Soba za Mermaid
| |
565 poruka na forumu
| |
57
| |
210
|
|
| |
|
post # 22 | 13.10.2011 , 8:24 PM
|
Quote (badule) Nesto sam i sam napravio za dvoriste badule, mili moj, sve sto uradis izmami osmijeh moj! Sve je divno!
Quote (badule) autic za grad
Opasno i ludo vozicu ga dugo,ko zna mozda ga podjelim sa nekim "drugom"!
Quote (Srcemoje) Nego mila mislim kad si ti zauzeta ja cu rado da ti idem u grad po stvari s tom auticem jel moze
Pa ti si moja desna ruka, kad pozelis tvoj je, al' da ga pazis i mazis!
Quote (MarijanaBK1) skromna ova nasa komsinica... ja bi jedan audi a4
Vidis ti MarijanaBK1, das joj prstic ona bi cijelu saku,joj srce,srce imas veliko srce!!!
“I kad budem najstariji razumecu djake koji zvacu zvake, i kad budem najstariji…”
|
|
| |
|
post # 23 | 13.10.2011 , 8:27 PM
|
Quote (Mermaid) Pa ti si moja desna ruka, kad pozelis tvoj je, al' da ga pazis i mazis! Kako da ne saMo neko od komsija mora da cisti meni se to neda Nista ne brini ako se sta desi ima u komsiluku automehanicara
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 24 | 13.10.2011 , 8:34 PM
|
Quote (Dont) Mocan onaj jugo gore
Znam ja da si ti ljubomoran, mnogi bi ga za sebe ali ne meze! Added (13 Oct 2011, 8:34 PM) ---------------------------------------------
Quote (Srcemoje) Kako da ne saMo neko od komsija mora da cisti meni se to neda
Srcemoje, ja ti preporucujem Luku, on mi je najblizi komsa!
“I kad budem najstariji razumecu djake koji zvacu zvake, i kad budem najstariji…”
|
|
| |
|
post # 25 | 13.10.2011 , 8:35 PM
|
Vidi je pa nije moj Luka za cistiti auta ne ne to ce neko drugi tvoj komsija s levu stranu ajde vidi koje pa javi
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 26 | 13.10.2011 , 8:43 PM
|
Quote (Srcemoje) Vidi je pa nije moj Luka za cistiti auta ne ne to ce neko drugi tvoj komsija s levu stranu
Srcemoje,mila moja, ne valja da ga toliko stedis,neka malo raducka, rad oplemjenjuje covjeka!
|
|
| |
|
post # 27 | 13.10.2011 , 8:46 PM
|
|
|
| |
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 29 | 14.10.2011 , 5:37 AM
|
A ja doveo na tvoje imanje ove male,izgubili se usput,pa ne znaju gde ce....
Fajlovi:
9311743.jpg
(9.2 Kb)
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 30 | 14.10.2011 , 9:44 AM
|
Quote (luka83) Evo me ranom zorom da pomuzem Zekonju mislim na Zekulju, da imate svježeg mlijeka za doručak
Tako te volim,ljubim moju vrednicu, sve si ti to lijepo odradio,samo nastavi tako!!!
A evo i novo odijelce,za nove radne pobjede... dobro ti stoji!
Quote (badule) A ja doveo na tvoje imanje ove male,izgubili se usput,pa ne znaju gde ce
Kod mene ce im biti toplo i sigurno...
Evo malo klopice za lepotane male...
|
|
| |
|
post # 31 | 14.10.2011 , 8:13 PM
|
Mermaid, dobro nam dosla Surfovala sam danas nesto netom i naletela na tvoju sliku... pa gde si se slikala ovo komsinice, znam, verovatno si napravila ovu fotografiju zbog EC-a i to pozelela da stavis u slike clanova, jel tako
Salu na stranu, ovo sam stavila iskljucivo zbog tvog nick-a jer je bas simpa A sada posto vidim da smo koleginice (ja sam tu negde jos uvek na pocetku studija) moracu da postavim jos ovo
Znam da su Marija i Almir buduci pravnici, pa eto, lepo je videti da ovde imamo i ekonomiste Kada se spomene ekonomija ili ekonomisti jedna od asocijacija jeste racunovodstvo i novac pa reko da docaram malo te pojmove necete mi zameriti...
Al` sam sad uozbiljila temu Khm, ovaj, sta sam htela da kazem jos... a da... jos jednom dobro nam dosla, ovog puta poklon nisam donela zbog finansijske krize koja me je trenutno snasla, ali zato kad uskoro resim taj problem poklon stize
Fajlovi:
8922571.jpg
(39.4 Kb)
·
7951229.jpg
(6.1 Kb)
·
6419826.jpg
(93.5 Kb)
·
9006902.jpg
(113.6 Kb)
|
|
| |
|
post # 32 | 16.10.2011 , 10:24 AM
|
Quote (Tanja91) Mermaid, dobro nam dosla
Beyonce,Beyonce prepoznala bih te medju hiljade njih bolje te nasla,draga moja!
