Novica Zdravkovic
|
|
|
post # 1 | 02.12.2011 , 11:12 AM
|
Novica Zdravkovic - Volela je vodku i kafanu
Volela je votku i kafanu imala je smedje krupne oci
Nosila je dugu smedju kosu i pirsinge na obrvi i nosu (2x)
Ref. 2x Nasa veza k'o balon je pukla votku s ledom svaku noc je tukla imala je samo jednu manu volela je votku i kafanu
U pesmi je ona samo moja usne njene od visanja boja
Bese moja, sada vise nije ne znam gde je, da l' jos uvek pije (2x)
Ref. 4x
:P
|
|
| |
|
post # 2 | 02.12.2011 , 3:44 PM
|
AMBIS MOG ŽIVOTA
Puste noci ambis mog zivota a, o javi da ne pricam ja da l' je ova kletva s neba stigla ili tudje grehe placam ja
Ref. Sklonite sa stola flase i tanjire da od muke ne razbijem sve sad je jedna zena ambis mog zivota narkoman sam postao zbog nje
Sklonite sa stola flase i tanjire da od muke ne razbijem sve sad je jedna zena ambis mog zivota da li vredi umreti zbog nje
I ulice puste su od snova a na njima vidi se moj trag ovo nikom pozelo ne bi stvarno vise nikom nisam drag
Ref.
Izaci cu ja iz ovoga pakla i na noge opet stanem ja nek' svi vide oni poput mene zivot mi je kosmar jednog sna
Ref.
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 3 | 28.12.2012 , 1:03 AM
|
Novica Zdravkovic Navik'o sam ja na nocni zivot
Svi se cude sto ovako zivim sto vec jednom zivot ne promenim a meni je bas ovako lepo ja jedino nocni zivot cenim
Ref. 2x Navik'o sam ja na nocni zivot danju spavam, a ludujem nocu od mene i Bog dig'o ruke bas me briga, zivim kako hocu
Pitate me dokle cu ovako zar mi nije dosadilo sve a meni je bas ovako lepo mladost daje, starost rusi sve
Ref. 2x
Svi se cude sto ovako zivim sto vec jednom zivot ne promenim a meni je bas ovako lepo bas me briga, necu da se zenim
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
|
post # 5 | 20.04.2013 , 8:52 PM
|
Novica Zdravkovic-SPLAVOVI
Ne budite mene, mamuran sam ja od rakije ljute i od splavova ne budite mene, mamuran sam ja ni majka me jutros nije poznala
Ref. 4x Cele noci ja na splavu s njom sam pio jedva kucu da sam jutros pogodio
Uvek s njom kad krenem kraj se odmah zna ona duplu votku, dupli viski ja k'o u minska polja da sam bio ja ni majka me jutros nije poznala
Ref. 4x
Od kako je sveta to se dobro zna da u svemu djavo prste umesa moj djavo je bila ljuta rakija ni majka me jutros nije poznala
Ref. 4x
Kad' sam procitao da je alhohol stetan,prestao sam da citam.
|
|
| |