187
| |
12130 poruka na forumu
| |
5
| |
REP OFF
|
|
post # 1 | 28.06.2011 , 10:33 AM
|
Nikad neces znati
Kada vidim tvoje crne siske pritisak se dize isecene ravno moram da pridjem blize
Da pogledam te bolje da uzmem tvoj broj da popricamo malo da dam ti moj
To nece prijati onima sa kojima si dosla ali nije bitno ti gledas otkako si prosla pored mene tako visoka i vitka prava zenka sva u crnom i nestala kao senka
Sada te trazim svake nedelje u istom klubu zeljno cekam da dodjes necu ni jednu drugu
Jer tvoj lik i da hocu da zaboravim ne mogu miris tvoje kose moze da se svrsta u drogu
A tvoje oci poluzatvorene prosto me mame da te uhvatim za ruku i odvedem iz tame
U neku drugu tamu jer tvoj pogled me lize kaze spusti se nize kaze spusti se nize
Ref. 2x Nikada neces znati sta cu tebi znaciti ceo svoj zivot ti ces mene uvek traziti
Zatvori oci i u snove mene vrati ti jer kad si budna dobro znas da sasvim sama si
Ima moj broj i tako dobar pocrneli ten na njoj je da pozove i bicu njen, bicu njen
Kako me zeli i koliko za nasu malu tajnu ne mora da zna niko
Ni kod mene, ni kod nje nije bitno gde cemo sve cemo probati probacemo sve cemo
Prava macka s pedigreom njena zelja je jaka pokazacu joj tetovaze na dnu stomaka
Ona je kraljica, dok igra dok svi gledaju u nju u klubu sve su smesne dok ona je tu
Svi bi zeleli na kratko da je imaju ali dovoljno kad pogledom je skidaju
A ja se smesim dok je gledam iz tame stojim sa strane i cekam da svane
Da krenemo iza sebe, ostavimo sve kao i uvek nije bitno dal' kod mene il' kod nje
Ref. 2x
Ref. 4x
Poruku je menjao/la rozalija123 - Utorak, 28.06.2011, 10:33 AM
<3<3<3 :>>><<<:
|
|
| |
1005 poruka na forumu
| |
49
| |
230
|
|
post # 2 | 29.07.2011 , 10:59 PM
|
187-Lavovi
Oni su ti,koje zene vole, oni su ti cije himne deca pevaju do skole. Oni,oni su ti koje novinari hvale, koje kamere vole,koji voditeljke pale. Oni su ti koji cicama se svide, kad ih vide,njima butine bride svaki put jer dobro znaju ko mirise na kes, u cijem drustvu nikada ne nose donji ves. Jer svi znaju ko je broj 1 na sceni, na cijem mestu svako bi zeleo da sedi, u cije redove svi bi zeleli da stanu- Lavove Beograda svi dobro znaju! Oni su ti od kojih svaki igrac pogled sklanja, oni su ti zbog kojih tvoja zena je tanja!(Ha,ha!) Da,to su oni koje svaka sanja, oni su ti o kojima se prica svakoga dana! Refren(x2) Idemo!Hajde sad,da cujem kolko vas ima, skocite svi sa tribina, da cujem ime mog tima-LAVOVI! Nek navijaci se skinu,zapalite im tribinu, nek ide dim u visinu!
I sada svi navijaci himnom prate s visine. Lavovi vole kada gore cele tribine. Trava cupa se iz zemlje pod naletom krampona, strah u ocima golmana lopta puca k'o bomba! Na terenu se zna ko ima najjace strune, ko cepa mrezu od gola,koga su novine pune. Jer svi vide da stize taj novi presedan-11 Lavova, uvek spremni ko jedan! Oni su ti zbog kojih dusa treperi, oni su zveri-niko im nije po meri. Kada more se spustsa,kada sampanjac penusa, kada sve je siroko,njima puna je dusa. Dobro znaju,njih ne moze svako da kupi, oni su ti koji mnogo su skupi! Mnogo skupi vrhunski proizvod, koji paznje je vredan,zato treba i ti da nabavis jedan!
