Baja Mali Knindza
| |
|
post # 1 | 05.10.2011 , 7:22 PM
|
Ajmo, brate, u kafanu sjesti
Ajmo, brate, u kafanu sjesti naruciti, i piti, i jesti neka oci sijaju od vina ne zivi se hiljadu godina
Ref. Udri brigu na veselje to je prava stvar nek donese pivu stari konobar
Ajmo, braco, ostaviti radju prepiranje, gluposti i svadju a konobar nek ponese vina ne zivi se hiljadu godina
Braco moja, poslusajte mene treba samo milovati sebe piti pive, rakije i vina ne zivi se hiljadu godina ___________________________________
Alkos nema perspektivu
Gotov je, gotov je, ubice ga zena us'o je u treci karton Hajnekena
Ref. Alkos, alkos nema perspektivu dobar covjek, donesi mu pivu alkos, alkos nema perspektivu dobar covjek pije svoju pivu
S rakijom, s rakijom pocinje mu dan vec oko osam on je nakresan
Eno ga, eno ga, stoji pored sanka ponovo se nadro, zalosna mu majka
Ona mlada, slicna srni ja pijanac, djavo crni ona ponos svoje mame a moja se stidi za me
Ona cvece, ona zlato a ja trnje, zivo blato ona mladost i lepota a ja kusur od zivota
Ref. Konobara molio sam pice da donese castio me jedan covek bez adrese nikad nisam presao sa reci na dela bio sam i ostao baraba sa sela nikad nisam presao sa reci na dela ej, glavo luda, dje si me dovela
Neka tuga, brate, razdire mi grudi ona koju volim sa drugim se budi 2x
Ref.
Evo, zora svice, iz kafane krecu svako svojoj kuci, a ja ne znam dje cu evo, zora svice, iz kafane krecu svako svojoj zeni, a ja ne znam dje cu
|
|
| |
|
post # 2 | 15.11.2011 , 2:54 PM
|
PEVAJ SRBIJO
ref: Pevaj Srbijo, zemljo junaka! Pevaj Srbijo, zemljo bitaka! Pevaj Srbijo, silnije, jače! Pevaj Srbijo kad ti se plače!
I- Srbijo moja ponosna budi, napajaj pesmom junačke grudi. Dedovi naši padoše davno, ime ti, Srbijo, postade slavno.
II- Sad spomen osta na kome piše: "Krvave bitke Srbi vodiše"! Nek vetar tiho po polju piri, nek naše Srpstvo daleko širi.
III- Srbijo moja, dosta je plača, tvoja je pesma od suza jača. Neka se čuje pesma do neba, i kad se gine pevati treba.Added (27 Oct 2011, 3:45 PM) --------------------------------------------- PRAVOSLAVAC Podji mala za mene ja sam Pravoslavac sviraću ti kolo igraćeš moravac (2x)
Vodiću te mala na sred ravne gore igraćemo kolo sve do rujne zore
Vodiću te mala na sred ravne gore igraćemo kolo zajedno do zore
Sviraću i pevaću Srbin voli to igraćeš mi mala kolo užičko (2x)
Ljubiću te mala ljubiću te ja svideće se tebi moja Srbija. (2x) Added (27 Oct 2011, 3:48 PM) --------------------------------------------- SRBI SE NIKOG NE BOJE Od davnina to se znalo tamo gde se ratovalo, gde je rat i Srbin tu je, sudjeno mu da ratuje.
Najpre Turci pa Ugari, onda Švabe i Bugari, protiv bure i oluje sudjeno mu da ratuje.
Opet Srbin svima smeta, sam je protiv celog sveta, protiv bure i oluje sudjeno mu da ratuje.
Ref: Pušku u ruke i bori se, nikom ne pokori se -izreka stara to je Srbi se nikog ne boje. Added (15 Nov 2011, 1:54 PM) --------------------------------------------- KOSOVO JE SRBIJA (MILORAD ČAVIĆ) Eindhowen je mali grad, veliki je Čavić Milorad.
Eindhowen je mali grad, veliki je Milorad.
