MILE KITIC
|
|
|
post # 1 | 02.12.2011 , 11:09 AM
|
Mile Kitic - Hej Zivote, Hej Sudbino
Jedno stablo, a dvije grane jedna vene, druga lista hej zivote, hej sudbino zasto nisi svima ista
Ovo je pjesma za one sto na suvoj grani stoje ovo je pjesma za one koji su sudbine moje (2x)
Jedna zelja, dvije staze jednom trnje, drugom cvijece hej sudbino, zar nikada svima isto biti nece
Ovo je pjesma za one sto na stazi trnja stoje ovo je pjesma za one koji su sudbine moje (2x)
Jedan izvor, dvije rijeke jedna mutna, druga bistra hej zivote, hej sudbino zasto nisi svima ista
Ovo je pjesma za one koji mutnom rijekom plove ovo je pjesma za one koji su sudbine moje (2x)
:P
|
|
| |
|
post # 2 | 02.12.2011 , 3:46 PM
|
KRALJICA TROTOARA
Puklo nebo iznad grada ja bas tada mili Boze prvu ljubav sretoh tu na ulici mokru do koze
Otkad video je nisam ko da prosla su dva veka nije vise curica, sad je zena nekoga ceka
Ref. 2x Moja prva ljubav moj prvi predjen most moja prva ljubav moja nevinost
Moja prva ljubav sada svetom hara postala je kraljica trotoara
Da se pravda nije htela vec dva dana nije jela vreme lose ali ipak drago joj sto me je srela
Oci njene nisu sjale da me gleda nije smela cigaretu nije htela uzela je, uzela je samo dim
Ref. 3x
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 3 | 04.12.2012 , 9:20 PM
|
Mile Kitic - Paklene godine tekst
Zbog njega nisi se udala A bolje prilike si imala Svi su govorili da si dno A ti si mislila to je to Sjeti se uvreda i modrica koje si puderom pokrivala
REF. Zato mu suze naplati, sve nek ti s kamatom vrati Po dzepu mala lupi ga Jedino to boli ga.
Zato mu suze naplati, sve nek ti s kamatom vrati Uzmi mu kucu, kola, sve za sve te paklene godine.
Samo seti se noci te Kad u tebi je puklo sve Pa si htela da se otrujes Pokusala da se ubijes Na sebe uzela si jad,pad i grehove Polako navukla na lekove Tvoji su te se odrekli i s tobom veze sve presekli
REF.
Zivot u ruke uzmi I smesta nesto preduzmi Jer zivot je surov znaj Il si katran il zlata sjaj Zbog njega djecu nisi imala Da svoje oci vidis da se nasmejes On nije hteo to sada vise Sada mozda vise i ne mozes
REF.
Bila si mlada zaljubljena snena Na kraju krajeva samo si zena I za sve si mu ti bila kriva A jedva kraj njega da si ostala ziva On to nikad nije mogao da svati Zato mu sada sve naplati
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 4 | 20.04.2013 , 8:28 PM
|
Rekla mi je usput, rekla da je neko drugi ceka nisam sada lud da placem sto je drugi svlace
Idem negde sa ekipom brze bolje mojim dzipom bas do prvo diskoteke da uz ruke neke stare vadim fleke
Ref. Sankeru, nocas budi drug cele noci pice toci i tako u krug sankeru, prijatelju moj ako je zaboravim, bicu duznik tvoj
Samo sipaj i ne stedi tako ona manje vredi sve su one manje vise znam to, samo bivse
Evo, krecu narodnjaci nazdravljaju mi ortaci dok mi ture nove salju kazu, to, kralju, lud si za medalju
Ref. 3x
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 5 | 20.04.2013 , 8:37 PM
|
Kad jednom ljubav ubijes Kad jednom ljubav ubijes ne placi nad sudbinom ostali bih zajedno da je vredelo
Kad jednom ljubav ubijes ne placi nad sudbinom i to sti je vredelo je izbledelo
Ref. 2x I da mogu da ti oprostim i da mogu da zaboravim ti se nikad ne bih odvikla svojih losih navika
Kad jednom ljubav ubijes ne igraj na secanja nemam vise snage za nova prastanja
Kad jednom ljubav ubijes ne igraj na secanja umoran sam dostaje tvojih prevara
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 6 | 20.04.2013 , 8:49 PM
|
JA NECU LJEPSU
dok kraj mene srecna stojis tvoj mi pogled srce dira ja sam covjek koji samo samo jednom srecu bira
ja necu ljepsu ja necu drugu birao sam sreco moja ili tebe, ili tugu
da postoje ljepse oci sreco moja ja sam znao ali moje srce kaze najljepse sam odabrao
doceko sam taj trenutak ti da budes samo moja i srce mi sada kaze grijace me ljubav tvoja
Kad' sam procitao da je alhohol stetan,prestao sam da citam.
|
|
| |