Refren(x4)
Twitter: https://twitter.com/marestrpc
|
|
| |
|
post # 3 | 15.11.2011 , 3:22 PM
|
JEDNA OD ONIH Dugi nokti, usta kakvih nema sala kluba uvek puna žena ja je gledam, znam da nešto sprema dok njega nema
Prošlo je jedan, u sobi mrak zidovi me stisli razmišljam o tebi imam kvarne misli
Fantaziju prekida, telefon koji zvoni znam da si ti, ti si ona koja voli prljave priče, zabranjene teme jer za sebe voliš samo kvalitetno vreme
A i ljuta si na njega kao nikada pre zato i zoveš, zar ne da me vidiš što pre
Ref. Jedna od onih, teško ju je znati a kada dobiješ nikad nećeš stati polako shvatam i sada znam da tu ulogu ja trebam da joj dam
Izađi u noć, željno čekam da čujem ti glas posle prvog zvona telefona zamišljam nas
Miris tvoje kose nokte na mome vratu i oni poznati leptiri u stomaku
I tako prođe veče a ujutru te nema vraćaš se u jazbinu kod medveda koji drema
On te sprema za najbolje modne piste u kešu plaća sve jer tvoje dugačke su liste
Njega voliš preko nedelje čak i ne misliš o meni sve dok ne padne prva svađa onda menja se meni
Tad naručuješ sebi samo najbolje stvari tada zoveš mene a to me najviše pali
Ref. 2x
Evo baš sada spremam se za debi uvlačim dim i pišem pesmu o tebi
Definišem polako tvoj seksualni profil apetit prema klincima primarni je motiv
Svima voliš da se smešiš sa svima se snimaš samo odabrane loviš samo najbolje imaš
Tvoja pojava je moćna imaš pogled koji jede svakog koga odabereš taj nađe se kraj tebe
Profil odradiš pa pustiš oko tebe da se vrti posle tražiš mu šta hoćeš veran je do smrti
Baš je smešno šta sve može da se kupi sa onim ispod suknje hah kako smo glupi
Dugi nokti, usta kakvih nema sala kluba uvek puna žena ja je gledam, znam da nešto sprema dok njega nema
Ref. 2x
|
|
| |
|
post # 4 | 15.11.2011 , 3:35 PM
|
Moja omiljena grupa zato i nosim njihov broj kod imena nemanja187 a sve bukvalno sve pesme volim njihove
http://www.youtube.com/watch?v=VhBrNKdtnXU <3
|
|
| |
|
post # 5 | 15.11.2011 , 3:58 PM
|
nemanja187 Šteta što se raspala, bila je extra grupa! Ako ih voliš, daj neki tekst pesme!
|
|
| |
|
post # 6 | 15.11.2011 , 4:25 PM
|
Marija_Nikola, evo jedan od omiljenih
Dugi nokti, usta kakvih nema sala kluba uvek puna zena ja je gledam, znam da nesto sprema dok njega nema
Proslo je jedan, u sobi mrak zidovi me stisli razmisljam o tebi imam kvarne misli
Fantaziju prekida, telefon koji zvoni znam da si ti, ti si ona koja voli prljave price, zabranjene teme jer za sebe volis samo kvalitetno vreme
A i ljuta si na njega kao nikada pre zato i zoves, zar ne da me vidis sto pre
I ova
Veceras imam lepsi osmeh od Mona Lize dok petokrake felne po asfaltu klize
Troje kola u koloni basevi bruje tri kilometra ispred nas se muzika cuje
Crveno i stajemo, a pored nas cetri lika u kolima dodaju gas pogledam kroz prozor vidim kako me gleda vidim maksimalno napucan nece da se preda
