Svetlana Ceca Raznatovic
| |
354 poruka na forumu
| |
28
| |
71
|
|
post # 1 | 26.08.2011 , 11:03 PM
|
- A ti volis nju -
Mene zovu ona, imena mi se niko ne seca, Svako vece ja sam ovde samo leteca, Blokirani filteri za bol, Ma super mi je to... Dobar klub, al previse je lica, A ja stari samoubica, Dolazim jos jednom po tvoje ne Opet, da se razbijem o tvoje grudi. Da mi moje ludilo sudi, Svako na svoj nacin pravi se...Na svoj nacin.. A ti volis nju Kako prica, ma vidi kako hoda Kakva sminka,ma kakva garderoba, Kada gleda, bode kao igla A Ti volis nju To je roba za pare, nekog soma, Kada udje, ma gori cela soba To je pakao na stiklama. Mene zovu ona, zoves me i ti, Al' moj je ego netaknut, Izgled vara, Nije vazan cilj nego put, Ustajen i padam puta sto... Ma super mi je to... Pogazicu obecanje, sta sam rekla vise manje, Ko bi sebe pored tebe drzao za rec...
Added (26 Avg 2011, 10:55 PM) --------------------------------------------- - Ako te ona odbije -
Ne vidis dalje od nje sav si se predao oh kad bi mene neko tako gledao Tuzan je tvoj zivot s njom kasno si shvatio oh kad bi za mnom neko toliko patio Ako te ona odbije tuge neka nas spoje ako ti srce razbije dacu ti ovo moje I kada ona odustane ja cu jos da se borim ako ti snove unisti ja cu da ti ih stvorim Sedis u mraku sam za druge izgubljen oh kad bi i u mene tako bio zaljubljen Osecam dolazi kraj sve si propustio oh kad bi i za mnom neko suzu pustio
Added (26 Avg 2011, 10:56 PM) --------------------------------------------- - Beograd -
Znam za jedan grad, zove se Beograd znam za jedno ime, al' ga ne spominjem znam za jedan grad gde si vecno mlad znam i jedno srce sto ga proklinjem
Ref. Jednom sam probala te tvoje usne od cemera i ko ce ovo ludilo da otera jednom sam probala iz srca da te izbrisem al' svako prolece na tebe mirise
Znam mu boju kosulje, ja je kupila znam mu ukus usana, ja ih ljubila znam i s kime vino nocas pije znam da i on zna kako mi je
Ref.
Ovo secanje rusi meni sve moj Beograde, zagrli me
Added (26 Avg 2011, 10:57 PM) --------------------------------------------- - Bruka -
O, pa ti to meni namerno radis, pa ti to meni namerno zbog nje novu otvaras flasu mesto meni njoj punis casu
Ref. Bruka, pijete a meni je muka sta ce na njoj tvoja ruka kako ti ne dosadi
Bruka, pijete a meni je muka hajde reci da je volis ako ti se ne gadi
O, pa ti to meni namerno radis, pa ti to meni namerno za nju pice slatko i hladno meni toplo, jeftino, jadno
- Crni sneg ( duet Aca Lukas ) -
Pada crni sneg pada po nama napadao svih sedam metara tuge za noci preduge
Metar po metar za svaku godinu koju sam bez sna sama provela dok sam te cekala
Koliko pobede toliko poraza koliko predaje toliko izdaje da bi me na kraju ostavila ti
Ref. Ja znam necu te preboleti mogu ja zbog tebe brzo umreti al' znam nesto drugo plasi me mozda cu preziveti
Pada crni sneg veje danima nek' me zaveje manje bolece nego bez tebe prolece
Crna pahulja moja postelja neka pokriva s tobom propale dane da trag ne ostane
Added (26 Avg 2011, 10:59 PM) --------------------------------------------- - CRVENO -
Nisam ti ja tako dobra s njom da te ne bih takla ramenom ako ti se dopadam sutra ces od muke puci sto umesto poljupca rekao si vozim te kuci
Ref. 2x Prodji sa mnom kroz crveno bice moje sto je njeno vezi oci i ne koci prodji sa mnom kroz crveno
Znas sta mislim o takvim kao ti lepi, verni ali dosadni ako ti se dopadam sutra ces od muke puci sto umesto poljupca rekao si vozim te kuci
Added (26 Avg 2011, 10:59 PM) --------------------------------------------- - CULO BOLA -
Mesec nocas zove zemlju mozda je i dobije samo mene nece niko presekla sam linije
Mislio si da sam jaka da cu da izdrzim sve a ja isto ko i svaka pucam gde je najtanje
Ref. Ubijena celo vece sedim ja ubijena od tih hladnih pogleda ubijena dok ti letis oko nje ubijena, culo bola zivo je
Nocas traze Atlantidu ako je i pronadju naci ce i mene tamo 'mesto u tvom narucju
Ref.
