Van Gogh
| |
|
post # 1 | 21.02.2011 , 1:29 PM
|
AERODROM: Taj osmeh vec mi nedostaje a samo jednom sam ga video njen kofer sad je 'ko zna gde opet sam slepi putnik tudje sudbine Je'n, dva, tri, pet odlazi njen let a na tri, dva, sedam, dva vristao sam ja Ja verujem u ljubav na prvi pogled predajem se ja verujem u ljubav na drugi pogled ona nestala je Od secanja nema bezanja to sto osecam nikad znati nece sad moram opet na isti put s kraja sveta na pocetak da je nadjem Je'n, dva, tri, pet odlazi njen let a na tri, dva, sedam, dva vristao sam ja Ja verujem u ljubav na prvi pogled, na prvi pogled ja verujem u ljubav ona nestala je Ja verujem Ja verujem u ljubav na prvi pogled, na prvi pogled ja verujem u ljubav ona nestala je
♥KADA JE TESKO UVEK SE SETIM ZVEZDA JE NAJBOLJA NA PLANETI♥
|
|
| |
|
|
post # 3 | 17.09.2011 , 11:45 PM
|
Devojka sedi kraj mora sama i tiho sebi govori ah, mili Boze, da li ima ima l' sto sire od mora
Ludo luda, mlada si, devojko riba iz vode joj govori ima, luda ludice, devojko sire je nebo od mora mog
Devojka sedi u polju sama i tuzno sebi govori ah, mili Boze moj, imas li odgovor sta je to draze od, od brata mog
Ludo luda, mlada si, devojko ptica iz polja joj govori ima, luda ludice, devojko drazi je dragi od brata tvog
Devojka sedi kraj ognja sama i besno sebi govori ah, mili Boze, da li ima ima l' sto brze od konja
Ludo luda, mlada si, devojko plamen iz ognja joj govori ima, luda ludice, devojko brze su oci od konja tvog
Ludo luda, mlada si, devojko sladji je secer od meda svog ima, luda ludice, devojko drazi je dragi od brata tvog moja si, moja si
|
|
| |
|
post # 4 | 15.11.2011 , 3:07 PM
|
NEKO TE IMA NOĆAS Hteo bih negde da te vidim kao slučajno u kom džepu ovaj grad te noćas sakrio
Sada ne mogu da zaspim nešto se dogodilo poludeo sam sasvim od kad mislim na tebe sve se izmenilo
Kad sam s' tobom kao da hodam po vrelom asfaltu i taman kad se noge naviknu ti više nisi tu
Sada ne mogu da zaspim, nešto se dogodilo poludeo sam sasvim, od kad mislim na tebe sve se izmenilo
Ref. Neko te ima noćas, neko te voli neko te ima, to nisam ja
Kad sam s' tobom, kao da padam, a nikad ne padnem gde te sakrio ovaj grad, ne mogu da te pronađem
I ne mogu da zaspim, nešto se dogodilo poludeo sam sasvim, od kad mislim na tebe sve se izmenilo
Ref.
|
|
| |
|
post # 5 | 18.11.2011 , 2:05 PM
|
RODJENDAN
Naredjujem sebi da nikada vise o tebi ne razmisljam a znam da necu moci sebe da poslusam neko pije da se seti a ja bih da zaboravim lako je da se svetim a tesko je da oprostim
Cesto se provuces kroz zicu secanja tamo gde se smejes to je moja muzika neko pije da se seti a ja bix da zaboravim isti minut, isti sat na ovaj dan
Ref.: pozelim srecan rodjendan (TEBI) jos uvek pamtim ga (A NEBI) trazim izgovor da precutim odgovor zasto svake godine na isti dan... slavim sam
Naredjujem sebi da nikada vise o tebi ne razmisljam a znam da nema sanse srce cuti dok ne otkucam isti broj, isti grad ja pozovem te u isti minut, u isti sat al` nema te
Ref.: Srecan rodjendan (TEBI) jos uvek pamtim ga (A NEBI) trazim izgovor da precutim odgovor...
Svake godine bas svake godine...