Hoce da skripe gume da vidi ko bolje ume vidim da ne razume mi to radimo u sume
Nije noc za svadje trazimo nesto sladje nesto malo mladje nesto dobre gradje
I zato, hajde svi sada spremite se ovo je noc za lov one nas cekaju sve
Oni sto imaju zene nek kuci ostave je i zato slusajte me ovo je pesma za sve
Moje ortake, kojima nista nije prece koji vole samo one sto daju prvo vece
Sve macke kojima cena je visoka koje tako dobro znaju da gledaju ispod oka
Bas u stomaku, dok silazimo dole u kubu, u mraku,sve su polugole sve razgledaju i pogledima mole jer sve dobro znaju sta moji kerovi vole
Oni vole grudi gole iznad njih kada se njisu gore-dole, gore-dole kada gledaju u njih, kada disu
Oni vole sve poglede iz mraka nijedna nije jaka za svaku postoji zvaka
Sve su lake a za to ne znaju ni same one su srne,mi smo vuci sto vrebaju iz tame
Detaljisti do kraja nikad nista na eks lovimo samo mace koje nam mirisu na seks
Ovo je pesma za one sto ne znaju da da stanu kada krenu takve zelim vas ja
Tako ste dobre tako pocrnele u kozi zmijske cizme i probusen pupak koji me lozi
Uljem namazane noge sto sijaju u mraku tetovaze, po repu i stomaku svaka zavodi dok igra dok im pogledom skidam
Ono malo garderobe koje na sebi ima Hajde, sad svako ima neku koja ga snima neka kuci je cima ovde puno je dima
Hajde, noc je pri kraju sada sve dobro znaju kad zavrsava se ova pesma za sve
http://www.youtube.com/watch?v=V_EMYpr1U3Y
|
|
| |
|
post # 7 | 15.11.2011 , 5:39 PM
|
nemanja187 Gledaj malo, vidiš da sam ja stavila tekst pesme ''Jedna od onih'' Nemoj iste da stavljaš.
|
|
| |
|
post # 8 | 15.11.2011 , 7:22 PM
|
Marija_Nikola, Pa jer pise jedna od omiljenih
|
|
| |
|
post # 9 | 28.11.2011 , 2:52 PM
|
Quote (nemanja187) Pa jer pise jedna od omiljenih Piše ali nisi trebao staviti ponovo istu.
KAŽEŠ MI DA IDEŠ Tada si rekla da ti je stalo koliko mnogo i tada ja ti poklonim sve al' da sam bio pametan malo ne bih sada ovde sam ja ležao, ne
I sada pevam tiho za tebe jer to je jedino što meni je preostalo, da kad nisam mog'o da te zadržim samo za sebe kad nisam umeo, da
Ref. Kažeš mi da ideš ostavljaš me samog da više nema smisla da ništa nije k'o pre
Ali sutra opet zoveš želiš da me čuješ nije mi baš jasno šta promenilo se
Gledam te sa strane ne znaš koga hoće mene ili njega još se boriš sa tim
Ali vidim da bi htela noćas da mi dođeš da varaš njega kao što si mene sa njim
Hajde reci mi moram da znam koliko vremena ću provesti sa tobom
Ili ću ostati sam koliko tebi treba vremena da shvatiš koja priča je ta ako ne znaš ti ko će da zna izaberi, on ili ja
I kao ptica na grani koju lomi vetar mokar sam i hladno mi je
U mome srcu besni oluja jer nemem snage nemam snage ja da prekinem sve
Jer ma koliko ode daleko stalno se vraća meni jer navikla je na moje ruke, na moj dodir od mojih usana se ne može odvojiti ne
Ref.
