Severina
| |
|
post # 1 | 02.03.2013 , 5:40 PM
|
Kamen oko vrata
Nedjelja je jutro, bude me sviraci svadbeno veselje pored moje kuce djevojka u bijelom, zanosna i lijepa krije suze od juce
Ulazi u novi zivot puna nade sretna na pocetku kao ja sa tobom ali poslije svega svaku ljubav mozes nazvati epizodom
Ref. Suza nemamo cak ni kada nam se place sto je duzi nam staz, recenice su krace jedno drugom, iz iznata, smo kamen oko vrata hrabri umiru i kad mogu da prezive a ti znam cak i moje plasis se blizine reci da li ljubav sada ima ista s time
Glumimo ekstazu svaku petu vecer ti mislis o drugoj, ja mislim o drugom dosta mi je lazi, reci mi u lice ono sto krijemo dugo
Mozes lako reci bicu tvoj zauvijek sto puta se mozes zakleti pred Bogom ali poslije svega svaku ljubav mozes nazvati epizodom..Added (02.03.2013, 4:40 PM) --------------------------------------------- Postelja od vina
Sto puta sam osjetila bol Stoput sam se popela na stol Ali nikad nisam, ljubavi Osjetila da me volis ti..2X
REFREN: Postelja od vina Bila sam ti fina Cijelu noc te ljubim Pa te drugoj spremam.. Usne ti od meda Al' se dusa ne da Imam tvoje tijelo Ali srce nemam...
Mozes mi svijet obecati Sutra se neces secati Jer jutrom opet ides njoj.. Sto jos mogu da ti dam Kad svaki puta znam Da ti sluzim samo nocu
Dodjes, odes, uzmes sve Za mene briga te A ja od tebe vise hocu..
Sto puta sam osjetila bol Stoput sam se popela na stol Ali nikad nisam, ljubavi Osjetila da me volis ti..
REFREN
Poruku je menjao/la Barca1899 - Subota, 02.03.2013, 1:01 AM
|
|
| |
|
post # 2 | 02.03.2013 , 6:03 PM
|
Severina - Dobrodosao u klub
Vjerovala sam u tvoju pricu da si pravi da jedina sam ja u tvome srcu, tvojoj glavi.
A ti, ti si dno varao me sa sto sada gledaj me i pati s drugim sve cu ti vratiti.
REF. Dobrodosao u klub sjedi, udobno se smjesti prevarenih ima svud zar to nisu dobre vijesti.
Mene ti, a tebe ja ama, svima to se desi dobrodosao u klub oko za oko, zub za zub.
Znas, takvi kao ti ni pred Bogom se ne stide a ovaj zivot moj nek na tvoju dusu ide.
Jer ti bio si dno varao me sa sto sada gledaj me i pati s drugim sve cu ti vratiti.
REF. 2x
Skoro smo se smijali i pricali o genima mastali o djeci i o njihovim imenima mislili da skupa cemo zlo i dobro dijeliti za bolji zivot stedjeti, u bolji kraj preseliti.
Ali tebi, ocigledno, sve to bilo malo je zbog tvoje glupe slabosti sve u vodu palo je jedna ruzna rijec dobro te opisuje ali boljet' ce te kao mene, a to ti potpisujem.
:P
|
|
| |
|
post # 3 | 03.03.2013 , 1:06 AM
|
Ko me tjero
Prosla je i godina otkako ne osjecam na kruhu i na vodi sam samo za te, za te znam.
Nije ovo zivot ni zivotarenje samo mlada cekam brzo starenje I kunem tebe nek mi sveci oproste.
REF. Ko me, ko me tjero da te volim slijepo da mi, da mi sve tvoje bude sveto kada mene s njom varao si lako znam ja gdje, a znam i kako.
Ko me, ko me tjero da te volim slijepo moja rano, moja steto jos od Boga trazim spas a znam da je prekasno za nas.
Nema vise suza nema vise zaljenja samo imam zelju za gubitkom pamcenja.
Jer nije ovo zivot ni zivotarenje samo mlada cekam brzo starenje.
REF. 2x
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 4 | 03.03.2013 , 1:34 AM
|
UZBUNA
Ja ne znam za sebe Tablete ne vrijede, Od prvog do prvog Ja mislim na tebe I ne znam šta pijem Od sunca se krijem, Kako bez tebe živim, Bolje je da me nije! Gdje si sad, dižem grad, Zovem sve koje znam, da te nađu. Mada znam, nisi sam, Ljubiš ti, jer si gad, Neku mlađu. Uzbuna, čuju se sirene, Uzbuna, nisi pored mene! Uzbuna, ove noći lude, Ove usne hoće da te ljube! Tvoje mi sve fali, Svi drugi su mali. Dok grad noću gori Ja sam u ilegali, Od ljeta do zime Se borim sa time Što još na koži nosim To tvoje slatko ime.
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 5 | 03.03.2013 , 1:44 AM
|
Tarapana
Što me puštaš noću samu, Pa si nemiran u snu. Suknja, štikla, oko tamno Cijeli grad me gledao.
REF. I tvoja, a i slobodna Ja plešem i ja uživam. Al' ti si mi u grudima/mislima.
Oko mene hiljadu luđaka, Što misle da sam laka, Da kupe me za piće il dva.
Oko mene, hiljadu kretena, Što pored svojih žena, Još nešto bi sa strane za čas.
A ja ne dam milo moje, Ni blizu da mi priđu, Ma budi mi bez brige.
Samo plešem sasvim sama, Dok muzika mi svira, I svugdje tarapana, heeej!
Hajde mili, pođi sa mnom, Što ćes sam u krevetu. Zgodna mala, pola grada, svi u mene gledaju.
REF.
Ovi' dana kad je cura sama, kad se zabavlja i pleše svi bi htili je u šaci.
Uvijek sama, Malo poigraj se s nama. Alo što se smišni, Ma bižite luđaci.
Oko tebe hiljadu luđaka, Što misle da si laka, Da kupe te za piće il dva.
Oko tebe, hiljadu kretena, Što pored svojih žena, Još nešto bi sa strane za čas.
Oko menee, heeej!
REF.
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 6 | 20.04.2013 , 7:31 PM
|
Italiana (duet Ana Bebic) Ma hajde, grad te zove lumpuj do jutra i noci ove pozovi taxi, sebi pomozi jer k'o ce pijan kuci vozit'
Ma popij dovoljno, tugu zaboravi s nama i bolestan sto posto ozdravi ludilo sa znakom uzvika svi smo na nogama kad krene muzika
Andiamo Andiamo tutti quanti andiamo tutti quanti Avanti
Ref. [Andiamo e segui questo ritmo per muovere il corpo] Pusti glas i glasno zapjevaj [Andiamo e segui questo ritmo per muovere il corpo] zar to nije dobar osjecaj [Ale, ale, ale, ale...] nadji nekog za sebe i ljubi se satima [Ale, ale, ale, ale...] nova ljubav te ceka pred vratima
I pusti, kaos u glavi i samo plesi uz dobre stvari opusti tijelo, uhvati ritam doci ce netko i tebi bitan
Ma popij dovoljno, tugu zaboravi s nama i bolestan sto posto ozdravi ludilo sa znakom uzvika svi smo na nogama kad krene muzika
Andiamo Andiamo tutti quanti andiamo tutti quanti Avanti
Ref. 2x
Restiamo immersi cosi nel ritmo della notte insieme nella festa balliamo Balliamo Italiana
Ajmo, ekipa
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
|