Zasto sve sto je lepo kratko traje ?
|
|
|
post # 1 | 11.01.2012 , 10:25 PM
|
Svaki komentar je dobro dosao ;).......
|
|
| |
|
post # 2 | 11.01.2012 , 10:31 PM
|
Pa sad dal je uvek tako nebi rekla Kad je nesto lepo trebamo sto duze zadrzati jer sve u zivotu brzo prodje pa tako i zivot sam
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 3 | 11.01.2012 , 10:33 PM
|
Quote (punisher1) Pa sad dal je uvek tako nebi rekla Naravno, samo ti kazi kako mislis..
|
|
| |
|
post # 4 | 07.02.2012 , 0:24 AM
|
Teško objasniti. Jednostavno prema onome što volimo postupamo na raznorazne načine, pa u tome i mnogo grešimo... itd
Ali kao što je Dušamoja rekla. Ne mora da znači.
|
|
| |
|
|
post # 6 | 08.06.2012 , 1:58 AM
|
Dok je čovjek srećan i uživa u određenim ljepotama, vrijeme teče brže, neprimjetno. Čak i ne obraćamo pažnju na njega. Kada bi trajalo duže od potrebnog, došlo bi do zasićenja i ne bi više imalo smisla. Nije isto pojesti 1 ili 2 sladoleda i 10 komada. Ako želimo silom produžiti užitak, nećemo uspjeti jer on traje onoliko koliko traje, a nama će se uvijek činiti da je to vrijeme prekratko. Lijepo - kratko! Ružno - dugo! Ovde nešto ne štima!
|
|
| |
|
post # 7 | 08.06.2012 , 8:29 AM
|
Quote (luka83) Dok je čovjek srećan i uživa u određenim ljepotama, vrijeme teče brže, neprimjetno. Čak i ne obraćamo pažnju na njega. Kada bi trajalo duže od potrebnog, došlo bi do zasićenja i ne bi više imalo smisla. Nije isto pojesti 1 ili 2 sladoleda i 10 komada. Ako želimo silom produžiti užitak, nećemo uspjeti jer on traje onoliko koliko traje, a nama će se uvijek činiti da je to vrijeme prekratko.
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 8 | 08.06.2012 , 1:22 PM
|
Meni je uvek lepo, jer sam covek koji ne trazi puno nego malo Pametna politika
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 9 | 02.10.2012 , 10:37 AM
|
Zasto zato sto smo baksuzi zato sto neznamo rasporediti vreme uzmemo sve od jednom i jbg desi se to sto se desiti moralo nazalost
|
|
| |