Gledam te sa strane ne znaš koga hoćeš mene ili njega il' se boriš sa tim
Ali vidim da bi htela noćas da mi dođeš da varaš njega kao što si mene sa njim
Kažeš mi da ideš ali sutra opet zoveš kažeš mi da ideš ali sutra opet zoveš ništa nije k'o pre
|
|
| |
760 poruka na forumu
| |
23
| |
295
|
|
post # 10 | 18.01.2012 , 4:51 PM
|
Bludni sin
Suvise rano za odlazak u klub vec sesnaesti put mi se vozimo u krug gledam, neki izlaze nek' tek sada idu kuci
Jedni taksijem drugi se pitaju da li ce uci u nocni, a mi produzavamo dolje do Orla da jedemo glad ne prestaje da traje
Stizemo do kluba velika guzva je ispred dolazi samo beogradski lazni krem i niko vise
Napokon dolazimo na red kao i uvek on je prvi njegov pogled vec ubija raspolozenje u meni
De ti je clanska karta pozivnica, a kako si mislio da udjes bez cipela klosarcino
Slusaj, mozemo da se dogovorimo, cisto da nas pustis malo da se izduvamo sta, mars bre u picku materinu Indijanac, pali nije ovo mesto za klosare, sta
Odjednom trze glavom njemu pukose arkade on poce da se gleda svi njegovi da vade
Srecom prepoznao me je njegov ortak samo sekund pre nego da posalje me kuci s' njegove strane pade izvinjavanje
Prijateljstva obnavljanje ja udjoh kao nikada pre kao vuk u tami zrtveno jagnje trazim nemam zelju da ovo vece provedem sam
Ref. 2x Osecas li moje oce na tebi kako gledam te i vucem te ka sebi osecas li me u tvome stomaku u tebi tamo negde u mraku
Napokon kada sam srecan usao u klub snimila me jedna grupa uzela na zub svi se mrste
Jedan salje pederske smeske ja mu se kezim jer volim da pravim greske, vec znam sta sledi od besa faca mi bledi
Stojimo jedan naspram drugog pogled mi se ledi namrsten ispred mene izlece njegov ortak ja gledam u cev dok dodiruje obarac
Sledi razlog za brzi celik na pod pada ja se okrecem i pokusavam da stignem do vrata pogledi puni straha, nemo me prate
I prave se kao da ne mogu da shvate kod izlaza me neka crna stize samo sto sam pomislio ove noci ostajem sam
Hvata me za ruku i pogled svoj dize kaze, ratnice, imam nesto da ti dam iznenadjenje, nisam navikao na poklone mnogi su probali
Do sada da me otklone da li zeli da me radi ili ubije nesto mi kaze jebes smrt, poljubi je
Ovo je 1 na 1 ali ona voli grupno nije lovac u mutno, ona lovi na krupno kod ortaka 4 sobe, mi smo u jednoj ona se daje se svima mi se dajemo njoj
Svi za jednog ona za sve to bio je moto dok prskamo se slagom igramo sa zivotom
Ona odlazi u stranu i pretura po frizideru i nove igracke donosi na proveru ne zeli da nas povredi
Zato je prva ona jer neka zadovoljstva mogu biti veoma bolna ona zeli sve da proba jer ima takvu karmu banane, sargarepe karadjordjevu salamu
Ona smesi se dok udovoljava nam svima kondomi su po strani niko ne voli sa njima ni da daje, ni da prima vlazna je klima ko sad razmislja o bolestima dovraga sa njima
Dok gledam ove divne razuzdane ljude sada vidim samo Bog moze da mi sudi
I umreti vredi sa tom gomilom golaca a ja napokon srecan medju bludnike se vracam
Ref. 2x
Da udjem unutra nateraj me ti odgovori mi
Da li mrzis me
Koliko puta osetim, taj pogled na sebi pun prezira, zlobe, taj izdrzao ne bi da ne baci komentar, da sebi ispuni san a sve bi dao kad bi bio u nasoj kozi jedan dan
On nas gleda kao da mrzi a ne mrzi on mene on mrzi kola koja vozim ribe u njima sto sede
Kes koji pravim tron na kome sedim mrzi stil kojim zivim jer svoj smatra bledim a moj zivot je onakav kakav oduvek je snivao
Puma gore, puma dole, pa sta je ocekivao nista, u zivotu se ne dobija za dzabe ne postaje se preko noci, deo parade godine truda put do slave je dug
Godinama gradjen, beogradski zvuk pravi pripovedaci, sa najboljim stilom svi gusteri sa estrade nemaju sanse pred Godzilom