Istina je bolna ona ubija, Kosovo je, Kosovo je Srbija, Istina je bolna ona ubija, Kosovo je,Milorade Srbija.
Poruku ti Srbi šalju, ne daj ponos za medalju.
Poruku ti Srbi šalju, ne daj obraz za medalju.
Istina je bolna ona ubija, Kosovo je,Kosovo je Srbija, Istina je bolna ona ubija, Kosovo je,Milorade Srbija.
Proljece je snijeg se topi, najbolji si u Evropi.
Proljece je snijeg se topi, najbolji se u Evropi.
Istina je bolna ona ubija, Kosovo je,Kosovo je Srbija, Istina je bola ona ubija, Kosovo je,Milorade je Srbija.
|
|
| |
12130 poruka na forumu
| |
5
| |
REP OFF
|
|
post # 3 | 27.11.2011 , 6:58 PM
|
Magija
Srce mi je slomljeno dusa moja vene kao da je magija bacena na mene
Ref. 2x Nije, nije magija u pitanju problem je u picu i u skitanju
Pitao sam gatare da mi kazu sta je sto ne spavam nocima sta me k vragu daje
Rekla mi je ciganka sve ce bolje biti samo nemoj lutati nemoj vise pitiAdded (27 Nov 2011, 5:58 PM) --------------------------------------------- Dje si, legendo
Govorili, dje si, care trazili na zajam pare govorili, dje si, brate a nisu mogli da mi vrate
Ref. 2x Ne tapsi me po ramenu ne cini mi to kad me sretnes ne govori dje si, legendo
Govorili, dje si, Boze uvlacili se ispod koze okrecu mi sada ledja to me boli, to me vredja
Ja sam svima dobar bio dok sam s njima vino pio sada kada propadam nikom se ne dopadam
<3<3<3 :>>><<<:
|
|
| |
|
post # 4 | 27.11.2011 , 7:09 PM
|
DUNI, VJETRE, MALO PREKO JETRE
Drhte ruke, oko moje plavo oj, rakijo, odnio te djavo mlad sam momak, velika je steta sto po mozgu rakija mi seta
Ref. Duni, vjetre, malo preko jetre duni, vjetre, malo preko jetre umrijecu od bola, umrijecu od bola izgorjelo sve od alkohola
Trosio sam cajeve od nane ali nisam zalijecio rane rakija se priblizila dusi crna mi se dzigerica susi
Ref.
Nekako bih mog'o bez duvana bez rakije ne mogu ni dana rakija me uzela pod svoje sad mi pare konobari broje
Ref.
Kad' sam procitao da je alhohol stetan,prestao sam da citam.
|
|
| |
|
post # 5 | 01.12.2011 , 1:14 PM
|
BAJA MALI KNINDZA - SAMO JE MOJ STARI ZNAO
Govorio stari deda sedeci na stolcu svom opasan je mali, gleda u tu flasu s rakijom
Ref. Samo je moj stari znao samo on je vjerovao na ulici necu ostati samo je moj stari znao samo on je vjerovao da cu pravi covjek postati
Govorila stara majka ubice nam sina pice sve sto smo zaradili ta budala popice
Ref.
Govorile sve komsije i toga se sjecam ja nista od njeg' nece biti vidi kako propada
Ref.
:P
|
|
| |
|
post # 6 | 01.12.2011 , 3:19 PM
|
Mezi me da pisem pa cu ovako
~Dio foruma isključivo namijenjen za tekstove pjesama.
http://www.youtube.com/watch?v=VhBrNKdtnXU <3
|
|
| |
|
post # 7 | 02.12.2011 , 3:57 PM
|
BOG SA NEBA GLEDA
Oj Englezi,Svabe i Francuzi jednom cete dobiti po guzi.
Oj Rusijo iz sna se probudi pa na nasoj strani jednom budi.
Ameriko jedno moras znati i tebi ce mecka zaigrati.
Ref: Bog sa neba gleda na nasoj je strani, Srbin svoje neda, Srbin svoje brani!
|
|
| |
|