Priznao si, na svoj nacin lose si me tesio popila sam koju vise bas si me se resio
Jer ko tesi taj i gresi a ti si pogresio odlazim, ne mogu vise bas si me se resio
Added (26 Avg 2011, 11:01 PM) --------------------------------------------- -DECENIJA-
Dvadeset mi je i kusur godina a prvi put placem i to je normalno nema te a ja taman se navikla da sam punoletna od tvojih dodira
S koliko godina postajes umoran, sam i star kad nemas kad da budes mlad
Ref. Moja si sreca i nesreca koja od vas dve je bar minut starija na pocetku i na kraju ti a u pauzi jedna decenija
Izbegavam svoj glas jer zvuci kao krik plasi me i sluti i to je normalno
Izbegavam svoj lik na starim slikama ta zena sto se smeje ja ne znam ko je to
S koliko godina postajes umoran, sam i star kad nemas kad da budes mlad
Added (26 Avg 2011, 11:01 PM) ---------------------------------------------Added (26 Avg 2011, 11:02 PM) --------------------------------------------- - HAJDE -
Dvadeset i cetri sata i jos koji dan Odavno vise ostavljeno ja ne izgledam Rastali smo se ko ljudi Svako je na svom Onda sam jednog jutra pocela da pricam sa sobom Sama sa sobom
Hajde, gurni me u gomilu Da sakrijem se nocas tu Da ne vidi se da sam pukla Hajde, ispod oka vidim sve Tvoje ruke oko nje I sad bi' se u glavu tukla…
Dvadeset i cetri sata i jos koji dan Kako nisam s' tobom i bas se dobro osecam Sve je doslo na normalu Svako je na svom Onda sam jednog jutra pocela da pricam sa sobom Sama sa sobom
Hajde, gurni me u gomilu Da sakrijem se nocas tu Da ne vidi se da sam pukla Hajde, ispod oka vidim sve Tvoje ruke oko nje I sad bi se u glavu tukla…
Glasovi u glavi govore mi stavi Stavi cipele na sto Glasovi u glavi koji li je pravi Kad ni jedan nije moj
Ja ih ne cujem, cujem samo, cujem samo... Hajde, gurni me u gomilu Da sakrijem se nocas tu Da ne vidi se da sam pukla Hajde, ispod oka vidim sve Tvoje ruke oko nje I sad bi se u glavu tukla…
Hajde, gurni me u gomilu Da sakrijem se nocas tu Da ne vidi se da sam pukla Hajde, ispod oka vidim sve Tvoje ruke oko nje I sad bi se u glavu tukla Added (26 Avg 2011, 11:03 PM) --------------------------------------------- - HVATA ME -
Tu gde ljubav udari pukne dusa napola moja je cela ostala
A ja sam tamo ovamo samo nikad tamo gde gde se oci prevare
A ti itekako znas iz ove koze da me isteras pa boli sve ko pred nevreme
Ref. Hvata me, hvata kao mecava ljubav hvata me celo mi telo obuzme a ti ni za ruku da uhvatis me
Hvata me, oko srca toplo je u ponoc hvata me kao da igram bez muzike sama ko uvek, po starom je sve
Ja kad pricam, ne pricam i kada placem, ne placem i kada volim, ne volim
Jer ja sam tamo ovamo samo nikad tamo gde gde se srce otvori
Ref.