Ref. 2x Da li mrzis me kada sa svojim sam psima kada vidis me, da sam dobar sa svima kako smejem se, kada svaka me snima znam da dao bi sve, da budes deo mog tima
Svaki dan neki novi klinac reper bi da bude naprave ekipu, pa o drugima sude misle da su tvrdi, pljuju po nama svoj kes zaradjujem sam a njima jos daje mama
O cemu vi to pricate o kakvoj divljini pa vi se vozite u troli jednom ste bili na bini vas je fazon underground, vecno bicete pijuni a ja sam kralj komercijale, meni su dzepovi puni
Idemo 1:0 za nas zasto vozite kad ne znate da dodajete gas 10 godina nas ima, 10 godina iskustva dodjite na casove da vam damo upustva
Nove rime, vozimo na 104 bita pitas zasto, zasto jer smo hip hop elita Signorina, kao da je videla Tita
187 i Gru, ako te neko pita, reci Gru je ponovo na sceni Gru je ponovo na ceni
Tracevi kruze o meni dizu me visoko i spustaju na dno sedam u kola, pun gas za 3 sekunde do 100
Basovi biju, pumpaj, skripe gume neka mi stane na crtu, ako ne bolje ume ja suvise dobro baratam rimama ovako dobrog, nije bilo, jos od doba starih rimljana
Mi imamo zivot, a neki samo snove puno love, ribe nove skotove i drotove na pristojnoj daljini da su prvi na bini
Svaka da se skine kad joj kazu: aj se skini jer svi znaju, na sceni ko recima barata ko ede jace iz inata, ko je tata�/p>
Fiesta
Veceras istice, ova radna, nedelja, da svako jutro, u pola 7 sam ustajao ja i sada sa nestrpljenjem okrecem nju Hostesa, ostavi za nas rezervaciju tu
Na stolu, kristal sampanjac crveni kavijar i malo rakovo odozgo to prava je stvar zene stizu u koloni tu preko je bar nije bitno ko s kim svako svakom je par
Prvo smo bili tu Bakardi i ja a sada stize nam Jack za zene margarita sve mi je smesno, sve se preplice, da sta sam sve pio i pio vise ne znam ni ja
Kako si los svakoj po po 5 put ti dosipam jos za pola sata, vec su pijane sve i jedino sto one sada pevaju
Ref. Fiesta, fiesta ima li za mene malo mesta da ove pare, potrosim smesta fiesta, fiesta
Uvek u steku imam, predloga dva i svakoj, i svakoj kojoj kazem svaka je za jer svaka, jer svaka zeli da bude bas ta svaka za sebe misli, da najbolje zna idemo
Idemo gore sami, ti i ja malo si popila a nisam trezan ni ja a gore sta ce biti, to svaka vec zna uz vino dobija i poklon, jastoga, da
I za sve pare sada, dolaze nove i sve se smeju, jer tu su zbog love to znamo mi, one ne kriju da nema maski, i nema lazi nema nja, nja, nja, nja
Bravo DJ. histerija svi sada igraju, ja palim tombusa dva u drugi klub se sada spremamo da krenemo mi ovako pijani, hajde da pevamo svi
Ref. 2x
Adesso ti spoglio, cosi ti voglio voglio svestirti, vicino a me sentirti non sono venuta solo di guardare lo so cosa serve per poterti aggitare
Vienni piu vicino mettiti piu giu la tua lingua la voglio sentire scivolare su e giu, quello mi tirra su ti voglio, ti voglio
U hostesa, hostesa dovedi nam jos malo, malo mesa za nase pare, to nasa je adresa u hostesa, hostesa
Polako svice, sada budi se grad treba da, treba da krenemo na spavanje sad rano je
Rano je jutro dizem casu u vis jer veceras, zna se ponovo sve na bis
Heroina
To vece ni sam ne znam zasto smo izasli bili smo smoreni da podjemo smo hteli
Kada prisla je nasem stolu i sagla se ka meni pored lepog osmeha videh par uboda na veni
Ubrzo na to zaboravih ja i pustih da me riba odvuce do kupatila moram priznati veoma ubedljiva je bila
Rekla je da ima nesto lepo da mi da da, da, dunli smo u zagusljivom WC-u moj pogled se zavrsavao na njenom dekolteu
A onda se okrenula podigla suknju i naslonila na zid preplavili su nas posuda i spid ne secam se koliko dugo je trajalo
Smack my bitch up mi je u glavi odzvanjalo dugo posle toga ja mislim da se gubim njeni uzdasi su se nizali jedan za drugim
Pomracenje uma nisam mislio na kondome zavrsih u grcu i navukoh pantalone izasli smo napolje i krenuli do kola ona rece, ovo su moja, pa cujemo se sutra
