , 4:26 PM
|
MarijanaBK1, sunce a gde mi ti to radis ??? da cisto znam kad me neko pita
|
|
| |
|
post # 34 | 02.10.2011 , 6:56 PM
|
Quote (impi) MarijanaBK1, sunce a gde mi ti to radis ??? da cisto znam kad me neko pita
u policiji, ako te neko dira odmah mi javi! ima da ga nema...
|
|
| |
|
post # 35 | 02.10.2011 , 7:18 PM
|
Quote (MarijanaBK1) u policiji, ako te neko dira odmah mi javi! osecam se nezasticeno preseli se odmah kod mene
|
|
| |
|
post # 36 | 02.10.2011 , 10:30 PM
|
Quote (Impi) osecam se nezasticeno preseli se odmah kod mene
tu sam ja sprat nize, nece ti nista biti... ae nije valjda se se toliki covek plasi, a kuca mu puna zena...
|
|
| |
|
|
post # 38 | 03.10.2011 , 6:36 AM
|
Opa bato samo sam malkice provirila i begam vidim buran razgovor iza vrata stana od 700 kvadrata
Poruku je menjao/la Srcemoje - Ponedeljak, 03.10.2011, 3:39 PM
|
|
| |
|
post # 39 | 03.10.2011 , 10:30 AM
|
7000 kvadrate nemoj da mi ga pregradjujes sirimo se
|
|
| |
|