Quote (Tanja91) Salu na stranu, ovo sam stavila iskljucivo zbog tvog nick-a jer je bas simpa Tanjice, salu na stranu, ali jako je blizu istine... Quote (Tanja91) Znam da su Marija i Almir buduci pravnici, pa eto, lepo je videti da ovde imamo i ekonomiste Kada se spomene ekonomija ili ekonomisti jedna od asocijacija jeste racunovodstvo i novac pa reko da docaram malo te pojmove necete mi zameriti...
Ko se u druzenju sa ljudima drzi manira, taj zivi od svojih kamata, ti definitivno uzivas u njoj...malo po ekonomski da te docaram...
Quote (Tanja91) Khm, ovaj, sta sam htela da kazem jos... a da... jos jednom dobro nam dosla, ovog puta poklon nisam donela zbog finansijske krize koja me je trenutno snasla, ali zato kad uskoro resim taj problem poklon stize
Evo za tebe draga Tanjice, malo zlatnih stanglica,da te malo oporavim...
A evo i malo toplog caja i kolacica za dodrodoslicu...
Poruku je menjao/la Mermaid - Nedelja, 16.10.2011, 10:27 AM
|
|
| |
|
post # 33 | 16.10.2011 , 10:42 AM
|
Izvini što kasnim sa poklonima, nadam se da će ti se svidjeti putovanje na Maldive
bitne stvarčice spakuj u Luisa
i Rej, zaštita od sunca plus kulijana
|
|
| |
|
post # 34 | 16.10.2011 , 11:07 AM
|
Almir_, bre opasan si ti dasa, nista manje nego Maldivi,znas ti sta mojoj dusi treba...hvala puno, cu se dobro provesti i za tebe!
|
|
| |
|
post # 35 | 16.10.2011 , 11:49 AM
|
Mermaid, sve se gleda po tome kako si zasluzio/la za sada Maldivi, ubuduce ...
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 36 | 16.10.2011 , 8:21 PM
|
Quote (Srcemoje) Kuma tebi nije rodjendan uskoro a i ne udajes se znaci mora da ima razlog
kako nije, 18ti mi za dva ipo meseca... (i imam polozeno tako da mogu da vozikam) samo mi kola kupite...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 37 | 17.10.2011 , 4:00 AM
|
Jel sirenice...? Kuvas li ti kaficu....? Ako kuvas,moze jedna gorka?
Fajlovi:
6582102.jpeg
(11.0 Kb)
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 38 | 17.10.2011 , 6:36 AM
|
Jutro mila ona moja pa gde si ti sinoc a Luka me taman bio ostavio ja tebe cekala da idemo u zivot a ti hmmmm razgovaracemo cije su ono cipele bile sinoc pred tvoim vratima i ko je to bio preci od mene i reprize
|
|
| |
|
post # 39 | 17.10.2011 , 10:01 AM
|
Lele, lele, vidim ja ko voli da rano rani, jutro mili moji! Evo je, LAVE, nadam se da je dovoljno "gorka"...
a za tebe mila nesto blaza varijanta...
Quote (Srcemoje) pa gde si ti sinoc a Luka me taman bio ostavio ja tebe cekala da idemo u zivot a ti hmmmm razgovaracemo cije su ono cipele bile sinoc pred tvoim vratima i ko je to bio preci od mene i reprize
Srculence moje, znas kakvo je nemirno more, ne znas kad ces naletjeti na ogromni talas , al' cim se bura stisa ti i ja ludujemo do zore rane...
He, misa li ti tvog, cuj ti nje cipele, pa zar se ne sjecas mog Tomice, voli on da postavlja zamke, baraba jedna...
Poruku je menjao/la Mermaid - Ponedeljak, 17.10.2011, 10:03 AM
|
|
| |
|
post # 40 | 17.10.2011 , 6:21 PM
|
Quote (Mermaid) Beyonce,Beyonce prepoznala bih te medju hiljade njih pa zar sam toliko prepoznatljiva Quote (Mermaid) Tanjice, salu na stranu, ali jako je blizu istine... Mermaid, e sad me vec plasis ne postoje sirene Quote (Mermaid) Ko se u druzenju sa ljudima drzi manira, taj zivi od svojih kamata ... Ko preko njih prelazi, taj dira u svoj kapital... Quote (Mermaid) ti definitivno uzivas u njoj...malo po ekonomski da te docaram... ne znam, ne bih ja to tako docarala, to je ozbiljna izreka za mene... Quote (Mermaid) Evo za tebe draga Tanjice, malo zlatnih stanglica,da te malo oporavim... ahahaha, pa ne treba sad, izvukla sam se iz krize Quote (Mermaid) A evo i malo toplog caja i kolacica za dodrodoslicu... hvala, to uvek moze...
Posto vidim da nemas ovakav poklon, resih da ti poklonim bas ovu stvarcicu...
Fajlovi:
2555141.jpg
(23.6 Kb)
·
0888986.jpg
(5.8 Kb)
|
|
| |
|