Ref. Heroina, jako privlacna i fina da vuce sve u propast to njena je vrlina navukla me na sebe kao na krek nekad bio sam jak, sada sam mek
Kasno popodne budi me zvuk telefona ja se javljam kroz maglu shvatam da je ona
Milice, znas da volim da ti tepam dodji brzo jer ne volim da cekam i seo sam na taxi i krenuo do nje misleci da time menjam zivot od pre
Kada usao sam u sobu ona je bila na podu polugola, izdrogirana u japanskom kimonu
Proveli smo nezaboravnih nedelju dana cetiri zida i ona su mi bili hrana pored nje probao sam sve kao nikada pre
Krek, dop, koks, ekstasi, tripove sve postao sam njena hipnotisana lutka privatni zombi, svakoga trenutka mnogi su govorili, bezi dalje od nje
A ja pratio sam nju kao kuce nikog nisam slusao bio sam samo njen dok me nije sutnula jer je nasla novi plen
I tada sam prolazio kroz svoju prvu krizu ona navucena na iglu a ja na nju
Samo kosmari, sa njom nema sna kontrolise tvoj um, stvarnije od svega kada uzme te u ruke ti napustas svoj svet ti nikada sa njom neces biti strejt
Ja imam misiju da ti oduzmem dusu u tvom mozgu i telu ja pravim vecnu susu neki bi ubili za samo jedan poljubac od mene a oni drugi sto me gube ubijaju svoje vene
Ja sam igla koja ti upumpava u venu prljavi heroin za najnizu cenu lice ti je tanje, zenice su manje razmisljas o tome da prezivis ovo stanje
Znojis se jer jako ti je vruce jos uvek tvoj mozak ja drzim pod kljucem pomoc ocekuj samo od metadona i vakcina jer ja sam jedina univerzalna heroina
Kockar
Refren: hej bejbe bejbe can u tell me what u r' going through and theres' a problem that u keep on hold to, baby when I'm acting kind of strange but u'll never know my feelings for u have changed
dok hoda ulicama grada lagano njega napusta nada da ce pronaci lek jer djavo njega trazi oduvek
on je on onih rodjenih da vode njemu svet nije sve placa njegov stil je stil visoke mode on ima svoga privatnog krojaca
lova se mnozi u svajcarskim bankama radi samo sa uticanim strankama
svuda po svetu svi njegovi klinti najskuplja mesta su njegovi ambijenti
kada ga vide ljudi strepe i kud god da ode ribe se lepe misle da znaju ko stoji pred njima svako od njih oko njega snima
ali ne vide ono sto zna zato svako od njih mu se divi jer ne znaju da predstavlja samo ranjeno telo zeljno da zivi
kocka se zivotom i sa svima kocka pare sta da radi sa njima na njima spava po njima gazi trosenje ga vodi ka ekstazi
neke ljude hoce a neke nece on je oduvek imao srece a to ocigledno vise ne vazi gde je sada kad je njegova ruka trazi
duse njegove rusi se kuca jer on ima retko zapalenje pluca jos jedan skriveni oblik side smrt koja neda da je vide
ali oseca da ne miruje nikog vise radosno ne dodiruje sada je ostao sam zasto je tako on dobro zna
on voli zene cak i sada za njih je ziveo od njih ce umreti on nije samo jedan iz tada ali ipak umiru svi lagano sebi sprema logore oni sto znaju sada govore
narednu godinu doziveti nece jer sada u njemu demon se krece u njegovoj glavi strahovi se gnezde on nece nikada dotaci zvezde
svoj zivot gleda nista ostalo mu nije njegovo delo, rat izgubljeni i bjed obukva sad tu niko nece da kreci i u njegovoj glavi sad odzvanjuju reci
"kako samo trosite svoje zivote, ti si samo jedan covek, idiote"
uvek je mislila da je nesto vise ali njegovo telo sada prestaje da dise i kada je budan more ga snovi posmatraju ga neki likovi novi
veselo se smeju i promicu lagano njihovi pogledi ga lizu kao buducu hranu sa visine svoje telo vidi jasno i ljudi koji pricaju glasno
"sijao je ceo zivot a sada se gasi, njega vise nista nemoze da spasi"
od onoga sto je bio sada je senka teska realnost obuka preka visena zrtva beloj kugi na njegovo mesto stizu drugi
Sve mi je jasno sada kada je srce prazno!!!
|
|
| |
|