Dodji mi u ponoc dodji mi u podne bilo kada, bilo kada dodji mi kad hoces dodji mi kad neces a najbolje dodji sada Added (26 Avg 2011, 11:03 PM) --------------------------------------------- - I BOGATI PLACU -
Nikad mi nisi bio dovoljan htela sam zivot, lak i siguran da svojom srecom, sve mu prkosim e da bar jednom srce i to okusi
Haljina duga, svilen beli sal pepeljuga bi da napusti svoj bal kamen na ruci suze ne slusa voli te tvoja prostakusa
Ref. I Bogati placu zasto ne teku im suze biserne u bolu su svi rodjeni jednakim
I Bogati placu zasto ne ali ih niko ne cuje u zivotu je sve mac sa ostrice dve
Prema nebu sam poletela do samih zvezda gde je svemu kraj da padnem ja bih pala ponovo pravo u tvoj zagrljaj
Poruku je menjao/la JovanaPraslin - Petak, 26.08.2011, 11:01 PM
Ako pises cirilicom znaci da si fasista Nisam ni fasista, ni nacista. Samo Srbin, brate, rodoljub, nacionalista.
|
|
| |
|
post # 2 | 17.09.2011 , 11:39 PM
|
Jos uvek zivim tu, Gde si cini bacio, Ko da nije nestalo, Kao dah.. Mora biti toga jos, sto si ti odbacio.. I zato trazim dok sam ziva, Da ne pojede me mrak... REFREN: Koliko ima ovakvih k'o ja? Mi sagnuli smo glave, u strahu da bice jos gore, I bice, jer sagli smo glave, A ljubav zivi........ I kucnuce cas Kad ce doci po nas. I kada te pita, Ti reci i digni svoj glas Da ljubav zivi.......
Jos uvek zivim tu, Gde se radjam ponovo, Ko' da nije ostao, Samo strah.... Mora biti toga jos, Znam da nije gotovo, I zato trazim dok sam ziva, Da ne pojede me mrak... REFREN Zivot ne pita nikad sta zelis, Nekom sve uzme, A nekom sve deli.. Mi smo u pravu, Na nasu stranu, Vreme ce stati, stati iza nas... REFREN
|
|
| |
|
post # 3 | 01.12.2011 , 1:32 PM
|
CECA - Pile
Ovo je svet za pametnije Ovo je put za neke *hrabrije A moje srce je pile, drhti od straha kada grmi, nesto ko svila na kaldrmi A moje srce je pile, pokislo, zuto i malo, sto je kraj orla jednom zaspalo
Nije da nije ti bio ni blizu niti ce ko' A ja sam sa svakim otisla predaleko Al' nestignes nigdje kada te slome i sruse ti sve Leti dalje sam, dole negledaj, ne
Moje suze prema tebi padaju, moje suze prema tebi padaju, moje suze padaju na gore
Ovo je svet za neke vaznije Ovo je put za neke snaznije A moje srce je pile, drhti od straha kada grmi, nesto ko svila na kaldrmi A moje srce je pile, pokislo, zuto i malo, sto je kraj orla jednom zaspalo
Nije da nije ti bio ni blizu niti ce ko' A ja sam sa svakim otisla predaleko Al' nestignes nigdje kada te slome i sruse ti sve Leti dalje sam, dole negledaj, ne
Moje suze prema tebi padaju, moje suze prema tebi padaju, moje suze padaju na gore
:P
|
|
| |
|
post # 4 | 02.12.2011 , 4:06 PM
|
LEPOTAN
Otkad te sretoh ja nemam mira lepota tvoja mene opija a ti ne zelis da vidis to jer imas ljubavi sto (2x)
Ref. 2x Zbog takvog zivota tvog moji se snovi ruse i mrzim lepotu tvoju jer nemas srca, jer nemas duse
Tebi je lako kada te vole sada te mnoge za ljubav mole a znaj ti dobro doci ce dan kada ces ostati sam (2x)
Ref. 2x
Ti nisi nikad zaljubljen bio ti nisi nikad suzu prolio ti ne znas sta je ljubavni bol prazan je zivot moj (2x)
Ref. 2x
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 5 | 04.12.2012 , 9:16 PM
|
Ceca - Steta za mene tekst lyric
Stvarno šteta za mene, a mogla sam ja da budem sve, a nisam, šteta je.
Svi su hteli mi dobro, a ja sam birala za sebe samu najgore, šteta je, šteta je, šteta za mene, što znala sam da sklonim se, drugom da krene.
REF. Ma, ne voliš ti mene, kol’ko je meni do mene ravno, ja niko sam i ništa, al' makar neću propasti slavno. Al' uspela sam zar ne, da me svi zaborave, pa i ti.
Stvarno šteta za mene, milion koraka, a cilja nisam imala, šteta je.
Evo tonem sve dublje, to život vuče me, a kako sam samo plivala.
Šteta je, šteta je, šteta za mene, što znala sam da sklonim se, drugom da krene.
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|