Svake godine bas svake godine... (svake godine) isti dan
Ref.: pozelim srecan rodjendan (TEBI) jos uvek pamtim ga (A NEBI) trazim izgovor da precitim odgovor zasto svake godine na isti dan... slavim sam
|
|
| |
|
post # 6 | 28.11.2011 , 2:41 PM
|
KISELINA Nisam kao oni kao oni što zabavljaju nisam kao oni kao oni što otimaju
Mislim da znam kako mami te glad padaš i dižeš se danima dok tuđe srce tvoje sate kuca nemaš nikoga
Čuje se huk iz tela sve jači pazi se gde si,pazi ko si,s' kim si za novac vodim samo jednom u bol pevam bluz za nas
ref. Izmeniću ti život izmešaću ti boje kiselinom izmeniću ti život i samo da zavaram glad
Izmeniću ti život izmešaću ti boje kiselinom izmeniću ti život Da zavaram glad,glad,glad
Nisam kao oni kao oni što zabavljaju nisam kao oni kao oni što otimaju
puteve sve,ljudi su zli samo za sebe stvorili mislim da znaš kako mami te mami neki bolji svet za novac,za novac
ref. x2
|
|
| |
|
post # 7 | 28.11.2011 , 3:43 PM
|
PUT
Ja sam kralj Ja sam lopov i gad Lancima okovan mrzim tvoj svet Umno poremeæen, novcem optereæen Teksilno unakažen, ludilom pregažen Lažem, kradem i opijam se
Ja sam kralj I tako sam glup Nisam ni svestan koliko sam lud Umno poremeæen, dosadom zaražen Mentalno zasiæen, duhovno osakaæen Gledaj u mene prepoznaæes se
To smo mi, za nas Ne postoji put kojim se lako stiže u raj Sve kad se lomi u tebi, sreæan si ako mu ugledaš kraj Ne postoji put kojim se lako stiže u raj Sve kad se lomi u tebi, sreæan si ako mu ugledaš kraj
Ja sam kralj Ja sam lopov i gad Gledaj u mene prepoznaæes se Umno poremeæen, novcem optereæen Tekstilno unakažen, ludilom pregažen Lažem, kradem i opijam se
To smo mi, samo za nas To smo mi, za nas
Ne postoji put kojim se lako stiže u raj Sve kad se lomi u tebi, sreæan si ako mu ugledaš kraj Ne postoji put kojim se lako stiže u raj Sve kad se lomi u tebi, sreæan si ako mu ugledaš kraj
Ja nisam luzer, o naprotiv, Meni je osmeh lajt-motiv.. :)
|
|
| |
|
post # 8 | 28.11.2011 , 5:23 PM
|
NEK' TE TELO NOSI
Ja veceras ovde bicu samo vas domacin Iza mene su gospoda koja gruvaju zacin Budite mi veseli i igrajte bosi Jer kad krene ovaj ritam neka telo nosi.
Ref.: Nocas mi smo tu zbog vas Da na svaki vas huk mi pravimo zvuk, Mi smo tu da tresemo grad Zato nemoj da stanete,(nemoj) nemoj da stanete. (X2)
Ja nisam superstar, a ni dovoljno mlad (digni me, digni me) Al' mi nikad nije bilo bolje nego sad (digni me, digni me) Kad zajedno sa vama dizemo ruke (digni me, digni me) Mi putujemo muzikom od luke do luke (digni me, digni me) .
Skinite se goli, ma nista to ne boli I neka glave lude cuju nas glas kako super ce da bude.
Ref.: Nocas mi smo tu zbog vas Da na svaki vas huk mi pravimo zvuk, Mi smo tu da tresemo grad Zato nemoj da stanete,(nemoj) nemoj da stanete. (X2)
Refren (x2)
|
|
| |
|
post # 9 | 25.05.2012 , 1:55 PM
|
Sve vreme ovog sveta je moglo biti nase Sad sedim i gledam kako dan Svojom lepotom se budi Ne nisam tuzan Ponekad takvo je lice Dok sedim i cekam da kazes mi Odlazim
A sta ako ti ja Sapnem sad neke reci Koje nikad nisi ti cula pre Koje te probude i podsete Da mozda mi poneki put Sapnemo sve one reci Koje nikad nismo pre govorili
Hajde spavaj sad Mozda i nadjem te u snu
Sve vreme ovog sveta je moglo biti nase Sad sedim i gledam Ovde se dlanovi spojiti nece
Tako lako polako je sve uzeti A tako tesko, tesko je s tim ziveti
A sta ako ti i ja...
Svo vreme ovog sveta Oduvek je bilo uz nasAdded (25 Maj 2012, 1:55 PM) --------------------------------------------- Kad bez tebe budim se čovek sam sa pola sreće moja lađa traži mir a tvoje sidro mene neće
Uzdah ljubavi to je sve što sam ti poklonio sad molim oblake da tvoja jedra opet okrenu ka obali gde čekam te
Snovima zaneta nikad nisi shvatila u tebe sam se zakleo još uvek dišem samo da bih te udahnuo
Snovima zaneta nikad nisi znala to u tebe sam se zakleo još uvek dišem samo da bih te udahnuo
...a moja nisi
Izmedju svega što mi više nismo spava slatka nemoć čovek sam sa pola sreće a nijedno sidro mene neće
Ljubavi to je sve što sam ti poklonio sad molim oblake da tvoja jedra opet okrenu ka obali gde čekam te
Snovima zaneta nikad nisi shvatila u tebe sam se zakleo još uvek dišem samo da bih te udahnuo
Snovima zaneta nikad nisi znala to u tebe sam se zakleo još uvek dišem samo da bih te udahnuo dišem samo da bih te udahnuo
|
|
| |
|
361 poruka na forumu
| |
20
| |
115
|
|
post # 11 | 13.08.2012 , 0:53 AM
|
LEPA ZENA tekst
Lepa zena se doselila u kucu u kucu pored moje kakva vest kakva divna vest
Bila bi na naslovnim stranama glavna vest u dnevnim novinama da se pitam ja
Zaludela je moje misli zbunjene poludecu zbog nje
Ref.: Takvu bih zenu ja da volim za njienu ljubav da se borim oci kad zatvorim tek onda srusim se da padnem pored nje
Takvu bih zenu ja da volim (VOLIM) za njenu ljubav da se borim (BORIM) kad ovaj ludi svet jednom srusi se da padnem pored nje pored zene te
Lepa zena se doselila ukucu u kucu pored moje kakva vest kakva divna vest
svaki put mi stavi na udicu po neku lepu rec u prolazu o da ode niz ulicu
zaludela je moje misli zbunjene poludecu zbog nje
Ref.: 3X draga pravoo
|
|
| |
|